Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
deiutza24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miche Am dat pe net cautare despre 'sushi in sarcina' si iata ce-am gasit : www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html cine-i asta?? Miche 22+ si Darius (26.11.2004) |
Alta vipa de-a noastra.
Profit ca moderatorul e pe faza si imi posteaza mesajele ca sa va intreb o chestie. Exista vreo interdictie in sarcina sa mergem la concerte in aer liber?
18+
Miche spune:
Stiu de acest caz, chiar de la doctorul cu pricina, la el am facut amnio.. -la ReginaMaria s-a facut interventia
http://adevarul.ro/news/societate/proiectul-ministrului-sanatatii--sistemul-public-sanatate-ucis-o-larissa-1_50f4731356a0a6567e83b6f1/index.html br /
-nu-mi place deloc cafeaua cu lapte sau altceva..
citat din mesajul lui fluturashhh Dragelor tocmai am vazut stirea asta la A1 si ma gandeam ca poate vreti sa stiti si voi despre o sarcina cu probleme: http://observator.a1.ro/social/O-sacina-cu-probleme-se-rezolva-in-unele-cazuri-do_76578.html Miche mie dr mi-a dat voie o cana de cafea dimineata, eu o iau in termos si beau toata ziua din ea tocmai pt ca am tensiunea mica.Ca sa o fac mai lunga si mai slaba pun laptic in ea :)) E delicioasa. 18+ |
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Kabecka spune:
citat din mesajul lui Miche Am dat pe net cautare despre 'sushi in sarcina' si iata ce-am gasit : www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html cine-i asta?? Miche 22+ si Darius (26.11.2004) |
habar n-am cine e:)) dar naste natural si la stat:))
Hellie spune:
Miche, pt dresurile alea, daca te decizi sa apelezi la siteul ala, te va suna o tanti dupa ce faci comanda si te ajuta sa iti afli masura. Daca nu, magazinul respectiv il gasesti pe stefan cel mare undeva dupa pasajul obor ( cum te duci spre victoriei).
Fetelor, cu cafeaua, voi ati gasit surse serioase care o incrimineaza?! Adica o cafea pe zi de dimensiuni rezonabile si cu o tarie medie (nu espresso) chiar o fi asa daunatoare?! La fel si cu somonul...chiar poate dauna o masa cu somon gatit o data/ de doua ori pe saptamana?! Eu as zice ca nu.
Da, eu am gustat si vin...din pahar de la sotz, dar nici nu aveam o pasiune a vinului inainte de gravidenie.
18+
flafi spune:
citat din mesajul lui Miche Din fericire n-am reusit niciodata sa fumez, si sunt taaaare impotriva! Insa ma tem ca am devenit dependenta de cafea, incerc sa ma las si ma doare capul rau! Am tensiune mica , din cate stiu. La Darius n-am baut cafea, nu obisnuiam dar acum nu stiu ce-o sa ma fac cand alaptez.. Fetelor, voi ati baut vin ? Eu am mai baut, cam o data la doua saptamani , jumatate de pahar de vin roze.. , la masa.. Da si e bun. Maxim un pahar pe saptamana. De revelion 2 toata noaptea. Miche 22+ si Darius (26.11.2004) |
25+ cu Vlad Alexandru
Hellie spune:
Deiutza, n-am auzit de asa ceva..interdictie la concert. Trebuie doar sa ai grija sa nu te loveasca lumea in burta si sa te asiguri ca ai unde sta jos in caz ca obosesti.
Si pe mine ma bate gandul sa merg din nou la depeche mode in mai...as fi in luna 8 atunci...dar mai vad cum si cat evolueaza burta.
18+
simcri spune:
cita_ralu eu stiam ca telemeaua este facuta cu lapte crud, care nu e tocmai ok
Miche stiu si eu povestea ca mierea fiarta este toxica, ca nu trebuie sa depaseasca 40 de grade la fierbere, tata este apicultor si mai toata copilaria am folosit numai miere in loc de zahar in toate cele (acum folosesc cat mai putin pentru ca mi s-a acrit de atata miere ) daca chiar ar fi adevarat ca este toxica, asta ar insemna sa murim mancand turta dulce care este facuta cu miere si preparata la peste 40 de grade si eu fac turta dulce la fiecare Craciun si inca sunt bine merci :), singurul lucru adevarat este ca isi mai pierde din proprietati daca este fiarta timp indelungat la o temepratura inalta, dar eu fierb apa, pun meire sau zahar si mai las un clocot doua si apoi fac ceaiul.
Mi-ar place tare mult sa servim un ceai impreuna
doina_1984 spune:
Buna seara!
Azi n-am reusit sa intru sa scriu, dar de citit am citit in reprize de pe telefon, sa vad ce-mi amintesc acum
Legat de peste - eu am mai ancat ton la conserva, salau, pastrav, caras - la noi se si gaseste proaspat, plus ca ii dam lui Matei pt ca-i place. La prima sarcina am mancat si multe midii, nu stiam ca nu sunt recomandate, acum incerc sa le evit, dar una - doua tot pap
Legat de branza - am scapat pt ca nu am mancat in viata mea, de mica am refuzat, iar acum nici sa nu simt mirosul
simcri, ma bucur ca ai scris si ca ai trecut cu bine peste evenimentele neplacute.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
doina_1984 spune:
Legat de nr de tel si eu sunt de acord sa facem schimb cu persoane de care ne simtim apropiate. Eu m-am imprietenit cu cateva fete de la odiseea lui Matei si tinem legatura, ne vizitam chiar daca suntem din orase diferite.
Legat de Fb, tot de la odiseea trecuta, va spun ca s-au format 2 grupuri unul de FB, altul pe DC, au aparut discutii etc., plus ca pe FB nu se memoreaza discutiile si daca ai vrea sa citesti un fel de "jurnal al sarcinii" nu ai avea unde. Stiu ca pe FB este greu de urmarit si ce se discuta daca nu stai in permanenta la calculator.
_
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
doina_1984 spune:
lillyas, legat de preturile la stat vs privat, in 2010 - eu am dat la privat pt cezariana 5.000 ron (nu am avut nevoie de nimic, doar de hainele cu care au iesit eu si copilul din spital), iar o cunostinta care a nascut la stat in aceeasi perioada a dat 2.500 ron + cat a costat-o bagajul, medicamentele, pampers etc. Asta ca sa-ti faci o idee.
mav, oare cei de la ISIS nu lucreaza cu Casa? Adica si daca esti asigurat si daca nu tot 1.000 euro dai?
fluturash, noi nu vom recolta celule stem, nu am recoltat nici prima data.
miche, eu am baut cafea si la prima sarcina si cand alaptat beam una mica - mica dimineata, imediat dupa ce il alaptat - nu am constatat o schimbare il comportamentul lui din cauza asta, adica nu era mai agitat daca beam.
Am recuperat cat de cat si am trimis si eu cateva cereri pe FB - poza de profil este aceeasi ca aici (dudutza, iris nu v-am gasit)
O noapte linistita! AMR 1 zi pana la morfo
_