Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna burtici !
Multumesc inca o data tuturor !
Hai ca a trecut si ziua de azi !
Acum am terminat de citit si am zis sa-mi spun si eu parerea.
In primul rand vreau sa spun felicitari pentru fetita cocutza!
Ma bucur ca ai mai intrat la noi ,si te asteptam atunci cand ai tu timp si va stabiliti intr-un loc !
Miche mie imi plac amandoua nume dar cred ca as alege ,daca as fi in locul tau Ariana ca nu cumva sa o strigati Ana si atunci e pacat de frumusetea numelui Anahita.
Mav mi-a placut tare clipul pus de tine !
Se vorbeste despre patut ,eu am avut ambele variante ,m-am folosit cel mai mult de cel din lemn.Pe cel de panza l-am folosit numai cat a avut primul nivel apoi a devenit depozit de jucarii si l-am dat unui alt bebe.Pe cel de lemn l-am folosit pana la 3,5 ani.
Test de toleranta la glucoza nu am facut la nici o sarcina pana acum ,si nici acum nu stiu daca voi primii indicatie sa-l fac.
Eu in greutate nu iau mult in sarcina dar fac copii mari si asta ar fi indicatie de diabet in sarcina.
Irinuka Doamne ajuta sa terminati renovarea cat mai repede si sa va mutati in casuta voastra !
Cam atat am retinut deocamdata !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Mcoca, nu m-am stresat pana acum, eu ma duceam ca la cinema din 2 in 2 saptamani, iti dai seama ca nu ma oprea niciun doctor. Am fost si saptamana trecuta desi maine am programata morfofetala.Si tot nu am aflat cu siguranta ce e :))

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Mcoca, nu m-am stresat pana acum, eu ma duceam ca la cinema din 2 in 2 saptamani, iti dai seama ca nu ma oprea niciun doctor. Am fost si saptamana trecuta desi maine am programata morfofetala.Si tot nu am aflat cu siguranta ce e :))

21+

eu pariez pe fata. Cand nu se vede, e fata :).

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Si noi tot pe fata. Maine aflam sigur!!

La 12 saptamani mi-a zis ca-i baiat, dupa aceea ca nu poate spune cu siguranta dar i se pare ca e baiat, atunci am fost si la al doilea medic
care a spus ca e fata. Ultimul control saptamana trecuta a zis ca parca ar fi fata. Avem nume pregatite in ambele cazuri de dinainte sa ne punem pe facut copii

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Inca o intrebare: voua v-a dat sa faceti testul de toleranta la glucoza?
Eu va trebui sa il fac peste vreo doua saptamani (26+)

24+
Edy

Eu l-am facut sarcina trecuta, tot cam asa pe la 26-27 saptamani.
Mi l-a dat doar pentru ca tatal meu are diabet zaharat tip II, dar eu nu am avut probleme cu glicemia pana acum, iese chiar mica. Nici cu greutatea, eu sau bebe, nu am avut probleme.
Testul mi s-a parut groaaaaznic de chinuitor si am zis ca daca mai imi da si acum nu-l fac.
Banuiesc ca daca exista motive serioase tb facut, dar in cazul meu cred ca a fost recomandat aiurea.

Kabecka, aici se da sistematic testul asta. Eu nu am cazuri de diabet in familie, si iaca, am avut diabet de sarcina.

moni, da, se face in luna a 6-a. Il fac si eu saptamana viitoare.

Am inteles. Si totusi nu sunt niste "semne" care sa te conduca spre acest test?
Se da pur si simplu?

nu sunt semne. Se da la toate gravidele, fara exceptie. Cazurile de diabet gentational sunt totusi destul de multe. Dintre prietenele mele mai mult de jumatate au avut. Dar cazuri usoare, care s-au rezolvat cu regim.

Vicky, m-am lamurit! Credeam ca tb sa ai glicemia mare pt a face acest test+alte indicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Scuze!!! Am vrut sa scriu 02.06 .... am tastat gresit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeatnc spune:

Si eu tot de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Multumim pt primirea calduroasa :))
Noi suntem insarcinati in 18 saptamani si avem DPN 18 iunie .Avand in vedere ca sotul are 2m inaltime, bebetina noastra il mosteneste si deja avea la 17 sapt 250g si 17 cm :) de aceea eu deja o simt cand misca( si e tafnoasa ca mine) :)):).Vom naste la Filantropia la dr Haiduc.
Pt tensiune: nu mai beau toata cana de cafea dimineata ci mi-o iau la mine in termos/pahar si cand simt ca ametesc mai servesc cate o gura din ea.
Sambata mergem si noi la un botez si mi-am luat o rochie acum vreo 2 saptamani.Initial imi era mare chiar, acum e fixa:)) sper sa ramana asa pana sambata:)
Sincer nu cred ca renteaza sa cumperi haine de graviduta de la magazinele de profil.Eu am mai comandat de la bonprix (sper sa nu-mi iau ban pt reclama)si sunt chiar foarte bune ca marimi, calitate si pret.Mi-am luat in decembrie de la 2 magazine specializate pt gravidute 1 per de blugi si 1 per pantaloni office si nu mai incap in ei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

ok, ok m-ati convins !!

= O sa fac testul de toleranta la glucoza desi doctoritei i-am zis ca nu vreau si ea a zis: trebuie. Mi-o scarba de glucoza aiaaa

= patut lemn, deci, fie !!

= Ariana ?
Ariana Anahita e cam mult , mai ales ca nu vreti sa stiti numele de familie..
multumesc pentru pareri !

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna seara! La multi ani Vio ! Sanatate multa tie si familiei tale!
Amuzant filmuletul cu baietii... Eu am patut si de lemn si de plasa , il voi folosi pe cel de plasa. Intru mai rar ca fetita mea iar are puroi pe o amigdala si face febra si e mofturoasa. Bifez la durerile de spate...mai nou am o foame de ma trezesc noaptea sa mananc, si niste crampeeeee intestinale daca or exista din astea. La control n-am mai ajuns ca nu am cu cine sa las fetita...
Bun venit noilor mamici si se pare ca am mai recuperat niste fetite...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+

Mergi la inceput