Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Miche spune:
Da, ai inteles foarte bine ! O sa iau si eu, de luna viitoare.
Dar i-am dat si copilului meu, care e mai distrat la scoala , neatent.
Si acum e mai atent, are viteza mai mare la rezolvat exercitiile la mate, in plus nu se mai trezeste noaptea.
Daca stiam de DHA , luam si in sarcina precedenta.
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Vio, La Multi Ani si pe lumina! (eu ti-am urat azi-noapte si nu stiu daca ai vazut) . Buna ziua, fetelor! Miche, eu intelesesem de la tine ca TU vrei sa iei ceva suplimente DHA cat timp esti insarcinata. Am inteles bine? Si eu as face chestia asta dupa ce as vorbi cu doctorita si m-am orientat la Intelidonul asta. ...Ariana imi place si mie fff mult! Votez! 18+ |
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Madd11ee spune:
citat din mesajul lui mony_omv La multi ani, Vio! Tot ce iti doresti, multa sanatate si fericire!!! Chiar, oare ce face Simcri? Dar de Cocutza mai stie cineva ceva? Mycya, te pupam si suntem cu gandul la tine. Apropo de carucioare, sunt intr-o mare dilema: am primit cadou un landou si o scoica Peg Perego. M-am uitat putin ce ar insemna sa imi cumpar eu sasiul si sub 1100 lei nu gasesc. Voi ce parere aveti? Dati-mi un sfat: sa iau sasiul ? Pe de alta parte am cautat un carucior sport Peg Perego si costa 887 lei cu reducere. Mada, si tu scriai ca ai scoica si landou de la cumnata ta. Nici tu nu ai sasiu? Deja intru in panica . 24+ Edy |
Neata, fetelor! Neata Mony!
Da, si eu am scoica si landoul tot Peg Perego de la cumnata..Ea a luat 3 in 1..Si mi-a zis sa iau doar varianta simpla..Eu o sa vad exact ce model de carut e si o sa-l caut in varianta simpla...Nu stiu cat ma costa, ca au o gramada de modele si nu stiu daca se potrivesc..O sa fac munca de cercetare inainte sa il cumpar..
17+
criulica spune:
Buna dimineata si Vio!!!
Se plangea cineva mai devreme de arsuri de stomac! Si eu am avut asa ceva si banuiesc ca o sa mai am, deocamdata sunt intr-o pauza, iar doctorita mi-a recomandat dicarbocalm. Binenteles ca am citit prospectul si nu e asa de recomandat in sarcina asa ca am rasfoit internetul si am dat peste o reteta de suc de ghimbir. Imi si place la gust si imi stinge si arsura.
Ghimbir( au la mega image) razi putin, daca e prea mult e amar, adaugi o jumatate de lamaie stoarsa, 2-3 lingurite de miere si jumatate de litru de apa, eu o prefer de cea minerala( stiu ca are gaze dar ii da un gust mai bun). E un remediu bun care sper sa te ajute!
21+
Madd11ee spune:
Acum sa incerc sa raspund si eu la ce am citit..spe sa imi aduc aminte tot..Ma iertati daca omit ceva..
VIOOO, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!!
Bun venit noilor burtici! Sa aveti o sarcina usoara si va astept active:)
Bifez si eu dureri de cap, din fericire la mine trec cu cafea..La mine e tensiunea asa scazuta ca nu pot face nimic daca nu beau macar o cafeluta slaba..Vicky, ma mandresc ca nu mai am pofta aia teribila de cola:)
Hellie, ma bucur ca nu sunt singura care are o pofta crunta de cartofi..:) Si eu eram la fel, mancam si imi placeau, dar in niciun caz nu mancam zilnic..iar acum..
Miche, si eu bifez Ariana..Mi se pare ff finut si nu e des intalnit..
Legat de perna de gravi, inca nu am nevoie de ea(eu inca dorm pe burta:) ), dar stiu ca primise cadou cumnata mea si i s-a parut ff incomoda..plus ca nu l-a tinut pe perna cand a alaptat..
Am mai avut niste discutii cu ea referitor la ce am de cumparat si am scapat de o gramada de cheltuieli..O sa am de la ea pompa, un set de biberoane, un set de suzete, masa de infasat, salopete de iarna pentru bebe, scoica si landoul..Mama imi pregateste scutecele de finet sau bumbac..si seturi de nou-nascuti:)..Patutul il am de la o prietena..:)
Mai am asa putine de cumparat:)) nu imi vine sa cred..
17+
paulinio spune:
Asa e; Radu este sarbatorit pe 16 august, a fost unul din fii lui Constantin Brancoveanu, omorati de turci in fata tatalui, somati sa se lepede de Hristos. (ceva de genul asta).
N-am sarbatorit niciodata pe 16 august ziua de nume ca il avem pe Andrei... depinde mult si de copil daca va simti o afinitate sau nu.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
Iris1211 spune:
Ariana - clar din punctul meu de vedere.
Anahita - daca o veti numi asa, parerea mea este ca toti o vor striga Ana, ceea ce mie imi place ca nume, dar nu cred ca asta a fost scopul in a-ti numi mai "aparte" copilul.
Sara - la noi a trecut moda de a-ti numi fetia Sara, insa se numesc catelusele la greu. Chiar daca Sara=printesa din cate stiu eu, totusi nu cred ca vrei sa auzi prin parc "Sara, sezi!" si sa te gandesti mereu draga Miche ca asa o cheama si pe comoara ta.
La fel cum a zis Paulinio si eu cand am ales numele de "Anda", m-am gandit la o fata dulce si desteapta. Oricum, mai avem timp de dezbatut.
23 + cu
mony_omv spune:
Fetelor, eu am luat de cateva ori Rennie, in ambalaj rosu, in prospect zice ca este si pentru aciditatea in sarcina. isi face efectul pe loc, asa ca daca e grav iau.La fel patesc si eu, daca ma intind in pat zici ca se revarsa acidul!
Mada, tinem legatura atunci pe tema Perego.
Uite ce am gasit azi, o sa il insarcinez pe sot sa sune sa vada dace se potriveste ce celelalte piese:
http://www.lacopii.ro/carucior-copii-aria-oh-completo-peg-perego.html
24+
Edy
raluca1109 spune:
Am vorbit cu doctorita mea si nu ma lasa sa fac radiografia dentara.
Asa ca voi lasa problema pentru dupa nastere.
Raluca
S 26+ Miruna
flafi spune:
Mie imi place foarte mult Anahita, e superb, dar intr-adevar cred ca i se va spune Ana, care daca nu te deranjeaza sau nu o va deranja, este foarte frumos :)
citat din mesajul lui Iris1211 Ariana - clar din punctul meu de vedere. Anahita - daca o veti numi asa, parerea mea este ca toti o vor striga Ana, ceea ce mie imi place ca nume, dar nu cred ca asta a fost scopul in a-ti numi mai "aparte" copilul. Sara - la noi a trecut moda de a-ti numi fetia Sara, insa se numesc catelusele la greu. Chiar daca Sara=printesa din cate stiu eu, totusi nu cred ca vrei sa auzi prin parc "Sara, sezi!" si sa te gandesti mereu draga Miche ca asa o cheama si pe comoara ta. La fel cum a zis Paulinio si eu cand am ales numele de "Anda", m-am gandit la o fata dulce si desteapta. Oricum, mai avem timp de dezbatut. 23 + cu |
24+ cu