Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

of paula si ti ai dreptate ...e greu trebuie sa vezi si partile bune si dejavantajele...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, asa e. Nici mancare asa proasta. Nici atata stres. Nici atata poluare. Nici atatea boli.... Nici atatea nasteri premature si copii facuti cu mari eforturi...Recunosc ca eu una nu mi-as putea asuma sa nu ma duc la doctor sau la orice analiza dubioasa la care ma trimite... Ziceam si eu asa...ca erau femeile mai linistite pe parcurs...

Olimp, eu acum simt asta. Si mi se intampla si peste zi. Si imi simt burta intinsa! Pielea asa... Si as bea o tona de apa minerala si de ce beau de-aia mi se intinde si mai tare

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

happy si am observat ca atunci cand manac mai bine sau beau multe lichide parca ma sufoc si mai tare...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

16 +

Mergi la inceput

Eu am papat o salata...

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

doar atat , te mai chinuie greturile happy , eu pap prea bine

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Si eu am papat o salata ... o portie intreaga ... si ma bucur ca e plin stomacul. Sper numai sa n-o dau afara!

Legat de respiratie, olimp, si eu simt asa un fel de greutate ... parca respir greu, ca si cum as fi facut ceva efort sau stiu eu ce ... Sper ca e normal.

happy_ama, ai dreptate cu stresul pt DT, TT si altele ... Eu credeam ca voi fi ZEN ... macar pana stiu un rezultat ... dar parca deja ma apuca emotiile si abia vineri merg sa fac ... Nu cred ca e normal sa ne stresam cu atatea, dar parca e inevitabil! Azi noapte am visat ca nu ma lasa seful in ruptul capului sa lipsesc vineri de la job! Si asta e absurd ... nici macar nu m-am gandit la asa ceva ... Ca zice lumea ca visezi lucruri care te preocupa!

Voi visati urat sau macar agitat? Mie mi se intampla tot mai des

11+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Olimp, nu m-au chinuit deloc pe mine. Am avut noroc. Doar ca mi-am propus seara sa pap numai salata/supa/ciorba. Pap bine la pranz...si iaurt/fructe intre mese...si pap si dimineata...mi-e ca o iau la deal si nu ma mai opresc .

Apropos, am incercat acum o pereche de pantaloni care imi erau lejeri in talie. Uitasem de ei. Si am zis ca sigur ma cuprind. Dar surpriza!!! Nasturele era haaaaat departe nici nush daca sa rad sau sa plang

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Cris, si eu mai visez urat. In primele saptamani de sarcina am avut un vis oribil legat de bebe. Ma rog, nici nu vreau sa imi amintesc! Incerc inainte de culcare sa ma gandesc la bebe, ca o sa fie sanatos si vesel si frumooos cum nu s-a mai vazut Si o rugaciune spusa in gand la culcare e de mare ajutor pt mine

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cris, si eu am cosmaruri urate, in special legate de copii. Dar asa a fost si la sarcian cu Raul si dupa ce am nascut s-au terminat brusc. E tot ceva de hormoni.

Mi-am facut un ceai de lamaie si astept sa se raceasca sa pun miere. Eu niciodata nu am fost fan miere, dar lui Raul ii dau, mi se duce un borcan de miere pe luna, lejer...dar nu asta voiam sa va zic.
Voiam sa va zic sa nu puneti niciodata miere intr-un lichid fierbinte. Daca lichidul e mai cald de 60 de grade, mierea isi pierde toate proprietatile, ba mai mult, devine toxina. V-am zis ca nu stiu cata lume stie aceasta informatie, eu nu am stiut-o pana anul trecut.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

happy sa te bucuri ca nu te mai cuprin pantalonii !!! creste bebe !

cris nici eu nu ma pot lauda cu un somn extrem de odihnitor , ma trezesc de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta , iar cu visele niste ciudatenii si personaje ciudate , pe unele nici nu le conosc , altele am avut tangenta acum zeci de ani ...dar foarte foarte ciudate...parca sunt SF-uri

16 +

Mergi la inceput