Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
cocutza2011 spune:
Ciao burtici!
am citit capitolul asta si trecut, ma bucur ca toata lumea e bine. Noi suntem tit pe drumuri, ba cu net ba fara net, in diverse locatii, asa ca nu am apucat deloc sa tin pasul cu voi.
Noi suntem bine. Vad ca suntem cu surpriza pe prima pagina. Surpriza este o fetitza 100%, sanatoasa si cuminte. Are orele ei de "balaceala", in rest nani. Per total sunt ok, fara dureri, fara arsuri, dar cu kg cam multe in plus (vreo 7kg) Sper sa nu sar de 20kg.
Carucior: noi am luat unul super ieftin la Andreea, l-am folosit de la nastere si inca il folosim, Andreea este fan carucior. Firma DHS. Este fara landou, fara scoica, dar va zic rezistent nu gluma. Scoica+restul scaunelor de masina am luat de Maxi Cosi, super ok sunt.
Cred ca la bb2, o sa i-au Manduca si o sa vad dupa daca imi trebuie si carucior. Cred ca e greu in Tm sau Buc, sa ma misc cu carucior dublu, cum si cea mare sta in carucior. Inca ne decidem :).
Patut: noi avem de voiaj, nu mai luam altul.
Noi radem ca bb2 va fi "second hand", la toate, well macar cat e mica ca dupa ii luam si ei ale ei.
E pauza de nani, de aia va scriu mesaje asa lungi. Scuze :)!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 18 +
cocutza2011 spune:
Flafi, si eu la prima sarcina de la stat la lucru pe scaun,aveam durerile ce le mentionezi si tu. Eu am mers la inot, si era mai ok. Mergeam la Atlantis(am vazut ca esti din Bucuresti :) ).
Miche, ce nume frumoase! Vad ca v-ati si hotarat, super Ariana!
Vio, La Multi Ani!!!! Sa fi fericita, iubita si sanatoasa! Distractie si chef frumos! Miam miam, un tort delicios parca as manca si eu.
Deny, oare cand poti ma ajuti sa imi fac si eu picassa album, daca nu te deranjeaza. Nu reusesc de pe tableta nici cum, si vroiam sa ma arat si eu la fatza! Imi dai mesaj te rog, daca nu te superi :)!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 18 +
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mony_omv Inca o intrebare: voua v-a dat sa faceti testul de toleranta la glucoza? Eu va trebui sa il fac peste vreo doua saptamani (26+) 24+ Edy |
Eu l-am facut sarcina trecuta, tot cam asa pe la 26-27 saptamani.
Mi l-a dat doar pentru ca tatal meu are diabet zaharat tip II, dar eu nu am avut probleme cu glicemia pana acum, iese chiar mica. Nici cu greutatea, eu sau bebe, nu am avut probleme.
Testul mi s-a parut groaaaaznic de chinuitor si am zis ca daca mai imi da si acum nu-l fac.
Banuiesc ca daca exista motive serioase tb facut, dar in cazul meu cred ca a fost recomandat aiurea.
mony_omv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kabecka
Eu l-am facut sarcina trecuta, tot cam asa pe la 26-27 saptamani. Mi l-a dat doar pentru ca tatal meu are diabet zaharat tip II, dar eu nu am avut probleme cu glicemia pana acum, iese chiar mica. Nici cu greutatea, eu sau bebe, nu am avut probleme. Testul mi s-a parut groaaaaznic de chinuitor si am zis ca daca mai imi da si acum nu-l fac. Banuiesc ca daca exista motive serioase tb facut, dar in cazul meu cred ca a fost recomandat aiurea. |
Pe mine nu m-au intrebat nimic de familie, se pare ca e un "must" la spitalul pe care il frecventez. Daca nu te superi, poti sa imi descrii putin in ce consta? Si unde se face?
24+
Edy
mcoca spune:
citat din mesajul lui mony_omv Fetelor, supunem rapid la vot daca luam patut de lemn sau nu? Astept cu interes parerile vostre! 24+ Edy |
Lemn
Vicky, Printzesone and BB (25+)
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kabecka
Eu l-am facut sarcina trecuta, tot cam asa pe la 26-27 saptamani. Mi l-a dat doar pentru ca tatal meu are diabet zaharat tip II, dar eu nu am avut probleme cu glicemia pana acum, iese chiar mica. Nici cu greutatea, eu sau bebe, nu am avut probleme. Testul mi s-a parut groaaaaznic de chinuitor si am zis ca daca mai imi da si acum nu-l fac. Banuiesc ca daca exista motive serioase tb facut, dar in cazul meu cred ca a fost recomandat aiurea. |
Kabecka, aici se da sistematic testul asta. Eu nu am cazuri de diabet in familie, si iaca, am avut diabet de sarcina.
moni, da, se face in luna a 6-a. Il fac si eu saptamana viitoare.
mcoca spune:
Cocutza, felicitari pentru fetita mica cu codite. Eu nu imi faceam griji pentru tine, ca stiam ca esti cu mutarea.
Kabecka spune:
Mony, eu l-am facut la Sanador.A trebuit sa ma duc dimineata la prima ora, nemancata, nebauta.
Mi-au luat sange, apoi mi-au dat sa beau un paharel de glucoza(nu stiu dc zic bine), un lichid ffff dulce. Apoi m-au lasat 1 ora si ceva si mi-au luat din nou sange. Si iar mi-au dat sa beau un paharel cu minunata potiune si iar m-au lasat vreo ora si mi-au luat sange.
Cred ca asta a fost tot procesul din ce imi aduc aminte.
Cert e ca am iesit de acolo lesinata si m-am oprit la MC
Kabecka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mcoca
Kabecka, aici se da sistematic testul asta. Eu nu am cazuri de diabet in familie, si iaca, am avut diabet de sarcina. moni, da, se face in luna a 6-a. Il fac si eu saptamana viitoare. Vicky, Printzesone and BB (25+) |
Am inteles. Si totusi nu sunt niste "semne" care sa te conduca spre acest test?
Se da pur si simplu?
Monik86 spune:
citat din mesajul lui mony_omv Fetelor, supunem rapid la vot daca luam patut de lemn sau nu? Astept cu interes parerile vostre! 24+ Edy |
Si eu votez lemn
17+ cu