Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
flafi spune:
Si eu sunt ok cu telefon etc. La FB sunt comoda, nu imi place de el...
Bravo Vicky pt raport :)
25+ cu Vlad Alexandru
raluca1109 spune:
Buna!
Asta e profilul meu de fb:
https://www.facebook.com/raluca.erghelegiu?ref=tn_tnmn
Raluca
S 26+ Miruna
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deiutza24 Ufff, cu greu reusesc sa tin pasul cu voi. Si cum mesajele mele sunt moderate, pana vedeti postarea mea treceti la alt capitol. Multumesc pentru primire. Initial ma gandeam sa va citesc din umbra, insa am zis ca e pacat sa nu multumesc personal pentru sfaturile utile, mai ales ca eu sunt la prima sarcina. 18+ |
Buna !
Daca vrei sa apari in timp real ,scrie-ne 10 mesaje scurte si asa ai scapat de moderare .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui lillyas Buna ziua! Vreau sa va intreb ce preturi sunt la maternitatile private din orasele/zonele voastre? Dar la spital cam cat va asteptati sa dati cu totul (doctor, anestezist, eventual mana a doua, neonatolog, asistente, etc)? Dar pentru bagaj cam cati bani planificati? In Craiova s-a deschis anul trecut o astfel de maternitate si stateam sa ma gandesc la avantaje si dezavantaje. Printre dezavantajele nasterii la spital, pe langa conditiile de acolo si atitudinea personalului, mentionez si bolile cu care pleci acasa> sora mea a luat un stafilococ auriu, o prietena s-a intors cu o "viroza" ce a necesitat tratament cu antibiotic, o alta cunostinta luase nu stiu ce microb de la baie care sa s-a "fixat" pe operatie si i s-a infectat, etc. Ce paree aveti? |
Ca sa cunosti preturile maternitatilor private da o cautare pe net si vei vedea pretul cu decontarea de la stat.Cel mai ieftin am gasit Sanadorul care avea nastere vaginala 2800 ,in Bucuresti preturile sunt cam mari dupa parerea mea . Te asigur ca pretul e departe de ce ai putea cheltui la stat cu toate atentiile pe care vrei sa le dai plus ca la stat dai cat vrei si cat ai ,mie nu mi-a cerut nimeni bani (cred ca am fost norocoasa).De acord ca la stat te poti procopsi cu cine stie ce boli datorate mizeriei din spitale.
Daca alegi statul cauta un spital cat de cat mai dotat insa daca iti permiti , mai bine alegi privatul.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
Hellie spune:
citat din mesajul lui flafi Si eu sunt ok cu telefon etc. La FB sunt comoda, nu imi place de el... Bravo Vicky pt raport :) 25+ cu Vlad Alexandru |
Flafi, draga mea, acum am vazut numele puiul tau!!! frumos foc...mai ales ca si pe al meu il va chema ceva de genul ..mai exact Vladimir...dar sigur i se va spune Vlad. Daca era fetita (sau daca va fi, mai vedem si a doua opinie la ecografie) era Alexandra
18+
flafi spune:
Vezi? Eu ti-am propus o data sa ne luam, stiam eu ce stiam :)
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hellie
Flafi, draga mea, acum am vazut numele puiul tau!!! frumos foc...mai ales ca si pe al meu il va chema ceva de genul ..mai exact Vladimir...dar sigur i se va spune Vlad. Daca era fetita (sau daca va fi, mai vedem si a doua opinie la ecografie) era Alexandra 18+ |
25+ cu Vlad Alexandru
sorinacicos spune:
Buna dragi burtici!
Ce sperietura am tras cand am citit ce ati scris legat de mersul cu avionul. Am citit repede pe net si se poate calatori cu avionul pana in saptamana 34 de sarcina. Eu stiam de 32 de saptamani. Intr-adevar de la 28 de saptamani se cere adeverinta de la medic. Mi-am luat o piatra de pe inima .... pot merge acasa .... Saptamana trecuta am vb si cu dr si mi-a spus ca e ok si ca pot merge. Abia astept ...
Simcri - bine ai revenit. Prin ce momente ai trecut ... Ne bucuram ca esti bine. Ai grija de tine.
Fug repede sa imi iau baiatul de la gradi.
la toata lumea
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 22+ Carla Denisa
Madd11ee spune:
Lilyas, cumnata mea a nascut anul trecut la maternitatea privata din Craiova.. I-a fost ff teama sa nasca la stat din motivele enumerate si de tine..Dar pot sa spun ca s-a simtit fff bine, a fost extraordinar de multumita...Au tratat-o superb, au invatat-o multe..si nu a plecat deloc speriata acasa..
18+
Hellie spune:
Flafi, soul mates forever ! surori de cruce , cel putin.
.
p.s. eu cu sotul am stabilit numele astea doua de cand ne-am decis noi ca vom (cam) ramane impreuna...adica acum 9 ani . Ma bucur tare ca nu trebuie sa mai trecem prin negocieri acum...am trecut destul atunci
18+
fluturashhh spune:
Dragele mele, imi imaginez ca cele 6 cereri de prietenie de pe fcb sunt de pe la voi asa ca v-am acceptat pe toate:)Va multumesc.
18+