Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
flory_blanca spune:
Elyana vai cat am negociat la prima sarcina numele pana am ajuns la un numitor comun. Sper ca de data asta sa fie mai "simplu". In general si sotulache al meu are niste propuneri de iti zgarie auzul si greu il fac sa fie serios cand vorbim de asa ceva.
Pana acum nu prea am avut pofta de dulce sper sa ma si tina in continuare ca ma umfla rau dulciurile astea.
Vio de ce nu incerci sa consulti un homeopat bun? Stiu de la multe mamici ca asa au rezolvat problema cu desele imbolnaviri. Am inteles ca efectele nu se vad imediat, cam minim dupa 6 luni dar sunt foarte multumite. Merita incercat.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Elyana spune:
Bine ai venit, Ana!
Neata fetelor , eu bifez inceput de sapt 18. Aseara am gasit un site f frumos, cred ca multe ati dat de el deja, (whattoexpect . com) si acolo am citit despre peste (pe la saptamana 17 sau 18 e un link catre articol). Din ce am tinut minte, ca eram semi adormita: sushi e no-no, pestele mare si rapitor la fel, somonul e recomandat, chiar am citit din nou despre pestele la conserva care e bun cu oase, iar ton "light" se poate manca oricat.
Si acum ca am terminat, m-a lovit o pofta de peste vai, eu nu suportam pestele inainte de sarcina
Sigur, sigur o sa imi fie dor de perioada asta in care ma suprind singura legat de corp, sentimente, pofte hihi... vai de cand nu am mai avut un PMS =)) eram ca un dragon scapat in cactusi cu cateva zile inainte de urati
18+ +
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Gata, am baut scarbosenia. Astept sa treaca timpul acum. Eu azi am in program tocanita de iarna cu carne de purcel si salata de varza rosie. Maine as face un cozonac daca e frig afara. Daca nu, duminica. Vicky, Printzesone and BB (25+) |
Sper sa treaca timpul repede, mi se pare un test atat de greu fiindca dureaza o sa il fac si peste vreo luna
18+ +
Madd11ee spune:
Elyana, ce amuzanta esti..subscriu la dragonul in cactusi
Si pe mine ma surprinde perioada asta..
Ma enerveaza ca nu imi simt si eu gargarita mai tare..trebuie inca sa stau atenta sa il simt..
Azi e a doua zi fara cartofii mei dragi..off.. aseara, pentru ca nu am mancat ieri deloc cartofi sau paine, dupa cina, la 2 ore, m-a apucat o foame..noroc ca am rontait cateva migdale..si m-am bagat la somn..
Vicky, sper sa nu tebuiasca sa fac testul..pe mine ma enerveaza si o bucata de cioco..mi se pare ingrozitor de dulce..daca mai tre sa beau si glucoza..cred ca o sa-mi vina rau doar de la preeeea duuulce..
18+
VIOIKA76 spune:
Fetele va multumesc de urarile si sfaturile legate de boala lui Dragos .
Simcri a luat anul trecut 6 luni singulaire ,a fost mai bine ,dar nu era in colectivitate.Eu ma duc la pediatru si i-am mai zis de singulaire dar ea zice ca nu mai e nevoie.Cred ca trebuie sa ma duc iar la pneumolog.
Doamna doctor a venit acasa sa-l vada pe Dragos ,era prin zona si a zis sa nu ma mai deplasez la cabinet ,si daca am prins-o acasa la noi am intrebat-o ce parere are despre nasterea la Bucur unde vreau sa nasc si unde a nascut si ea ,si mi-a zis ca amandoi copiii ei au iesit din maternitate cu un microb(nu mai stiu cum a zis ca se numeste) la ochisor cu care s-a chinuit ceva vreme. Mi-a zis ca dn-a gineco care ma vede activeaza si la bucur si la Medlife si ca as putea sa nasc acolo.
Sotul care ,culmea ,e mai zgarcit ca mine a zis ca el e de acord sa nasc si la medlife ,numai copilul sa fie bine. M-a cam pus pe ganduri d-na doctor si ma gandesc mai bine daca nasc la Bucur sau nu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
mcoca spune:
Merci fetelor.
Vio, tin pumnii sa faci cea mai buna alegere. Nu e simpla prob ta.
Eu daca nu manan feculente la o masa mor de foame :). Inainte nu aveam deloc prob asta. Noi nici nu prea cumparam paine in casa.
Vicky, Printzesone and BB (25+)
Madd11ee spune:
Sa stii, Vio, ca din aceleasi motive iau si eu in calcul(destul de serios) nasterea la Medlife..Mi-am intrebat si dr ce parere are, el e si la CF2, si a zis ca pachetul cel mai ieftin e fff bun..si ca tratamentul tau si al copilului nu se compara cu ce e la stat..si asta pentru ca nu sunt aceleasi conditii si personalul e putin..Iar la mine mai e si primul copil..daca plec speriata, am pus-o..ca nu are cine sa ma ajute in permanenta..
18+
Elyana spune:
Ah si mi-am adus aminte de doua faze:
- acum 2 seri stateam intinsa in pat si am simtit ca imi amortesc mainile si bratele pana aproape de cot, cu greu am reusit sa "bag" sangerele inapoi in circulatie si chiar m-a speriat pe moment, dar pe site zicea ca e unul dintre simptomele normale de sarcina prin trim 2
- citisem pe la voi de anumite senzatii ale muschilor ca la orgasm si mi s-a intamplat si mie de cateva ori. Aseara, in timpul unei sedinte de aerobic in burtica , am patit acelasi lucru. Cred ca loveste bb jos si de aia reactioneaza asa corpul nostru but it's just my two cents
hmm, altceva nu am mai "invatat" de curand
18+ +
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Sigur, sigur o sa imi fie dor de perioada asta in care ma suprind singura legat de corp, sentimente, pofte hihi... vai de cand nu am mai avut un PMS =)) eram ca un dragon scapat in cactusi cu cateva zile inainte de urati 18+ + |
Si eu la fel (cu PMS-ul)!!!
Si parul... parul mi-e superb cand sunt insarcinata si nu-mi mai cade... o sa-mi fie tare dor!
simcri spune:
Vicky mai e putin si trece, mie sper sa nu-mi dea testul de facut, pana acum nu am criteriile nici familiale nici personale ca sa incadrez la riscul de diabet, dar vom vedea.
Buna ideea cu cozonacul, dar daca as face as manca singura :( asa ca cred ca o sa fac un chec cu banane.