Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
doxy spune:
Sau efedrina era cu referire la spraiurile nazale... nu mai stiu exact. Oricum coldrex/fervex nu e bine ca mai au nu stiu ce.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+
amaliaro spune:
Paula de paracetamol stiu si eu madurea raucapul sl am intrebat pe ginecolog ce pot sa iau si mi a spus paracetamol 1-2 pe zi la nevoie sa treaca
amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
ele pofta buna , cu siguranta ti se va parera buna caci poftesti la ea , la mine functioneaza , cam tot ce am poftit mi s-a parut delicios desi nu era preparat difert fata de alta data
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
paula_m spune:
Si eu vreau ciorba de fasole cu ciolan afumat!!! Sau macar fasole frecata ( cred ca in alte zone e batuta), cu carnat si cu varza murata!!
Cred ca fac eu pe vineri...chiar salivez, la propriu
Multumesc , gagici...mie mi-a zis sa iau 1/2 de paracetal de 3 ori pe zi. Mai stau pana maine cu oscillo, si daca nu vad nici o ameliorare, o sa iau de maine
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Am atipit 45 min in seara asta si acum mi-e somn iarasi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
Ele spune:
Paula tu miercuri faci triplu??? Si mai ai timp de amnio? ca ziceai ca tu il faci.
Eu am citit pe net azi toata ziua. Cazuri f multe de dublu bun, triplu prostt, amnio ok.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
chitaila spune:
Buna seara, nu reusesc sa ma trec si eu in lista dvs, nu ma descurc cu setarile, nu le gasesc. Cum pot rezolva problema? Daca am cont pe site, de ce trebuie sa ma mai loghez cu alt user pentru care nu stiu sa solicit parola? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
12 saptamani
paula_m spune:
Da, Elena, miercuri fac TT...oricum rezultatul mi-l da in aceeasi zi. Si daca e cazul de amnio, o sa o fac dupa 7 febr ( prin sapt 18) cand termin sesiunea. Citisem undeva ca, cu cat e mai avansata sarcina cu atat scade posibilitatea de avort.
Dr meu insista prea mult pe TT. Si m-am gandit sa-l ascult, el nu prea e adeptul la amnio, habar nu am de ce, dar eu 75% sunt hotarata pe amnio, mai vad miercuri cum va fi si voi lua o hotarare.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
ele si eu am auzit de multe situatii de acest gen , eu zic sa nu va speriati si sa va consumati degeaba .
tu iti schimbi dr . si sunt convinsa ca va fi bine , eu inca merg la 2 doctori din considerente de siguranta , sunt 2 dr diferiti , femeie si barbat , el vechi in meserie de pe vremea mamei , e tanara la 40 de ani , cu experiente diferite si abordari diferite , pana acum ambii au cazut pe acelasi tratament si rezultate , ok nu aici vroiam sa bat ...ambii mi-au spus ca atat sindromul Down cat si trisomiile , mai ales ele se vad bine ecografic , trebuie sa fi slab ecografist sa nu le vezi .
deci atat timp cat e ok la eco , stati ZEN
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
olimp spune:
paula daca TT iese bine , stai cumintica , am mai spus sotia varului la 42 de ani i-a iesit ok TT si nu a mai facut amnio. si oricum riscul de varsta isi spunera cuvantul, noi suntem mult mai mici.
16 +