Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

duduta sa-ti traiasca tatal !La multi ani !
carmen insanatosire grabnica si tie si fetitei !
Dragos al meu de dimineata, avea muci la greu,dar l-am dus totusi la gradi dupa ce i-am dat panadol .Sa speram ca nu o iau mucii in jos pe gat ca la el cam asa se intampla,si apoi face bronsita.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Flory pana acum nu am avut niciodata probleme cu zapada si curentul, dar de data asta am avut avalanse 2 una dupa alta care au reusit sa rupa cablurile de la reteaua principala, si pana s-au mobilizat ce sa faca si cum sa faca le-a luat vreo 3 zile, acum vad ca s-a oprit ninsoarea, oricum dupa-masa ma duc si cumpar ceva pe gaz sau pe lemne, au un fel de minisobe, asa in caz de urgenta.

Vio eu cred ca beau cam 2-3 litri de ceai pe zi, cum se termina cum fac altul repede, pacat ca nu mai pot bea toate tipurile de ceai ca pe vremuri, fiecare ceai era cu rostul lui. Patul si mie imi place, acum ne gandim ori la tipul asta ori la cel parapluie, din material care se strange, care pare ceva mai practic ceva de genul asta http://www.cdiscount.com/pret-a-porter/bebe-puericulture/graco-contour-electra-vibe-apple/f-113177103-gra5021645847374.html

Flafi Kabecka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Carmen, cum mai e Bia? Ai grija de tine! Sanatate multa!
Si eu mananc Brie, dar nu mananc crusta aia.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Ea e putin mai bine , de aseara n-a mai facut febra mare asa ca am scapat de mers la spital pt branula. Acum eu cu tati avem semne de debut...lui ii bag repede niste teraflu ... eu stau la distanta de aman2..

Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Ref la nr de telefon: eu nu am o problema in a-mi da nr de tel, dar nu cred ca toate burticile vror si atunci unele dintre burtici nu ar mai avea teama ca vor fi sunate aiurea.Ideea cu grupul pe fcb este buna. https://www.facebook.com/?ref=logo#!/iulia.dumitru.56 pe mine aici ma gasiti, am aceeasi poza la profil;)
Si o paranteza amuzanta referitoare la numere de telefon ajunse pe mainile cui nu vrei.Nr meu de tel se termina cu 388, iar acum ceva ani am avut cateva luni in care ma sunau diversi domni care-mi solicitau serviciile (stiti voi ce fel de servicii )ca urmare a anuntului meu din ziar.Nu aveam anunt la ziar si pana la urma l-am luat la rost pe unul dintre domnii dornici de senzatii si mi-a spus ca nr din anunt era identic cu al meu dar terminatia era 386 :)) Asa ca oricat te-ai feri, idiotii de regula fac rost de nr de telefon usor:) Oricum tel meu e pe silentios tot timpul si daca nu recunosc numarul nu prea raspund;)

18+

Iulia, eu ti-am trimis cerere de prietenie. Am poza de coperta la fel ca aceasta.
eu sunt aici: www.facebook.com/monica.tintosan?ref=tn_tnmn" target="_blank">http://www.facebook.com/monica.tintosan?ref=tn_tnmn

24+
Edy

Mergi la inceput