Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
paulinio spune:
Eu nu suport caldula excesiva in genere. Acum cu atat mai mult simt imediat ca ma sufoc. Am noroc ca acasa am pus robineti, centrala si reglez eu temperatura (chiar destul de frig pentru ca piticul e si mai rau de caldura) iar la serviciu m-am mutat de curand intr-o zona mai aerisita si unde ne intelegem cu colegii sa dam drumul pe o temperatura mai rece decat in restul.
Altfel... am tinut un curs intr-o sala mica si nu puteam nici sa vorbesc; simteam ca ma sufoc. A trebuit sa facem pauza pentru ca m-au vazut fetele ca sunt rosie si mi se urcase tensiunea. Bine... nu sunt eu chiar relax cu vorbitul in public... dar era un grup restrans de colegi, n-ar fi trebuit sa am atatea "emotii".
In rest... eu cred ca merg la serviciu cat pot de mult... ca sa intind cat mai tarziu concediul de maternitate (cele 126 zile). Cum voi rezista? Nu stiu... deja nu prea imi sta gandul la lucru; productivitatea mea chiar a scazut in ultimele 2 luni... dar sper sa nu influenteze asta prea mult parerea sefilor despre mine. Ma voi intoarce energica si dornica de munca.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturashhh Referitor la nr de tel eu cred ca cel mai bine ne grupam in functie de DPN si maternitate si facem schimb de nr de tel(prin PM), asa cand ne-o veni sorocul ne dam sms-uri intre noi ca ar fi prea de tot sa nastem una langa alta si sa nu stim. PS tafnoasa mea imi da la picioruse de m-a zapacit; nu i-o fi placut tonul cu porumb:)). Sper sa ma lase sa dorm in seara asta 18+ |
Fluturash tu mananci ton?? Mie mi-a zis doctorita sa zic pas in sarcina la pestele oceanic. Deci????
23 + cu
simcri spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cana de ceai cald, la noi iar ninge :( sper sa nu mai apara aceleasi probleme, dar pana una alta e frumos sa te uiti pe geam sa vezi muntii albi.
Pestele este de evitat oricum din cauza continutului in mercur, dar ala oceanic cu atat mai mult, continutul e mult mai mare, dar in conserva cred ca e atat de prelucrat incat nu cred ca e un risc atat de mare, eu personal mananc peste odata pe luna, nu prea sunt fan.
flory_blanca spune:
Criulica felicitari pt fetita.
Monik si eu sunt asa de uituca de cand cu sarcina, sunt tot cu liste dupa mine altfel nici cumparaturile nu reusesc sa le fac. Iesisem la farmacie sa imi iau lavete demachiante ca nu mai aveam deloc si m-am intors acasa cu lotiune demachianta, fara lavete, nu imi venea sa cred
cand am pus in baie. Asta este...trece.
Simcri aventuri nu gluma. Credeam ca doar in RO se ramane fara curent la zapezi din astea. Rau fara curent in secolul asta nu mai functioneaza nimic si noi in casa avem doar pe curent totul .
Mav din pacate atitudinea personalului de la stat nu o vom schimba mult timp de aici inainte. Reusesc sa transforme nastere in ceva sa nu iti amintesti cu placere. Nu pot sa zic ca m-au ajutat asistentele de pe acolo cu copilul dar nici urat nu mi-au vorbit. In schimb am avut parte de o moasa de nota 20, asta a fost norocul meu care si cu tigancile se purta uman, care m-a ajutat si incurajat chiar daca la inceput parea mai tafnoasa. Nu as naste acasa pt nimic in lume, se intampla atatea tragedii la spital cu supraveghere ,acasa si mai si.
Legat de peste la inceput eu mancam ton din conserva cel putin o data pe saptamana. Mi-era foarte rau si era printre putinele alimente care imi cadeau bine. Am tot citit si eu inainte si stiam ca cel din conserva nu are mercur, e pericol la cel proaspat.
Branza brie de ce nu e voie ca am citit pe cutie si zice ca e facuta din lapte pasteurizat? Mie si aia imi place de mor.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Ieri am fost la dr pt niste hartii si asa din vorba in vorba imi zice pai tie iti fac cezariana, mi-a picat fata. I-am zis ca nu cred ca imi face cezariana fara vreun motiv serios. Nu vad logica, am nascut prima data natural, daca totul e ok de ce sa ma taie? Ea motiva inaltimea. Ca sunt migniona, pai si la prima sarcina tot atat aveam nu am intrat la apa. Mi-e o ciuda pe dr nostri ca asa usor recomanda cezariana de ce sa stea cateva ore la un travaliu, 20 de min si gata te-au rezolvat. si dupa aceea mamica trage nu dr ca ei pleaca acasa cu buzunarul plin si ii doarte in cot.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Iris1211 spune:
Mai fetelor eu nu inteleg faza cu nr de telefon sa le dam doar la cele cu DPN apropiat.
Adica eu ma gandesc ca daca dau nr de telefon la "colegele" apropiate ele nu vor fi la maternitate in acelasi timp cu mine? Si atunci cine va mai anunta de starea noastra si a bebelusilor?
Daca nu se doreste asa numita "baza de date", eventual cele care au DPN in mai sa dea nr de tel la cateva persoane cu DPN in iunie si invers, macar asa stim ca, cineva va scrie.
Gresesc eu undeva?
Va rog, luminati-ma.
23 + cu
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
simcri iau si eu din ceaiul tau ,cu toate ca sunt la al doilea.Imi place caruciorul ,dar cel mai mult imi place patutul,e super cu fotoliul acela !
carmen333 felicitari pentru eco bun !
mav si mie mi-e groaza de nasterea la stat ,nu mi-e frica de durere ci de mizeria din spitale ,dar nu sunt de acord sa dau atatia bani la particulari ,eu as avea de unde sa fac rost dar nu-mi vine sa-i dau asa (am alte planuri cu banii) nasterea acasa ma cam inspaimanta ,de fapt asta-i cosmarul meu ,ca se va derula totul f repede si nu apuc sa ajung la spital ,sper sa nu fie asa ! Emotionanta si trista poezia !
Si eu sunt de acord cu nr. de telefon ,numai ca mie nu-mi prea place facebook ,poate sa punem pe gmail ca mi se pare mai corect.
Peste eu am mancat dar mie imi place doar salaul nostru romanesc ,ton nu prea agreez ,insa nu-i periculos decat daca faci abuz ,consumat din cand in cand nu-i problema.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
VIOIKA76 spune:
iris cred ca ce propui are sens ,ar fi bine ca burticile cu dpn sfarsit de iunie sa preia nr.de tel de la restul ,asta daca se ofera si daca doresc.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
Kabecka spune:
Salutare,
Eu dorm pe mine . Aseara m-am culcat cam tarziu, dimineata m-am trezit zombi...
Simcri, ma bucur ca esti ok! Super patutul, imi place mult.
Am o prietena la Paris, imi zicea aseara ca e o zapada si la ei...
Carmen333 si Criulica, felicitari pentru vestile bune!
Peste mananc si eu, nu excesiv, dar cred ca 1 data/saptamana tot mananc. Eu stiam ca macroul e de evitat.
Maine am si eu eco morfofetala, am niste emotii, sper sa fie bine
Iris1211 spune:
Fetelor, nu tot pestele este interzis in sarcina, ci doar cel oceanic: macroul, tonul, somonul, etc - daca nu ma insel saptamana trecuta a dat si la stiri.
Insa nu stiam ca pestele din conserva este permis in sensul ca nu are acelasi continut de mercur ca si cel proaspat.
23 + cu