Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vio sanatate lui Dragos, sa se faca bine. Cred totusi ca poate ar trebui sa il bagi pe ceva regim de intarire a sistemului imunitar. Pe de alta parte daca e sa o luam asa mai pe psihosomatica, la raceala inconstientul doreste sa se protezeze de cei din jur, vrea o pauza.
Carmen sanatate fetitei!

Ce am gatit in ultimul timp: varza cu ciolan afumat, pleurotus cu sos de samantana, aseara briose, fac multe salate, in fiecare zi fac salata din aia de verzituri, am mai facut friptura la cuptor. La noi mai e o chestie, cand gantes si nu mancam tot eu congelez in casolete pt ca niciunul din noi nu manaca 2 zile consecutiv aceeasi mancare. Prin urmare ieri am mancat sarmale.

(mai revin cu un post, sa citsc si pag 17, 18 )

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Ana- bine ai venit!
Madi- lumea e rea asa e, dar cel mai grav este ca femeile sunt, noi intre noi.. brr! De ce nu mai pai cartofiori? Poate intri in sevraj si superi pe bebe :)

Elyana!!! Ha- ma simt normala! Bine ca ai zis de senzatii orgasmice cand loveste bebe in jos, ma simteam ciudata!hahaha.

Mav- intr-adevar e o senzatie placuta. Cu burtica, kilograme etc ma simt foarte sexy

Vicky si

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Flafi, ai dreptate..noi intre noi suntem..un barbat nu prea se avanta in comentarii legate de burti sau copii..mie barbatii mi-au zis doar ca am devenit mai voluptoasa..sau un prieten, care e chirurg plastic, i-a zis sotului ca am facut sani si fara sa trec pe la el Comentariile de genul doar ma amuza..

Cred ca am simtit si eu asta.. ma simteam ciudat si nu intelegeam de ce..acum nu stiu daca e doar la mine, dar daca bebe misca si sunt in masina intr-o zona cu gropi, simt senzatiile accentuate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata !

Dragos a facut o criza urata de bronsiolita(asa se manifesta aproape de fiecare data cand raceste) si dupa ce i-am facut aerosoli cu ventolin la 6 ore nici acum nu respira bine. Saracul, se trezea singur din somn si plangea sa-i fac ''puff-puff'' ca nu poate sa respire.Astept sa vina medicul la cabinet sa ma duc cu el ,ca la urgenta nu ma mai duc.

Imi pare rau pentru voi, stiu cat de greu este...
Ai mei, amandoi, au fost pe Singulair, cel mare 13 luni (acum cativa ani si si-a revenit f. bine, n-am mai avut probleme cu el) si cel mic... nici nu mai stiu (intre timp, am si renuntat sa i-l dam). In noiembrie am fost internata cu cel mic, o saptamana, pt ca a avut bronho-pneumonie.... Dr. ne-a recomandat insistent sa-l tinem acasa pana la primavara.... Evident ca de 2 sapt. merge din nou la gradi, ca n-am avut o alta optiune mai buna pt el... si ca iar a inceput cu gatul...
Nu-ti mai dau alte detalii, ca nu are importanta pt tine...
Vreau doar sa-ti spun ca stiu prin ce treceti si sa te incurajez ca-i mai bine sa mergeti iar la pneumolog!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Hai ca eu ma apuc sa scriu un mesaj si pana sa-l trimit mai apare cate un pacient, asa ca iese o varza cu carnati.

Deci cu miscarile lu bebe se pare ca eu sunt de o nesimtire crunta, pana acum nu am simtit nimic, bine ca doar ce am facut eco zilele trecute si am vazut ca misca ca altfel turbam, ma gandesc ca doar ce am intrat in 5 luni o mai fi vreo spreanta de simtrire si in mine :)

Mergi la inceput

Simcri- o sa il simti tot mai bine in curand, iar miscarile nu vor mai fi confundate cu gaze sau altceva. Vor fi clare clare. Mai ales ca o sa vezi cum se misca si burtica, o sa faca unflaturici pe burtica :)

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ana sarcina usoara si bine ai venit !
Flory si celelalte fete ,daca stiti vreun homeopat priceput pe probleme astea ale copiilor va rog sa-mi recomandati si mie(sa fie din Buc).Stiu ca trebuie sa am rabdare ca sa-si faca efectul remediile dar cum am spus sunt cam disperata si accept orice i-ar putea usura stare copilului.Acum am primit antibiotic ca ar avea un punct alb pe amigdala plus celelalte care le luam de obicei.
mav si eu in sarcina am un par super ,nu cade nici un fir si o piele fina ca de bebe si nici nu prea folosesc cine stie ce crema.
Dupa nastere ma astept la o cadere masiva de par ca asa am mai patit.
Aveti dreptate ,greu de ales cu spitalul si nasterea, offf!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Madd si Flafi, eu nu inteleg comentariile astea rautacioase, cred ca sunt din invidie, altfel nu-mi explic.

Si mie mi s-a zis zilele trecute ca am luat ceva in greutate fata de sarcina trecuta:))Tot o colega.

Si Madd, stiu si eu intrebarile de genul: sigur e copilul bine?Le-am primit sarcina trecuta pana aproape de nastere.Incepusem sa cred ca cine stie ce pisicuta o sa fac.

Despre ce mai gatim: eu mananc muulte salate verzi si salate de sfecla, am o pofta nebuna.
Am facut o musaca zilele trecute, maine cred ca fac o friptura la cuptor.
Mai fac si eu legume cum a zis Madd, sunt super bune. Plus dulciurile aferente, briose, cheese cake si alte nebunii, la cererea baietilor mei

Vicky, succes sa scapi repede de uratul de test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flafi multumesc de PM !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

VIO, si cu baiatul meu am plecat din maternitate cu un ochisor cu infectie. A curs cateva saptamani. Am nascut la municipal si sincer chiar mi se parea curat (spalat pe jos de 2 ori pe zi, baie proprie). Eu nu mi-am facut griji ptr asta. Mi s-a parut firesc pentru un nou-nascut. I-am dat cu lapte matern si ser fisiologic pe ochisori. A trecut dara nimic altceva.
Am citit apoi ca infectiile la ochi sunt dese la nou-nascuti... e ca o adaptare la noul mediu.

Doamne ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru voi.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+

Mergi la inceput