Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
mony yammy mi-e mi-i s-au terminat dar trebuie sa merg sa ma mai aprovizionez ..
fetelor cred ca am simtit bebelul azi , din gresala m-am aplecat peste papuci si am cam strivit burta , si deodata am simtit un ghiont sub buric destul de tare , urmat de alte 2 ghionturi mai mici ca intensitate , cred ca nu i-a convenit la stramtoare ...cred ca bebe a fost...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
RLK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta Neata all! Bine ai venit, graphi! Raluca, cred ca cel mai aproape de tine eu sunt. N-am mai ajuns la Constanta de ceva vreme insa voi avea un drum cat de curand. Poate schimbam vreo 2 mesaje cu info pe PM ca sa ne putem eventual gasi. Alina 16+ |
Salut, Alina!
Cum sa nu, chiar mi-ar face placere! S-ar putea sa ne si cunoastem, cel putin din vedere, avand in vedere ca ne place aceeasi muzica si avem si vreo 3 prieteni comuni pe FB.( te-am cautat pe FB atunci cand ai scris aici ID-ul de FB).
Iti las pe PM nr meu de tel.
Bye bye!
olimp spune:
nu vorbeste nimeni cu mine , eu doar seara am posibilitatea
hai ca glumesc , dar bate un vant pe aici , sper ca sunteti bine, fetelor mai stiti ceva de bubulina , nu a mai scris de mult .
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
MariaBcf spune:
Olimp sunt si eu aici
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
paula_m spune:
Olimp, acum am ajuns acasa, am fost sa-l tundem pe Raul, ca deja ii puneam agrafe in par, ca ii intra bretonul in ochi si un pic la Real la cumparaturi.
Cred ca poti nota data in calendar cand l-ai simtit prima data pe bb.
Si eu am fost surprinsa ca ma programeaza miercuri, ca stiam ca doar marti si joi este program.
Eu sunt tot mai rau cu tusea si raceala. Am sunat azi dr de familie si mi-a zis sa iau paracetamol. Oscillo il iau de 3 zile deja si nici o imbunatatire, e mai rau.
Si deja ma doare pieptul f tare si burta cand tusesc si gatul f rau. Ati luat careva paracetamol?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
MariaBcf spune:
Paula poti lua paracetamol , doar ca e foarte toxic pt ficatul tau . Incearca si bea ceai cu multa lamaie .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
MariaBcf spune:
Eu acum mi-am terminat treaba , am facut o ciorba de perisoare si o budinca de caramel ( abia astept sa se raceasca ca nu mai am rabdare)
9+
MariaBcf spune:
Fetelor de Mihaela mai stiti ceva? Nici ea nu a mai scris de mult
9+
olimp spune:
paula of ce nasol , cum ai reusit sa te racesti asa de rau , ai intrat in contact cu persoane racite ?
si eu stiu ca poti lua paracetamol , dar simplu nu sinus , si prietena mea a luat in sarcina , ea a fost internata la infectioase cu febra 39-40 destul de rau si au bagat-o in perfuzii si a luat si paracetamol , totul a fost ok ...sambata am fost la botez
cate pe capul tau , masele dureroase , raceli si examene
maria ai grija ce scrii ..budinca de caramel vezi ca intr-o clipa-s la tine la usa si ciorba de perioare ..si cred ca si acrisoara...
eu am facut supa de fasole boabe cu ciolan si ceapa rosie , am papat de m-am umfat ca o boaba de fasole
16 +
amaliaro spune:
Paula bea ceai +lamalie+miere ajuta la tuse
amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota