Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
Miche spune:
Felicitari celor care deja au gasit numje frumoase pentru cireselele din burtica !
Eu nu ma decid inca... posibil Anahita, Sara sau Ariana.
Complicat!
Hellie , nu stiam de Intelidon, am citit acum prospect.
Eu ii dau deja lui Darius asta www.plafar.net/produse/Gold-nutrition-clinical-ultra-dha-60-cps-flacon-econutraceuticos-i15486.html" target="_blank">http://www.plafar.net/produse/Gold-nutrition-clinical-ultra-dha-60-cps-flacon-econutraceuticos-i15486.html e mai concentrat si vad ca are rezultate
din prospect:
Ajuta la cresterea abilitatii de concentrare si la dezvoltarea inteligentei copiilor. Imbunatateste somnul, vederea si auzul. Recomandat pentru gravide in perioada de alaptare.
Atentie insa, ca are si contraindicatii, cine vrea, sa dicute cu medicul mai intai!
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
sorinacicos spune:
Buna dimineata dragi burtici!
LA MULTI ANI VIO !!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta.
Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 21+ Carla Denisa
paulinio spune:
Miche... din cele 3 mie imi place mult Ariana. E asa simplu, melodios. Si am si cunoscut o tipa f finuta si draguta cu numele asta. foarte feminin.
Sara sunt mai multe fetite in generatia baiatului meu (erau la un moment dat 2 Sara din 5 fete). Ca si Sofia... acum sunt la moda.
De Anahita n-am auzit... suna asa mai puternic. E un nume cu personalitate... puternic; tr sa fii barbata pentru astfel de nume. Asa cred eu.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
VIOIKA76 spune:
Buna ziua !
Ce surpriza frumoasa am primit din partea voastra !Ce poate fi mai placut decat sa incepi ziua si capitolul cu asa urari(le-am citit de dimineata ) .Multumesc Vicky !
Multumesc mult fetele ,sunte-ti niste scumpe si pentru asta imi sunteti tare dragi.
Inca mai am si azi de primit ceva musafiri si apoi ma linistesc si intru si eu la voi.
Va pup !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
Monik86 spune:
Hello!
La multi ani, Vio! Sa ai parte de multa sanatate si de clipe minunate alturi de cei dragi!
Si eu am auzit de la o prietena care e gravi in vreo 6 luni ca rennie e foarte bun impotriva arsurilor. Din fericire inca nu am avut probleme.
Si pe mine m-a durut un pic ieri capul, dar am baut o halba de ceai de macese cu miere si lamaie si m-am simtit ceva mai bine. La mine mi se pare inceput de raceala ca am si nasucu infundat. Deocamdata nu am luat nimic, ca is ok. Doar clasicul ceai si clasicele citrice, ca si asa mananc clementine intr-o prostie sunt fan + supa de pasare
17+ cu
Monik86 spune:
Miche si mie imi place Ariana. Sara intr-adevar e la moda, la fel ca Antonia, Daria sau Sofia. Nume frumoase, de altfel, dar cred ca ne dorim pentru copiii noastrii niste nume deosebite, sa nu se confunde cu altii
Eu m-am gandit deja la un nume, cred ca ramane batut in cuie, astept sa mi se confirme ca e fetita Poate ii dam si un al doilea nume, barbatumiu are deja o sugestie care mi se pare ok. Dar la noi in familie mai e si traditia cu numele de sfant ... pfff poate ii dam "skip" de data asta
17+ cu
Hellie spune:
Vio, La Multi Ani si pe lumina! (eu ti-am urat azi-noapte si nu stiu daca ai vazut) .
Buna ziua, fetelor!
Miche, eu intelesesem de la tine ca TU vrei sa iei ceva suplimente DHA cat timp esti insarcinata. Am inteles bine? Si eu as face chestia asta dupa ce as vorbi cu doctorita si m-am orientat la Intelidonul asta.
...Ariana imi place si mie fff mult! Votez!
18+
Miche spune:
multu pentru parere !
Culmea e ca Anahita a fost zeita fertilitatii si a frumusetii la vechii persi.
Sotul meu e de origine persana, de asta numele trebuie sa aiba corespondent in cele doua culturi si sa fie agreeat de cei din jur.
Din reactiile majoritatii , vad ca Anahita pare dificil..
So, inclin spre Ariana...
Merci beaucoup Vicky !
Citat: |
citat din mesajul lui paulinio Miche... din cele 3 mie imi place mult Ariana. E asa simplu, melodios. Si am si cunoscut o tipa f finuta si draguta cu numele asta. foarte feminin. Sara sunt mai multe fetite in generatia baiatului meu (erau la un moment dat 2 Sara din 5 fete). Ca si Sofia... acum sunt la moda. De Anahita n-am auzit... suna asa mai puternic. E un nume cu personalitate... puternic; tr sa fii barbata pentru astfel de nume. Asa cred eu. Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+ |
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
Kabecka spune:
Votez si eu tot pentru Ariana! E frumos si nici nu e asa des intalnit.
Noi suntem adeptii unui singur nume, asa am pus si la primul copil, asa o sa punem si acum. Le avem stabilite, atat pt fata cat si pt baiat, sa vedem ce o sa fie:)
Noua ne-au zis multi la Radu ca de ce nu-i punem si nume de sfant,bla, bla. Dar Radu e mentionat in calendarul ordodox pe 16 aug (n-am stiut asta), f aproape de data cand el s-a nascut.
Am obs si eu ca Sofia e la moda acum.