Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
happy_ama spune:
Buna seara, burtici!!! Am incheiat pe seara asta cu proiectele si am zis sa intru si eu. Vorbarete mai sunteti seara!!.
Paula, si eu am intrebat gineco atunci cand am racit si mi-a zis asa: oscillo, dimi si seara cate un tub; 1 vit C si 2 paracetamol pe zi. Vit c si paracetamolul SIMPLE. Eu insa am reusit sa fentez paracetamolul dar am bagat oli intregi de lamai fierte, pana am simtit ca mi se stafideste stomacul Si a mers. Oricum, de acum. Nu mai e asa periculos. sora mea a racit de 2 ori in sarcina. a facut si tratament cu antibiotic. si nepotica mea e tun. si de sanatate si de energie insanatosire grabnica!
Olimp, aici numai singura nu esti!!
Happy_Ama 15+
Mony08 spune:
Paula Plantusin cu miere ,f bun pentru tuse si permis in sarcina.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+
happy_ama spune:
Mai fetelor prin ce stres trebuie sa treceti cu DT, TT, amnio etc. Si asta mai mult pt ca s-au trezit unii la un moment dat sa mai scoata ceva pe care sa ceara bani. Si noi grijulii...le facem.... Am citit mai demult ca DT de ex are eroare pana la 50%!!! Adica de il faci sau nu, probabilitatea e aceeasi... Chiar imi spunea mama mea ca ea saraca nu a facut in 2 sarcini decat 2 ecografii. In rest...1-2 controale cu stetoscopul...
Happy_Ama 15+
olimp spune:
happy
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
flory_blanca spune:
Doxy si eu sper ca ai citit bine mesajul meu pt ca am specificat clar CEA care a dat replica. Nu m-am referit la tine, am inteles ca era preluata de undeva. Mi-am spus punctul de vedere, cred ca ai argumentat si tu destul alegerea ta nu era necesar sa citezi o necunoscuta de pe te miri ce forum. Pe mine ma lasa rece parerile unor persoane care pot spune asa ceva. Repet ca sa fie clar, nu faceam referire la tine am inteles foarte bine ca nu era replica ta.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
olimp spune:
happy asa - asa mi-a zis si mama , ca pe ea o asculta cu palnia peste burta si zice ..ii bate inima deci e ok .
ce intrenet , ce eografii , ce medicamente de sustinere....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
Mony08 spune:
Si mama cand a auzit de cerclaj,a fost ingrozita,tot imi spunea sa nu fac asa ceva,ca in toata viata ei nu a auzit de asa ceva
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+
happy_ama spune:
practici barbare! Eu ma tot gandesc daca stresul la care ne supunem stiind riscurile si tot asteptand rezultate si interpretari nu este mai daunator decat riscul in sine...
Happy_Ama 15+
paula_m spune:
Da, mai gagici, dar nu se stie cat era mortalitatea infantila in anii 70, 80, 90...daca nu erau atatea mijloace medicale ca si acum, nu inseamna ca totul era ok.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
happy asa este doar ca sti cum e cu trandul....te duce cu el
apropo fetelor voi aveti momente cand obositi si sa aveti impresia ca nu aveti aer ? parca nu imi ajunge aerul
16 +