Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

paulinio si cu Dragos am avut probleme la nastere cu ochisorul ,dar a avut si niste bubite pe piele care i-au iesit a 2 a zi de la nastere .Pediatru mi-a zis ca e un microb din spital.Noroc ca i-a trecut relativ repede .Daca ar fi vorba doar de asa ceva nu m-as speria nici eu prea tare dar mai sunt si alti microbi de spital mai periculosi ,firar ! Cu cat ai mai multe informatii cu atat ti-e mai greu sa alegi.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Stiu ca sunt rautacisme, Kabecka, comentariile de genul..Daca ale barbatilor mi se par amuzante, poate chiar flatante(eu am avut sanii ff mici de cand ma stiu si mi-am dorit sa am sanii mai mari), ale femeilor ma enerveaza

Legat de mancare, mi-am mai adus aminte asa din ce mai fac..legume cu peste(tot in tigaia asta)..cartofi la cuptor cu usturoi si ceapa(un fel de taranesti mai fara grasime), ciorbe(in special de pui, pentru ca am de tara, sau de legume, daca termin puiul)..am mai facut zilele trecute o varza cu muschi afumat..

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Inca ceva interesant din ce am citit aseara si mi-a atras atentia: plante legumicole si legume verzi, legume galbene si fructe galbene ("galbenul" asta se duce pana la rosu crescand beta carotenul)

- cu cat nuanta de verde/galben/rosu e mai intensa cu atat e mai indicat (deci salata noastra autohtona e mai sanatoasa decat cea iceberg); castravetele nu e considerat verde, fiindca odata ce l-ai curatat e de fapt mai mult alb.

Iar pentru asimila mai bine fierul, este recomandat sa il iei cu suc de portocale sau rosii sau orice cu vitamina C.

Calciu, din lapte (sau conserve de peste cu tot cu oase, zici ca sunt banda stricata), iar cofeina si alimentele bogate in fibre scad absorbtia

Numai 30% din cantitatea de calorii zilnica ar trebui sa provina din grasimi si in cazul in care observati o crestere prea rapida in greutate, grasimile sunt primele care ar trebuie micsorate din meniu.

Pentru mine a fost ceva nou, daca voi le stiati, sorry de spam

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

VIO, ti-am trimis si eu PM cu o recomandare pe care o aveam pt dr homeopat bun in Buc.
Dr. nostru homeopat din Cta, ne-a recomandat pt imunizare, sa le dam baietilor un gemoterapic: "Polygemma imunitate".
Chiar acum, mezinul ia "Polygema- cavitate bucala si gat" (iar i s-au inflamat amigdalele, dar nu este cazul de antibiotic, am fost si la dr ORL).
Am luat si eu "Polygemma-sinusuri" chiar in primul trimestru de sarcina (sunt permise gemoterapicele in sarcina!), ca racisem destul de rau si aveam sinusurile varza.... si m-a ajutat foarte mult!
Dar mai bine mergeti la dr sa va vada!

Mergi la inceput

Despre mancare ,am avut ieri escalop de porc cu piure de cartofi ,ca nu mai mancasem de mult cartofi ,ca mi-a adus aminte Mad.Astazi fasole cu costita afumata ,avem un vecin care are afumatoare si ne face si noua muschi si costita(noi cumparam carnea si el o pregateste) .Desert placinta cu mere si cu dovleac ,ultima-i pentru mine si Dragos ca tati si Ana nu vor.

si acum25+

Mergi la inceput

Kabecka si mav multumesc de PM ,acum ma pun pe dat telefoane si sa fac programare .

si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 29

Mergi la inceput