Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Kabecka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monik86
Si eu votez lemn 17+ cu |
Si eu tot lemn!
mcoca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Kabecka
Am inteles. Si totusi nu sunt niste "semne" care sa te conduca spre acest test? Se da pur si simplu? |
nu sunt semne. Se da la toate gravidele, fara exceptie. Cazurile de diabet gentational sunt totusi destul de multe. Dintre prietenele mele mai mult de jumatate au avut. Dar cazuri usoare, care s-au rezolvat cu regim.
Vicky, Printzesone and BB (25+)
Hellie spune:
Mony, eu votez tot lemn pentru urmatoarele motive: motiv subiectiv-mie imi plac lucrurile mai clasice, motiv obiectiv-ma gandesc ca atunci cand bebe va ajunge la etapa catarat si incercat forte proprii, il va ajuta sa se agate de barele alea de lemn, pe cand la patutul din material textil, nu prea are de ce sa se apuce. Desigur ca bebe isi poate exersa catararile si in alte parti...
P.s. referitor la subventia de la stat pentru spitale private (deci si pentru nasteri) se pare ca FMI nu e de acord cu al nostru ministru. In mod normal, in guvernarea trecuta as fi bagat mana in foc ca s-ar fi ascultat "glasul" FMI...acum, pe guvernarea asta nu stiu ce sa zic...nu m-am prins cat de "caposi" sunt.
p.s. ref. la ecografii si link Criulica: cred ca inc anu sunt studii serioase cu privire la ultrasunete, insaaaa...da, cred ca in RO se exagereaza cu ecografiile in sarcina pentru ca: pe de o parte medicii nostri saracii sunt si ei interesati sa vada/sa descopere/sa aprofundeze miracolul ecografiei (mai ales cei de la privat care si au acces la aparatura moderna) si de aceea ne recomanda noua sa facem atatea ecogafii; pe de alta parte si noi acceptam pentru linistea noastra si poate chiar si din curiozitate. Eu recunosc ca imi convine sa fac eco ori de cate ori zice dna doctor, pentru ca sunt panicoasa (nu in general, acum in sarcina) si pentru ca sunt fff curioasa si pentru ca am incredere in ce se vede pe ecranul ala (ce-i in mana nu-i minciuna...cateodata, desigur.depinde si de "ochiul vigilent" al ecografistului). Deci, pana nu citesc vreun studiu bine documentat (cu teste adevarate si procente si cu marja de eroare mica) voi continua asa...plus ca mie mi-e drag de unele aspecte ale secolului 21...printre care si ecografia,etc.
18+
DenyAnd spune:
La multi ani Vio! Sanatate si bucurii alaturi de familie. Sa fii fericita, implinita si iubita.
Vicky, ma bucur ca esti mai bine. Sincera sa fiu ma cam sperie starile de rau pe care le ai, cam frecvent. Si eu la fel cu durere de cap uneori, dar bag cafea/ceai negru si imi trece.
Cocutza, felicitari pt inca o printesa in familia voastra. Nici eu nu intrebam de tine pt ca stiam ca esti cu mutarea. Asteptam increzatoare sa ne scrii cand gasesti un free time si net(stiu cum e sa fii pe drumuri si nu intotdeauna ai timp, net la dispozitie). Ma bucur ca sunteti bine, sper ca in curand sa va linistiti si voi si sa va stabiliti. In legatura cu picasa, tiam trimis PM.
Si eu ma intrebam ce mai face Simcri. Sper ca este bine si ea.
Miche, si eu votez Ariana
Sa fie sanatoasa si frumoasa
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
22+ cu Cristina Naomi
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Irinukaaa spune:
La multi ani cu mult drag iti doresc VIO! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita alaturi de frumoasa ta familie! Sa ai o sarcina usoara si sa nasti la termen un bb sanatos!!!
Andeeatnc mai scrie cateva mesaje ca esti moderata inca si mesajele talw apar cu intarziere. Sigur 02.03 e DPN ca nu-mi suna bine?!?
Raluca eu nu-s chiar de acord cu radiografia. Mai intreaba. Dc e o urgenta... aia e, dar daca sufera amanare... personal as zice "pas".
Acum am citit ce ti-a zis si dr - mai bine!
Perna de gravi am luat si eu de la Lidl acum cateva luni. E super si a costat parca 50 lei. Poti scoate din ea material in caz ca ti se pare prea mare. Si se poate spala la 90 grade.
Din pacate nu o foloesesc ca nu avem loc si de ea. Patrick doarme cu noi in pat si patul nostru are 1,40.
Astept sa ne luam pat mai mare.
Miche imi placea Anahita tocmai ca e "mai special" si deloc intalnit pe la noi. Pe locul doi le clasez pe amandoua Sara si Ariana.
Mony daca vrei sa-l iei siu cu tine in deplasari, daca sunteti plimbareti vrei ca bb sa doarma doar la el in patut atunci votez pentru cel de voiaj. Daca nu pentru cel de lemn.
Eu am avut de voiaj la P, ne-a folosit f bine, doar ca am renuntat sa-l mai pun acolo si l-am culcat cu noi.
Acum vreau de lemn ca as vrea sa fie lipit de patul nostru sa-mi fie usor.
Testul pentru glucoza nu mi l-a dat. Cred ca depinde de dr si de cate kg iei in sarcina (daca a vazut ca ai luat mai multe e posibil) si daca ai antecedente in familie.
Mav foarte tare!
Cocutza ia carucior de gemeni si ai rezolvat-o! La mine nu a stat si nu sta in carucior pentru nimic in lume, deci nu am dilema asta.
Criulica am citit si eu mai demult de eco ca ar dauna si ca n-ar fi atat de indicate. Am retinut din ce am citit eu ca atunci cand ne face eco, bb aude ca si cum ar venit un metrou in statie.
Eu incerc sa nu fac uz de ele. O data pe luna mi s-au parut suficiente. Mai putine nici eu n-as fi avut rabdare.
Am detectat si eu absenta lui SIMCRI. Iti punem nemotivata daca nu zici "prezent" curand...
Eu sunt incantata ca au venit azi parintii mei la noi. Se apuca serios de renovarea casei in care urmeaza sa ne mutam. Doamne ajuta sa termine repede!
O zi minunata va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+
Irinukaaa spune:
Deny grija cu ceaiul negru. Nu stiu daca e permis in sarcina~!!!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+
criulica spune:
Tocmai de asta v-am dat si voua link-ul ca si eu sunt fan ecografie, imi da un sentiment de control si siguranta. Intr-o zi am facut doua, la medici diferiti, doar ca sa aflu sexul bebeului meu. Dupa ce am citit articolul ma simteam vinovata. Mai am maine morfofetala de trimestrul doi si dupa aceea nu voi mai traumatiza copilul, ma potolesc.
Citindu-va astazi ma bate si pe mine gandul sa cer sa mi se faca testul acesta pentru diabet, mai ales ca pana acum am pus vreo 8 kilograme pe mine. Devin paranoica in perioada asta..
21+
mcoca spune:
Am o prietena care arata ca o fetiscana de 12 maxim 14 ani, dar una subdezvoltata. Ei, fata asta care e slaba moarta, a pus maxim 10 kile in sarcina a si avut diabet. In schimb, a nascut fara nici o problema, fara epizio, fara sa se rupa, nimic, 2 copii de cate 3 kile.
mcoca spune:
Criulica, las nu te mai stresa cu eco. Si eu fac lunar si mi se pare norma asa .