Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
fluturashhh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iris1211
Fluturash tu mananci ton?? Mie mi-a zis doctorita sa zic pas in sarcina la pestele oceanic. Deci???? 23 + cu |
Da, mie mi-a dat voie, dar doar ton bucati.Oricum alt peste nu mananc de fel.
18+
flafi spune:
Neatza. Simcri ma bucur sa te vad! Sper ca esti bine!
Chestia cu cezariana recomandata asa pur si simplu mi se pare exagerata. Am vorbit cu medicul meu si i-am spus ca fac cezariana daca este absolut necesar si asta o stabilim atunci nu inainte. Nu mi-a parut ca si-a pus nici el problema de cezariana. Pe noi nici nu are cine sa ne ajute in acea perioada asa ca nu imi pot permite ceza...
In rest am avut cea mai de cosmar noapte: ma doare o ureche rau, coloana la fel, iar langa noi e un santier se va face un depozit de medicamente si au turnat aia betoane toata noaptea, galagie, imjuraturi... S-a luat sotul de ei de dimi si au zis ca au target si d-aia, dar nu mai lucreaza in noaptea asta. Oricum se va lasa cu politie daca continua. Suntem zombi!
25+ cu Vlad Alexandru
fluturashhh spune:
Ref la nr de telefon: eu nu am o problema in a-mi da nr de tel, dar nu cred ca toate burticile vror si atunci unele dintre burtici nu ar mai avea teama ca vor fi sunate aiurea.Ideea cu grupul pe fcb este buna. https://www.facebook.com/?ref=logo#!/iulia.dumitru.56 pe mine aici ma gasiti, am aceeasi poza la profil;)
Si o paranteza amuzanta referitoare la numere de telefon ajunse pe mainile cui nu vrei.Nr meu de tel se termina cu 388, iar acum ceva ani am avut cateva luni in care ma sunau diversi domni care-mi solicitau serviciile (stiti voi ce fel de servicii )ca urmare a anuntului meu din ziar.Nu aveam anunt la ziar si pana la urma l-am luat la rost pe unul dintre domnii dornici de senzatii si mi-a spus ca nr din anunt era identic cu al meu dar terminatia era 386 :)) Asa ca oricat te-ai feri, idiotii de regula fac rost de nr de telefon usor:) Oricum tel meu e pe silentios tot timpul si daca nu recunosc numarul nu prea raspund;)
18+
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici,azi am de facut un tort si o salata boeuf pentru maine ca e ziua tatalui meu!Nu cred ca mai reusesc sa intru vreo 2 zile,ca maine ma duc la ai mei la tara si raman peste noapte acolo!
Mai stie cineva ceva de Mycya?
Sa aveti o zi buna !
23+
raluca1109 spune:
Neata!
E problema cu pestele. Stiam ca pestele oceanic nu e bun, cel afumat, cel prea batran si cel din conserva... deci complicat.
Aseara am avut al doilea curs de puericultura cu un medic neonatolog. Ne-a aratat pozitiile pentru alaptat, pentru baita, am discutat miturile, a fost foarte interesant.
Raluca
S 26+ Miruna
mcoca spune:
Ralu, mi se par faine cursurile tale. Azi sun si eu sa ma programez la Yoga :).
Eu mai mananc peste din cand in cand. Mananc cel mai mult sardine in conserve de cand sunt gravi. E de evitat pestele mare, rapitor, ca ala cum mananca tot ce prinde, de aia are concentratia mai mare de mercur.
Mie nu imi place FB, in plus la lucru nu-l am. Ok, acum sunt acasa, dar din oct cand merg la lucru, daca nu pot sa va scriu de acolo, pai nu voi mai apuca sa va scriu :).
Inteleg ingrijorarile cu num de tel. Poate ar fi bine atunci sa lasam nr la 1-2 persoane de care ne simtim mai apropiate.
Vicky, Printzesone and BB (25+)
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Eu peste nu prea mananc acum ca nu-mi mai place mirosul..am mancat o singura data somon la cuptor de cand sunt insarcinata, si o data am facut hamsii prajite ca mi-a fost pofta ...nu stiam ca e problema cu el. Zicea cineva de branza brie , eu mi-am cumparat , la fel scrie ca e pasteurizata, oricum eu folosesc branzeturile de genul brie,gorgonzola sa-mi fac sosuri impreuna cu smantana si le dau un clocot asa ca ma gandesc ca nu are nimic. Am reusit sa iau si eu microbul din gat de la fetita, de azi noapte a inceput sa ma doara... stau cu vata cu spirt in urechi si faringoseptul langa mine
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
mcoca spune:
Carmen, cum mai e Bia? Ai grija de tine! Sanatate multa!
Si eu mananc Brie, dar nu mananc crusta aia.
Vicky, Printzesone and BB (25+)
Hellie spune:
'Neatza fetelor!
Cu grupul FB nici eu nu prea rezonez pentru ca de la birou nu am acces pe FB si de pe telefon mi-e greu sa scriu.
Cu nr-ele de telefon, sunt total de acord...sa schimbam intre noi (adica, burticile de mai sa schimbe cu cele din iunie si invers...sau cum zise Vicky, sa schimbam cu cine ne simtim mai apropiate/confortabile).
18+
Iris1211 spune:
Iata ce se scrie despre consumul de branzeturi moi in sarcina:
"Consumul de branzeturi moi in timpul sarcinii poate fi riscant. Cele care contin lapte nepasteurizat pot contine bacterii de listeria, afectiune care poate determina avort spontan, nastere prematura si chiar decesul fatului. De aceea, in timpul sarcinii se vor evita branzeturile cu mucegai, brie, camembert, feta, queso blanco, queso fesca, cu exceptia situatiei in care pe eticheta se specifica faptul ca acestea sunt pasteurizate. Daca exista vreun dubiu sau nu se pot obtine informatiile necesare, mai bine se va evita consumul acestora."
Totusi cred ca se cam exagereaza si dr mea mi-a spus ca este foarte important sa nu se faca excese. Si mie imi place foarte mult branza feta si am mai mancat.
23 + cu