Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
eu stiam paula dar e bine de reamintit , stiu ca tot apostrofam fetele care ziceau ca fierb mierea zaharisita sa revina lichida , cine vrea pricepe cine nu ..nu.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
happy_ama spune:
Paula, stiam ceva cu fierbintele dar nu temperatura exacta. Buna info. O intrebare de prostanac: cum iti dai seama ca e sub 60 grade asa...? Sau il lasi sa se raceasca bine?
Happy_Ama 15+
olimp spune:
pai sa zicem ca atunci cand temperatura ceaiului e apropiata cu cea a fruntii e la 36 grade ...oricum 60 de grade te ard la degetute . era sa zic si eu o prostiuta sa bagi termometrul dar are gradatie pana pe la 40 grade
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
happy_ama spune:
Olimp, ma bucur din punctul asta de vedere. Adevarul e ca ma simt tare bine cand mi se vede burtica. Azi de ex am avut la serviciu o rochita verde din jerse in care m-am simtit cea mai sexy femeie in viata si am primit multe complimente. M-am simtit super! Dar cand ma mai apuca pe mine sa incerc hainele vechi cu structura fixa, gen pantalonii aceia care erau la dunga....am un soc asa....inca...
Happy_Ama 15+
bubulina2401 spune:
buna fetelor!
sunt aici Olimp, am lipsit vreo 2 zile am cam luat la citit aproape 2 capitole...si inca mai 5 pagini. Eu intru tot seara, si pana citesc paginile scrise de voi nu mai apuc sa si raspund.
Noi suntem bine, joi mergem la eco, sper sa colorez si eu caruciorul.
Promit sa pun si poze cat de curand, dar mi-am schimbat de curand calculatorul si nu mai am nicio poza. Toate sunt pe un hard.
va pup
Pentru fetele noi Bine-ati venit! :)
14+
paula_m spune:
Happy , chiar m-ai facut sa rad singura in fata calculatorului, asa simpatica ai fost...sa nu crezi ca stau cu termometru in cana cu ceai, eu las ceaiul sa se raceasca, pana il pot bea. Pe unele site-uri am gasit informatia ca nu ar tb sa depaseasca 40 de grade. Deci cu cat mai rece cu atat mai bine...dar sigur nu beti ceaiul fierbinte cu miere, mai bine ceai cu zahar...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Olimp, asa stiu ca sunt termometre speciale pt gatit...dar ma gandeam ca o mami experimentata are tehnici secrete
Happy_Ama 15+
bubulina2401 spune:
Paula, poti sa iei STODAL, este produs naturist, l-am luat si eu acum vre 10 zile ca ma luase si pe mine raceala.
Eu mi-am facut si un mix de miere cu lamaie (ceva mai concentrat) : 3 lingurite de miere cu zeama de lamaie, amestecate si luate cu lingurita.
Multa sanatate!
14+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubulina2401 Paula, poti sa iei STODAL, este produs naturist, l-am luat si eu acum vre 10 zile ca ma luase si pe mine raceala. Eu mi-am facut si un mix de miere cu lamaie (ceva mai concentrat) : 3 lingurite de miere cu zeama de lamaie, amestecate si luate cu lingurita. Multa sanatate! 14+ |
Si eu mi-am facut miere cu lamaie azi, dar degeaba. Stodalul e de tuse, pt copii, nu? Cred ca am prin casa, tb sa ma uit prin medicamentele lui Raul!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze