Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata, v-am dat si eu add celor care au postat aici si pe restul o sa va iau din grup (multumesc pentru adaugare)

Oricum discutiile raman aici dar e o modalitate de a tine legatura. Legat de numarul de telefon, cred ca e vizibil pe profilul meu :)

Ce va mai fac bebeii?

17+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

[quote]citat din mesajul lui simcri

cita_ralu eu stiam ca telemeaua este facuta cu lapte crud, care nu e tocmai ok

Da? cu lapte crud? pai eu am tot crezut ca nu :( nu pot de la tarani sau de la ai mei de la tara, ci de la magazin ufff :(

multumesc de raspuns

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,

Dau o cafeluta ca tot vorbiti despre ea . Si eu beam cafea inainte, insa pentru ca fumam si doar doua trei guri de la sot, acum pur si simplu nu mai simt nevoia pt ca nu mai fumez, mai fur o gura de la sot o data la o saptamana.

Vin nu beau, am gustat o gura de vin fiert si mai gust bere

Cum zicea Madd11ee inainte de sarcina am profitat in luna de miere si am baut toate cokteilurile posibile, cu alcool evident, ca ma asteptam ca apoi sa poftesc si sa nu pot - dar de unde .

O zi frumoasa

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Dragele mele, imi imaginez ca cele 6 cereri de prietenie de pe fcb sunt de pe la voi asa ca v-am acceptat pe toate:)Va multumesc.

18+

Vad ca suntem deja 8.

23 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Am recuperat cat de cat si am trimis si eu cateva cereri pe FB - poza de profil este aceeasi ca aici (dudutza, iris nu v-am gasit)

O noapte linistita! AMR 1 zi pana la morfo

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Iata-ma-s: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2344925097992.2106283.1095930413&type=3#!/

23 + cu

Mergi la inceput

Cita_Ralu eu vin repede la cafea

Scopul grupului de pe FB nu este de a ne separa de celelalte mamici de ciresele, ci, de exemplu, eu o sa o anunt pe Elyana care are DPN la sfarsitul lunii iunie, cand voi merge la maternitate.
De discutat, tot aici vom discuta ca si pana acum - sau, cel putin, asta e parerea mea.
Deci, cine mai doreste, cine mai pofteste?

Mie iar mi s-a infundat nasul si ma doare gatul seara, deja m-am saturat. Antibioticul l-am terminat saptamana trecuta, dar se pare ca nu-mi trecuse de tot raceala si de ieri ma chinuie iar.
Cu ce sa-mi mai desfund nasul? Mi-am tot pus apa sarata si calduta, dar ma ustura gatul de la ea pentru ca fac si gargara.
Offf, ce greu e sa te sufoci....
Sotul saracul a zis ca l-am disperat si cu sforaitul asta noapte Ce sa-i fac, ca doar nu sforai intentionat....

23 + cu

Mergi la inceput

si eu sunt aici :)

http://www.facebook.com/raluca.m.matei

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata!

De cateva zile simt destul de bine si constant bebele, asa ca macar mai scap de un stres, stiu ca e acolo si e bine, asa m-am bucurat, am retrait efectiv primele emotii, credeam ca o sa fiu mai "rece" dar nu e deloc asa.

Legat de mancare cred ca tine si de traditie si de zona in care traim. Nu cred ca nordicii sau asiticele renunta la peste, la sushi si la alte bunatati din peste pt ca asta mananca ei. Legat de branza eu mananac mai mult din comert pt ca e facuta din lapte pasteurizat dar mananc si ce fac ai mei in casa din lapte de la vaca proprie si ala nu e fiert.

Eu la stat cu nastere naturala am ajuns undeva la 2000 de lei sau peste, sotul a impartit bonusurile iar de banii astia am fost tratata decent si atat, adica nu se purtau cu mine ca si cu un animal cum am mai auzit sau vazut chiar la altele, dar in rest jale mare mare. PErsonalul ala parca e pus acolo numai sa se plimbe, niste acrituri care nu isi fac treaba si incompetenti , asta e ceea ce ma termina pe mine. La nesimtire mai inchid ochii daca nu am ce face dar cu incompetenta ce fac?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!

Hop si eu la cafea :) m-a trezit Matei devreme, la 8.30 :D asa ca am avut timp si de mic dejun si acum sunt la cafea :)

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza, dragele!

Cafea cu lapte? Apropo de cafea, am ajuns la concluzia ca pot linistita sa beau vreo ceasca pe zi, ca la ce tensiune am (90 cu 60) cred ca e si recomandat. Anul trecut pe vremea asta era 110 cu 65 ...
Si ginecologul nu mi-a interzis a zi s ca pot sa beau daca imi place De fapt nu mi-a interzis nici un aliment, m-a felicitat doar pentru ca am renuntat la fumat. A zis ca ar fi fost riscul sa aiba bebe grutate mica la nastere, dar cu toate astea sunt femei care fumeaza toata sarcina si au bebe sanatosi.

Am lipsit si eu o scurta vreme, am fost un pic ocupata. Ne-am dus sa vedem gresie si faianta pentru renovare, la job am avut si acolo destul de lucru, ieri am fost si pe la medicina muncii ... pffff! Aseara am scris un mesaj lungut. L-am postat ... siiiii! Surpriza uitasem sa ma loghez Si nu am mai avut rabdare sa-l rescriu, in schimb m-a apucat curatenia

Simcri, ma bucur ca ai revenit si ca acum sunteti bine! Ai trecut printr-o situatie foarte stresanta, saracuta de tine

Carmen, insanatosire grabnica si tie si fetitei!

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco!

Daca folositi si voi Facebook si ma considerati simpatica ma gasiti aici https://www.facebook.com/#!/moni.damian.7 eventual lasati si un mesaj, ca sa imi dau seama cine sunteti

17+ cu

Mergi la inceput