Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp va asteptam la noi . Am facut budinca 4 portii , deci si pt voi . Inca nu S-a racit

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria 4 portii sunt in stare sa pap eu singura multumim de invitatie ...maine fac si eu

paula asa cum zice si maria si amalia baga lamaie la greu si miere pt gat.

amalia cum te simti cu gemenasii...i-ai simtit

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am baut la ceaiuri cu lamaie si cu miere si lamaie amestecata cu miere de mi-e greata numai cand vad lamaia.

Sa stii, Olimp, ca copilul asta ma munceste, nu gluma. Raul a fost un cumintel. O singura pb am avut in sarcina cu el, dar a fost minora.
Bb 2, scoate tot din mine. Bine, racelile se datoreaza lui Raul, si cresei lui Raul. Merg cot la cot cu racelile lui, el acum a scapat de o bronsita (doar tuse), acum urmez eu...daca stam toata ziua bot in bot!! Mi-e si groaza de ce mai urmeaza, si de ce va fi cand o sa-l am si pe micutul si pe Raul cu muci...dar banuiesc ca asta e riscul cu un copil in colectivitate

Cat despre dantura, chiar nu stiu cum ma lasa acum, ca eu ma duc frecvent la dentist, la cel mai mic semn ca e ceva in neregula, ca stiu ca daca o lungesc, ma doare si o sa ma doara si la dentist, si asa ca, mi-am cautat un dentist care sa-mi placa si sa am inteleaga ca sunt cea mai mare fricoasa. Si il sun si ma ia si duminica si noaptea si ziua. I-am zis ca mai bine nasc de 2 ori, decat sa ma duc la el, atata mi-e de frica, dar ma duc...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp de pe la 3luni jumate i am simntit mai mult pe fetita ea e mai zvapaiata baietelul e mai linistit

amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

paula da ce sa-i faci , imi pare rau ca nu trece cu lamaie si miere , dar sincer poti lua paracetamol , nu excesiv , dar poti , mai ales ca organogeneza practic s-a cam incheiat .

cu muci , si pritenele mele care cu cate 2 copii e tot ca tine , se mucaiesc toti trei deodata , cel mare aduce de la gradi , da la cel mic si la mama , asa ca in reclama aia cu Modafen .

eu bat in lemn pana acum nu am avut probleme cu dintii , si eu sunt fricoasa , nu pot spune ca ma trage tare ata sa merg la dentist , imi dicteaza doar constiinta ca trebuie.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula, eu am luat paracetamol in primul trimestru, dupa aproape o saptamana de ceaiuri, lamai, usturoi, miere etc, mi-am sunat dr. si mi-a dat voie paracetamol, eferalgan parca sper ca nu gresesc, pastile efervescente. Nu e voie coldrex si altele de genul asta ca mai au si altceva in afara de paracetamol, efedrina parca, sper ca nu scriu prostii, sa ma corecteze cineva daca gresesc.
Oricum luam una seara si ma bagam sub plapuma, daca era tare rau, mai luam si diminata inainte de servici, dar am incercat sa nu abuzez.
Multa sanatate!

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Amalia de unde sti ca e fetita ,ti-a spus dr care in ce parte locuieste ?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Olimp de pe la 3luni jumate i am simntit mai mult pe fetita ea e mai zvapaiata baietelul e mai linistit

amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Tu stii care in ce parte sunt? Sunt in saci diferiti? Nu se mai pot plimba prin burta ta?

Edit : dupa ce am pus intrebarea mi-am dat seama ac doar sunt prin FIV, nu au cum sa fie univitelini, nu?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp de o sapt poftesc la ciorba de fasole. Am vrut sa vad si m-a "luminat"sotul spunandu-mi ca Denisa nu mananca. Si chiar nu am de gand sa fac 2 oale de ciorba. Dar maine e ziua in care e in meniu la Real si imi cumpar de acolo. Nu ma astept sa fie buna dar macar sa imi treaba pofta.

Paula sanatate multa!! Si eu pateam la fel la Denisa, le luam de la ea si dupa sotul de la mine. Cam 2-3 sapt o tineam in familie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

paula vad ca am pus intrebari la indigo

16 +

Mergi la inceput