Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
deiutza24 spune:
[/quote]
Buna !
Daca vrei sa apari in timp real ,scrie-ne 10 mesaje scurte si asa ai scapat de moderare .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
[/quote]
Stiu Vio despre aceasta regula, dar mi s-a parut aiurea sa scriu fara sa fiu la subiect.
18+
Miche spune:
Am vazut ca ati scris despre ton, somon...
Eu fara ton pot trai, dar fara somon ba !
Obisuniam inainte de sarcina, sa cumpar cate unul maaare, sa-l filetez si cam 1.5 kg sa-l marinez (cu sare ,zahar brun ,ulei de masline si dafin) apoi sa-l pap fie pe bruschete, fie sushi mmmm iar celalat la cuptor- ba cu miere si mustar, ba cu usturoi si ulei de masline..
Doamne, cel mai mult imi lipseste sa pap sushi!
Ma intreb, japonicile insarcinate, nu papa sushi??
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Cred ca si eu am nevoie , dar nu stiu ce masura am
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Criulica, eu eram cu ciorapii minune . Uite link: http://www.tonus-elast.ro/www-tonus-elast-ro/eshop/8-1-PROMO-II/29-2-PRODUSE-N-PROMO-IE/5/3-Dres-chilot-gravide-grad-I-de-compresie Sunt chiar ok, chiar simti ca iti tin piciorul ca lumea si relaxat. Dar pentru mine a fost chin sa ii imbrac pentru ca sunt destul de rigizi. 18+ |
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Kabecka spune:
citat din mesajul lui Miche Din fericire n-am reusit niciodata sa fumez, si sunt taaaare impotriva! Insa ma tem ca am devenit dependenta de cafea, incerc sa ma las si ma doare capul rau! Am tensiune mica , din cate stiu. La Darius n-am baut cafea, nu obisnuiam dar acum nu stiu ce-o sa ma fac cand alaptez.. Fetelor, voi ati baut vin ? Eu am mai baut, cam o data la doua saptamani , jumatate de pahar de vin roze.. , la masa.. Miche 22+ si Darius (26.11.2004) |
Miche, cata cafea bei? Si eu sunt dependenta, daca nu beau dimineata ma doare capul rau. Dar nu beau decat dimineata si acum de cand sunt gravida am redus cantitatea.
Cat am alaptat beam tot asa putina , dupa ce o perioada am baut d-aia decofenizata. Pana am auzit ca e cam nemernica.
Somonul, imi place si mie, in general il mancam la gratar, iar de Revelion l-am facut prima oara cu sos de mustar. O nebuuuniee
Acum mananc mai rar.
Vin am mai gustat si eu, dar rar...jumatate de pahar la 2 saptamani nu cred ca are ceva
Miche spune:
Simcri , foarte fain si multidotat carutul !
Si foarte bun pretul !
Am vazut ca ai scris ca fierbi mierea.. Foloseste zahar, mai bine, mierea prin fierbere cica nu e buna.
Eu mai foloseam la cuptor, pe somon, dar de cand am auzit, nu mai folosesc.
Si cand vii in tara, te invit la un ceai, ca suntem in acelasi fan-club Am si tot felul de ustensile din diverse colturi ale lumii si servim cu ritual specific
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Kebkeca , beau aproape o ceasca de 200 ml pe zi, dar slabuta, fara zahar fara nimic, asa cum e.
Azi cred ca am baut 100 ml, tot asa, slabuta ..
Miche spune:
mai incearca !
citat din mesajul lui deiutza24 Si se pare ca nici nu stiu sa citez 18+ |
Miche spune:
Am dat pe net cautare despre 'sushi in sarcina' si iata ce-am gasit :
www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html" target="_blank">http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ramona-lazuran-se-trateaza-cu-sex-si-sushi-170689.html
cine-i asta??
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
fluturashhh spune:
Dragelor tocmai am vazut stirea asta la A1 si ma gandeam ca poate vreti sa stiti si voi despre o sarcina cu probleme: http://observator.a1.ro/social/O-sacina-cu-probleme-se-rezolva-in-unele-cazuri-do_76578.html
Miche mie dr mi-a dat voie o cana de cafea dimineata, eu o iau in termos si beau toata ziua din ea tocmai pt ca am tensiunea mica.Ca sa o fac mai lunga si mai slaba pun laptic in ea :)) E delicioasa.
18+