Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Stil inconfundabil de Cricor Bineinteles ca a avut o fata superserioasa cand a zis treaba asta, nu?

nu chiar zambea asa usor pe sub mustata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Felicitari tuturor

Eu din pacate n-am mai putut raspunde "prezent" si de data asta, m-ati prins intr-o perioada f aglomerata, intalniri/audituri la clienti care nu puteau fi amanate/anulate...Altminteri, "scriptic", fiind pe cont propriu cu serviciul, nu era problema de luat zi libera, imi dadeam singura zi libera, sau ma rog, membrii familiei (lucram impreuna). Dar nu s-a putut, cand am vazut ca ati pus data in saptamana asta 21-25 ian, m-am "dezumflat" ca am stiut de la inceput ca nu o sa pot veni.
Imi pare rau... Poate ma duc intr-o alta zi (mai pot merge tot in cadrul campaniei desprecopii? sau campania era strict pt ziua de azi?)
Sau daca nu, vin in iunie, sa am grija sa fie pauza aia de min. 3 luni, in caz ca ma mai duc o data...

Eleni, tu esti cu bocancii galbeni? Sunt faini, mai fistichii asa
Anya, te-am vazut pe "scaunul de tortura"!
Alinuk, si pe tine! Parca ai fost mai degajata de data asta!
Rufus, te-am vazut in poze. Ai fost si cu Ioana sau singur?
Alex@sara, pana la urma ai donat? parca data trecuta ai putut dona...
Si-a mai uitat careva actele de identitate acasa?
Ati mai fost la BeNut la masa?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ca mi-a placut si acum

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Monica, o fapta buna poate fi facuta in oricare zi. Se pune la campanie! Ai grija sa lasi 90 zile ana la intalnirea din vara, sa ne vedem macar atunci .
Nici pe mine nu erau foarte convinsi sa ma lase sa donez, cu toate ca e deja a 3-a oara cand o fac. Stiind ca am tensiunea mica, am avut grija sa veau dimineata 2 cafele cu zahar si sa mananc 2 covrigi (de obicei beau o cafea fara zahar si nu mananc nimic). Cu toate astea aveam 10 cu 6 si glicemia f mica. Noroc ca eram ok cu hemoglobina. M-au tot sucit si invartit...ca de ce n-am mancat...pana la urma m-au lasat, dat nenea doctorul de la "boxa" (ca asa scrie pe usa salii in care ne vampirizeaza) s-a simtit dator sa-mi faca cinste cu un ceai. Asa ca dupa 3 cafele (ca am mai luat un ala ei pe hol, sa ma lase astia sa donez), 2 covrigi si pateuri plimbate de Di si un ceai m-am dus cu fetele in Team Building unde altundeva? La Benut! Aveai dreptate Monica .
In concluzie, in loc sa ma subtieze o zi de genul asta, se pare ca o sa ma ingrase. Mai am 90 de zile sa slabesc (pana mai am voie sa donez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si pe mine m-a cinstit cu un ceai si un calciu ,ma cam molesisem dupa o noapte petrecuta pe WC si o punga de sange lipsa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Am facut si eu o plimbare pana la centrul de transfuzii din bucuresti, dar cum m-am trezit la spartul targului, si am ajuns pe la 12:30 acolo, n-am mai vazut picior de forumist , sau or fi fost dar nu i-am recunoscut eu.

Mi-au completat toate fisele, mi-au facut carnetul de donator, si cand am ajuns la cabinetul 42 la control, m-a intors doctorita din drum. Asa cum spuneam, tensiunea mea e mult prea mica sa pot dona, si a zis ca daca vreau neaparat sa o fac, o fac pe riscul meu. Aveam tensiunea 10 la o mana si 11.6 la cealalta (n-am inteles de ce erau tensiuni diferite, ca oricum mainile amandoua erau ale mele ). Doctorita a zis ca in timpul donarii tensiunea scade foarte mult, si ca ea in locul meu n-ar dona, asa ca n-am facut-o.

Felicitari celor care au mers si au donat astazi.

Nush de ce ti-a zis asa. Si eu am avut 11 (dupa 2 cafele si o alergatura cu 5 kg de pateuri in brate, sa revigoram donatorii ) si mi-a zis ca anunta colegele sa stea cu calciul pregatit, ca sunt tahicardica.
Pana la urma m-au refuzat categoric din cauza hemoglobinei cica sa revin dupa o luna de suplimentat alimentatia cu vit. C, carne, iarba verde, ca nu am hemoglobina nici pentru mine, nicicum sa mai dau la altii.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Nu spun ca nu m-a lasat, mi-a zis ca daca chiar vreau sa o fac, o pot face, dar ca ea nu ar face-o in locul meu, si nu imi recomanda asta. Pentru ca oricum tensiunea care o aveam era un pic mai ridicata decat ar fi fost normal si datorita faptului ca donam pentru prima data, si eram un pic agitata.
Asta dupa ce in prealabil m-a supus unui adevarat interogatoriu, si evident m-a certat ca n-am mancat bine (mancasem doar niste fructe, ca asa vazusem eu ca era trecut la recomandari inainte de donat). Am intrebat-o care-i cel mai grav lucru care mi s-ar putea intampla daca donez, si a inceput sa-mi spuna ca de la ameteli si lesin se poate ajunge chiar pana la a chema salvarea. Poate ca daca nu eram singura pe-acolo, daca stiam ca va gasesc pe voi un etaj mai sus, ma riscam, da' asa, plecata de la munca fara sa anunt pe nimeni, cu barbatul plecat din localitate, deja ma vedeam ajunsa la urgente si-am zis ca mai bine nu risc. Dar exact cum am spus si inainte, senzatia care am avut-o tot timpul era ca aia nu au nevoie de mine acolo, si nu stiu cum sa ma expedieze mai repede, pana si modul in care mi-a explicat doctorita ce pot pati, totul era conceput sa te descurajeze, in niciun caz sa te indemne sa o faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Si pozele mult asteptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ma bucur ca am ajuns, ma bucur ca v-am cunoscut( nu v-am vazut bine nikul tuturor...dar la urmatoarea runda va invat eu mai bine). Ma bucur ca am fost eligibila pt. vampirizare si ca in sfarsit am spart gheata si am facut acest pas caci de mult imi doream...:) Astept sa faceti hei -rup si next time peste 4 luni sau cand vine vremea si sa puneti bolduit cu rosu sa vada si chiorii ca mine si sa nu uite..Vreau si eu picatura de sange :) Imi pare rau ca nu am facut poza cu manutele la sfarsit... si asa am intarziat vreo 10 min dar nu a cazut cerul..am facut pe senina si eu:)... Parca nu as vrea sa ma vampirizez in parc sa ma vada toti trecatorii:)) desi ideea ar fi sa senisibilizam mai multa lume... ati vazut cate usi/cabinete bifate...cred ca tot o unitate spitaliceasca este mai potrivita parerea mea desigur...
Ma mandresc mult cu carnetelul:) desi in jurul meu lumea se cam uita cash...P.S. de la atata graba am plecat imediat...fara sa stau oleaca...noroc ca nu am patit nimic...nici lesin nici ameteala ...buna de drum lung:) Deci contati pe mine si la urmatoarea vampirizare:)
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Domana din dreapta de la cabinetul 47...cea cu analizele..era suparata tare, tare. Cand am aparut eu si a vazut foaia mea... ii spune colegei ei "Are hemoglobina mica, ce-o mai fi venit? Acum trebuie sa-i facem si homoleucograma", asta in timp ce eu eram la 1 m distanta, dincolo de geamul de sticla...si zambeam angelic.

Dna doctor recomanda la astea cu hemoglobina mica: proteine, vitamina C si fier...si sa nu tinem post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Domana din dreapta de la cabinetul 47...cea cu analizele..era suparata tare, tare. Cand am aparut eu si a vazut foaia mea... ii spune colegei ei "Are hemoglobina mica, ce-o mai fi venit? Acum trebuie sa-i facem si homoleucograma", asta in timp ce eu eram la 1 m distanta, dincolo de geamul de sticla...si zambeam angelic.

pai daca dimineata cand te-ai trezit nu te-ai conversat si tu cu hemoglobina, s-o intrebi "cat esti, bre? ma duc ori nu ma duc?"

Mergi la inceput