Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina bine ai revenit , adevarul este ca si mie imi este greu cand vin de la servici sa citesac toate paginile ...
bafta la eco

asteptam poze si cu tine

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

O intrebare si ma bag la un serial. Chiar nu stiu la ce sa seriale sa ma mai uit pe net...recomandari?

Dar voiam sa intreb mai ales burticile cu inca 1, 2 copii...voi cum faceti la vara, ca eu tb neaparat sa-l duc pe Raul la mare, pt aerosoli, dar nu prea am cand si cum...si imi tot bat capul si in afara de varianta cu trimis cu bunicii, nu am alta.
Voi cum faceti cu concediile?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor eu nu mai pot dorm pe tastatura , va pup si ne vedem maine

la toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Multumesc fetelor pentru primirea calda in grupul vostru vesel!

Cam in ce perioada trebuie facut DT?
Medicul meu inca nu mi-a vorbit de asta, urmeaza sa ne intalnim dupa 18 februarie. Oare e tarziu sa-l fac atunci, sau e mai ok sa fie sarcina mai inaintata (16-17 sapt voi avea atunci)?
Oricum intentionez sa mai merg la un medic la maternitatea privata din Pitesti, pt o alta parere.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

mda...am citit acum ca DT se face in primul trimestru.
pot sa fac TT mai tarziu si sa nu mai fac DT?
banuiesc ca asta are in minte medicul.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Paula, da este pentru copii. Este homeopat si e ok si in sarcina.

Va pup, noapte buna!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Mai doamnelor... era sa-mi ia foc mouse-ul de atata polemica stat vs privat. Eu zic sa ne oprim ca deja am luat-o pe campii. Pana la urma fiecare isi stie interesele si continutul buzunarului si fara indoiala va face cea mai buna alegere in raport cu posibilitatile pe care le are si cu orasul in care sta - cu variantele lui, daca exista... na! ca aici m-a apucat invidia...
Ca sa va scot din topic vin sa ma confesez... azi am bocit voiniceste la un film romantic. Si cand am zis bocit puteti vizualiza camesa cu tremura pe mine. Si nu o data - de vreo 3 ori in cca 1.5 ore cat a durat minunatia de film. M-am bucurat de intimitate si de faptul ca eram singura acasa... ma rog, impropriu spus. Reformulez: acasa nu eram decat hormonii mei si cu mine, in ordinea asta. Toate bune si frumoasa... cand am terminat toata afacerea parca se mai luminase cerul si imi luasem o piatra de pe hard. Am bagat o ora de nani dupa care m-am trezit cu cea mai ingrozitoare durere de cap. Morala? Nu dati frau liber hormonilor!
Jale in toata regula. Ca sa imi revin mi-am dat 2 palme teoretice si m-am pus pe aspirat si pe gatit. Am pretat o ciorbita de pui si mancare de mazare. Dupa toate astea mi-am luat copilul de la gradi si am plecat la o plimbarica impreuna... acum cat mai tine vremea asta mai omeneasca. N-am avut nici aici prea mare bafta... V. s-a uitat candid in ochii mei pe la jumatea plimbarii, cand mi-era lumea mai draga si mi-a zis: "Mami... caca!"... eident, tusti in primul taxi si acasa. Noroc cu cateaua ca a mai spalat pacatele familiei. M-a scos ea la plimbare. Ce-i drept cu batul si bocancii dupa mine ca e in calduri si are un harem masculin de invidiat. Vreo 2 imi dorm si pe pres. De fapt dupa asta mi-am recunoscut sotul cand a ajuns acasa in seara asta. Am auzit un "Iesi!!" apoi au "schelau!" si apoi un hodoronc tronc pe scari. Se pare ca prejudiciile au fost minore intrucat amantii wannabe sunt inapoi pe pres, in schimbul 3.
Va pup pe toate si ma duc sa-mi pun capul beteag in perna... poate face nani.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Paula, eu cand eram gravida cu V. am revazut tot MASH-ul. Acum, nu stiu de ce, am facut o pasiune pentru The good wife a fratilor Scott. Am revazut la un moment dat si seria Sex and the city apoi am dat-o in Dr. House si The Gilmore Girls. Sper sa te mai scoata din rutina. Ca tot veni vorba, fa-mi si mie niste recomandari.
Raluca, acum am vazut ce minunatii de prieteni comuni avem pe Facebook. Crema Constantei. Trebuie musai sa ne vedem si sa-mi spui ce rol i-ai atribuit lui don Pasquale la nunta. Tare sunt curioasa.
Chiar ca va pup. Sotul face zambre. Vrea sa joace un poker si n-are loc de mine. Noapte usoara, dragelor!

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Paula, eu ma uit acum la Mentalistul ... ma relaxeaza maxim omul ala si umorul lui. In plus, il ador ... e asa frumusel (sotul meu drag stie )

11+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

ALina, iesim la o cafea cand vii in Cta.
Fu domnisor d'honeur!

Va pup si eu.
Somn usor!

Mergi la inceput