Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Simcri, Mcoca

Astia de la companie nu imi raaspund la telefon sa imi dea o info exacta si parca mi-e teama sa iau bilet si dupa aceea sa aflu ca nu pot zbura. O sa am 28 de saptamani de sarcina atunci

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Simcri, Mcoca

Astia de la companie nu imi raaspund la telefon sa imi dea o info exacta si parca mi-e teama sa iau bilet si dupa aceea sa aflu ca nu pot zbura. O sa am 28 de saptamani de sarcina atunci

21+

Cu ce companie zbori? Eu am zburat sarcina trecuta la 27 sapatamani fara probleme,dar am avut bilet de la medic cum ca o fac pe propria raspundere:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Ufff, cu greu reusesc sa tin pasul cu voi. Si cum mesajele mele sunt moderate, pana vedeti postarea mea treceti la alt capitol.
Multumesc pentru primire. Initial ma gandeam sa va citesc din umbra, insa am zis ca e pacat sa nu multumesc personal pentru sfaturile utile, mai ales ca eu sunt la prima sarcina.

18+

Mergi la inceput

Kabecka, cu british as fi vrut.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Criulica, eu eram cu ciorapii minune .
Uite link:
http://www.tonus-elast.ro/www-tonus-elast-ro/eshop/8-1-PROMO-II/29-2-PRODUSE-N-PROMO-IE/5/3-Dres-chilot-gravide-grad-I-de-compresie

Sunt chiar ok, chiar simti ca iti tin piciorul ca lumea si relaxat. Dar pentru mine a fost chin sa ii imbrac pentru ca sunt destul de rigizi.

18+

Mergi la inceput

Multumesc, Hellie! Sa vad daca ma calific pentru zbor acum :)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Kabecka, cu british as fi vrut.

21+

Stiu ca dupa 28 s cer hartie de la medic, dar e mai bine sa verifici direct la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna ziua!
Vreau sa va intreb ce preturi sunt la maternitatile private din orasele/zonele voastre? Dar la spital cam cat va asteptati sa dati cu totul (doctor, anestezist, eventual mana a doua, neonatolog, asistente, etc)? Dar pentru bagaj cam cati bani planificati?
In Craiova s-a deschis anul trecut o astfel de maternitate si stateam sa ma gandesc la avantaje si dezavantaje.
Printre dezavantajele nasterii la spital, pe langa conditiile de acolo si atitudinea personalului, mentionez si bolile cu care pleci acasa> sora mea a luat un stafilococ auriu, o prietena s-a intors cu o "viroza" ce a necesitat tratament cu antibiotic, o alta cunostinta luase nu stiu ce microb de la baie care sa s-a "fixat" pe operatie si i s-a infectat, etc.
Ce paree aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Am vazut ca ati dezbatut ieri problema fumatului in sarcina. Eu m-am apucat de fumat ca fraiera la 14 ani si nu mi-am propus niciodata sa ma las. E foarte adevarat ca in ultimii ani am fumat cele mai slabe tigari, iar un pachet imi ajungea in medie 3 zile.
Cand ne-am hotarat sa ramanem insarcinati, sotul m-a intrebat daca nu ar fi mai bine sa ma las deja de tutun, insa cand a auzit ca ar trebui sa le zica si el pas, n-a mai insistat. :)) Dar din ziua in care am vazut cele 2 liniute, n-am mai fumat. Pur si simplu m-am oprit.
Initial am zis ca nu ma voi mai apuca nici dupa ce voi termina cu alaptatul, dar om vedea ce-o mai fi.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dupa amiaza fetelor

Hellie patut din acela vrem si noi, am vazut la Baby Expo o firma care le face la niste preturi mai rezonabile decat cele pe care le gasesti pe net, abia astept targul din martie.

Simicri bine ca esti bine

Despre branza, eu eram mare fan feta, acum sunt cam lesinata de pofta , as manca un kg pe nerasuflate cred . Pap telemea de vaca ca sa compensez.

Peste - am mancat doar niste hamsii la inceput ca pofteam si de revelin ton la conserva dar gatit.

Tuturor

20+ cu Emma Gabriela

Mergi la inceput