Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Eu am sa bag o portie de vaitaturi:

Ma doare coloana, ma doare tot coprul, ma dor toti muschiuletii mei.
A inceput sa devina foarte incomod dtatul pe scaun. Azi nu am fost la birou de durere, am stat la birou acasa pana pe la 11.30, dar apoi a fost nevoie sa ma intind in pat. La servi nu am unde sa ma intind in pat cand incepe sa ma doara coloana...

desi pana acum am luat doar 2 no spa, de la inceputul sarcinii, si ma incapatanez sa nu iau medicamente, azi-noapte imi venea sa iau unul. Prea ma dor toate.

Si am sperie gandul ca asta e doar inceputul.

Ma duc sa mai lucrez ce mai am de facut, ca sunt muuuulte si ma enerveaza ca trebuie sa lucrez in reprize, in functie de cat rezist pe scaun

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bis !
Tot vaitaturile astea le am si eu.
Doc a zis ca obligatoriu sa iau no-spa!
Im plus maine ma tratez cu un masaj...

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Eu am sa bag o portie de vaitaturi:

Ma doare coloana, ma doare tot coprul, ma dor toti muschiuletii mei.
A inceput sa devina foarte incomod dtatul pe scaun. Azi nu am fost la birou de durere, am stat la birou acasa pana pe la 11.30, dar apoi a fost nevoie sa ma intind in pat. La servi nu am unde sa ma intind in pat cand incepe sa ma doara coloana...

desi pana acum am luat doar 2 no spa, de la inceputul sarcinii, si ma incapatanez sa nu iau medicamente, azi-noapte imi venea sa iau unul. Prea ma dor toate.

Si am sperie gandul ca asta e doar inceputul.

Ma duc sa mai lucrez ce mai am de facut, ca sunt muuuulte si ma enerveaza ca trebuie sa lucrez in reprize, in functie de cat rezist pe scaun

24+ cu

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Miche, unde mergi la masaj? Stiu ca nu toti fac masaj si as vrea sa merg la cineva recomandat..
Si pe mine ma doare spatele, chiar daca nu am burta..Am facut ieri curatenie si ma durea asa tare de credeam ca nu o sa ajung astazi la birou..da vad ca am fost ok..
Eu no spa nu pot sa iau..cand am mai incercat sa iau, l-am eliminat instant..asa ca daca merge fara, prefer asa..

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vio, inca o data, LA MULTI ANI!

Miche, eu votez pt Anahita, dar si Ariana este frumos. Si noi aveam pregatite cateva nume pt fetita - Timeea, Medeea, Aurora, dar la noi nu cred ca se mai schimba pt ca dr mea nu spune sexul decat atunci cand e sigura.

Ce frumos este afara! Ne-am plimbat prin parc si cred ca mai iesim o data dupa ce se trezeste Matei.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna!
Ma numesc Anca Liliana si sunt o viitoare mamica de fetita. Bebita noastra va implini maine 23 de saptamani, iar DPN este 21 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Fetelor, supunem rapid la vot daca luam patut de lemn sau nu?
Astept cu interes parerile vostre!

24+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va salut si eu, de la serviciu. Ma iertati ca nu va raspund, dar mie mi-e imposibil sa tin pasul cu voi, macar la citit, d-apoi la scris...
Am gasit ceva haios, sper sa va placa:

"Un post de televiziune olandez a facut un experiment cu doi tineri prezentatori de sex masculin: i-a trimis la un Birth Center unde au fost supusi unui proces de simulare a travaliului fara anestezie! Au fost cuplati la un aparat de electrostimulare musculara cu care au fost simulat contractiile uterine din timpul nasterii normale (fara anestezie). Cu ajutorul aparatului au fost simulate atat intensitatea contractiilor cat si frecventa lor (evident ambele crescatoare). Au avut alaturi o moasa care i-a ajutat sa treaca prin travaliu exact ca la o nastere! Experimentul a avut si o miza: cel care va rezista pana la intensitatea maxima a contractiilor premergatoare expluziei va fi ''mamica'' simbolica a unui bebelus de jucarie. Vedeti cum au rezistat cei doi tineri olandezi la nasterea naturala! Clipul merita vazut si fara traducere."

www.youtube.com/watch?v=NF3i0NtBQHA&feature=youtu.be" target="_blank">FILMULETUL AICI

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Mav, i-au chinuit pe bietii baieti ! Doamne fereste sa nu 'expulzeze' altceva !!!

Mad
, masajul vine la mine!
Am o tipa faina, care vine la mine o data pe saptamana.

Fetele, ce-mi faceti cu numele?
Io's balanta, si iau greu hotarari , acu chiar ca nu mai stiu !!

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Inca o intrebare: voua v-a dat sa faceti testul de toleranta la glucoza?
Eu va trebui sa il fac peste vreo doua saptamani (26+)

24+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Fetelor, supunem rapid la vot daca luam patut de lemn sau nu?
Astept cu interes parerile vostre!

24+
Edy

Dap, de lemn :)

19 s cu Emma Gabriela

Mergi la inceput