Caravana Desprecopii...te asteapta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Am facut si eu o plimbare pana la centrul de transfuzii din bucuresti, dar cum m-am trezit la spartul targului, si am ajuns pe la 12:30 acolo, n-am mai vazut picior de forumist , sau or fi fost dar nu i-am recunoscut eu.

Mi-au completat toate fisele, mi-au facut carnetul de donator, si cand am ajuns la cabinetul 42 la control, m-a intors doctorita din drum. Asa cum spuneam, tensiunea mea e mult prea mica sa pot dona, si a zis ca daca vreau neaparat sa o fac, o fac pe riscul meu. Aveam tensiunea 10 la o mana si 11.6 la cealalta (n-am inteles de ce erau tensiuni diferite, ca oricum mainile amandoua erau ale mele ). Doctorita a zis ca in timpul donarii tensiunea scade foarte mult, si ca ea in locul meu n-ar dona, asa ca n-am facut-o.

Felicitari celor care au mers si au donat astazi.

Nush de ce ti-a zis asa. Si eu am avut 11 (dupa 2 cafele si o alergatura cu 5 kg de pateuri in brate, sa revigoram donatorii ) si mi-a zis ca anunta colegele sa stea cu calciul pregatit, ca sunt tahicardica.
Pana la urma m-au refuzat categoric din cauza hemoglobinei cica sa revin dupa o luna de suplimentat alimentatia cu vit. C, carne, iarba verde, ca nu am hemoglobina nici pentru mine, nicicum sa mai dau la altii.

Nu spun ca nu m-a lasat, mi-a zis ca daca chiar vreau sa o fac, o pot face, dar ca ea nu ar face-o in locul meu, si nu imi recomanda asta. Pentru ca oricum tensiunea care o aveam era un pic mai ridicata decat ar fi fost normal si datorita faptului ca donam pentru prima data, si eram un pic agitata.
Asta dupa ce in prealabil m-a supus unui adevarat interogatoriu, si evident m-a certat ca n-am mancat bine (mancasem doar niste fructe, ca asa vazusem eu ca era trecut la recomandari inainte de donat). Am intrebat-o care-i cel mai grav lucru care mi s-ar putea intampla daca donez, si a inceput sa-mi spuna ca de la ameteli si lesin se poate ajunge chiar pana la a chema salvarea. Poate ca daca nu eram singura pe-acolo, daca stiam ca va gasesc pe voi un etaj mai sus, ma riscam, da' asa, plecata de la munca fara sa anunt pe nimeni, cu barbatul plecat din localitate, deja ma vedeam ajunsa la urgente si-am zis ca mai bine nu risc. Dar exact cum am spus si inainte, senzatia care am avut-o tot timpul era ca aia nu au nevoie de mine acolo, si nu stiu cum sa ma expedieze mai repede, pana si modul in care mi-a explicat doctorita ce pot pati, totul era conceput sa te descurajeze, in niciun caz sa te indemne sa o faci.

Ai dreptate, daca eram singura nici eu nu as fi mers mai departe, dar asa...ne-am mobilizat si faceam haz de necaz...altceva decat sa lesinam ce poa' sa ni se intample?
Si chiar ziceam ca ai anuntat ca vii...aveam gustarele sa ne dregem...
Data viitoare insiram un snur rosu in urma noastra, ca e cam labirintic institutul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Felicitari tuturor celor care au iesit din zona de confort si AU VENIT!!!

Ideea acestei campanii, consider eu, inainte de a trage o linie si a calcula nr de pungute de sange donate, este de implicare in viata comunitatii.

Cel mai important este ca ati venit si ca, iata!! un grup de tineri a ales sa se mobilizeze pentru aceeasi idee!!

Si propun sa nu dezarmam in fata atitudinii neprietenoase a unor angajati din aceste centre (personal, am socializat ft bine cu ei) si sa luam atitudine, sa ii invatam si pe copiii nostri sa faca asta.

Maria, fetitza AncaiDragoman care a fost cu noi, era ft cumintica acolo si a vrut si ea sa aiba ca noi eticheta cu ratusca. Apartenenta la grup este motivatoare si iti da curaj.

Mai mult, ii apreciez pe cei care nu au donat prima data si au venit din nou pentru evaluare.

Pe data viitoare curajosilor!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Cum certi tu asa, printre dinti !

Eu zic ca poate nu acum, dar sigur au mai vazut prietenii si au zis "ce tare!" si acum macar iau in considerare.
Stii cum aduci lumea? Facem urmatoarea miscare de donat in iunie si o punem de-un eveniment cu copiii in parc apoi. Si accesul la eveniment e pe baza de plasture pe mana. Sa vezi ce de voluntari o sa avem.
Si o data e suficient, dispare frica de necunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari curajosilor!

sper sa poata dona si sotul.acum ea pe antibiotic.

eu, din pacate nu pot de doua ori(miopie peste 6 si oarece boli).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Buna ziua tutuor!

Am fost si eu astazi la vampireala. Mi-a placut tare tare si abia astept sa treaca cele 5 luni recomandate de medic pentru e repeta experienta.

(Am discutat cu d-soara medic la consult si i-am povestit despre forum un pic si, evident, mi-a cerut adresa)

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

AlexDG

Histamina
pe data viitoare!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput