Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Pai am indicatie de ceza pentru risc de dezlipire de retina, sunt la stadiul ala de nu ridica mai mult de 5kg, nu te forta la baie, fara travaliu, chestii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Off, pauvre, pauvre. Eu zic sa nici nu-ti mai faci idei cu nasteri in apa sau mai stiu eu, ca doar si acolo de fortezi. Bine ca exista ceza si gata.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Inca studiez, m-am gandit poate sa ma duc sa si asiste la o nastere de genul asta sa vad ce si cum.

Ce liniste, toata lumea a fugit la somn, eu de cateva zile am asa niste insomnii...

Mergi la inceput

Eu dorm rau de tot noaptea. Nu pot sa respir ca lumea. Acu am de terminat un raport. Pe care l-am lalait de numa. In plus, cum nu stiam daca maine merg la lucru, azi nu am lucrat nimic, ca deh, ultima zi de vacanta. Acu trag tare :).
Pune si tu un link cu carutzu.

Mergi la inceput

Pai maine te duci la lucru? si eu tot cu rapoarte imi pierd vremea, am aflat ca am niste parametrii conform noii conventii de raportat si asta pana saptamana viitoare
Asta e carutul, dar vad ca au mai saltat pretul cand l-am luat fix in prima zi de reduceri era 249,99 http://www.cdiscount.com/pret-a-porter/bebe-puericulture/hauck-poussette-combinee-trio-apollo-a-sky/f-113174039-337943.html

Mergi la inceput

PAi nu ma duc, dar tot trebuie facut raportu. Eu in nadejdea faptului c apoate merg de maine (ca pana azi aveam concediu), nu am facut mare lucru. Eu sunt pe proiecte cu tipa virusata, care e si ea in arret, dar i se rupe. Eu sunt mai fraiera si nu mi se rupe. De fapt m-am gandit ca pana explic la altu, mai bine fac eu. IN plus, la sf saptamanii trecute jumate din echipa era in arret. La cine naiba sa ceri.

Faina puseta. Mi se pare insa un pic cam grea.

Mergi la inceput

Uff stiu cum este, cred ca ar trebui sa ni se cam en fiche si noua ca n-o sa ne ridice astia statui, din contra.
Puseta pare grea, dar nu este si ruleaza usor, cel putin acum gol :) oricum eu nu am scari de urcat, in schimb drumurile sunt mai mult sau mai putin in panta, dar asta ar fi greu de urcat cu orice carut.

Mergi la inceput

Bai, revin la oaia mea cu arretu : ok, pusai eu x, acu data nu o mai pun, ca aia intreaba si de cand. E obligatorie data aia?
Giiizz, ce ma seaca toata faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna! Vin in schimbul de noapte sa mai adaug si eu una-alta la ce ati scris...

Nici mie nu mi se pare corect sa inhaleze copiii mei fumul altora. Dar stiu si eu cum eram... ca n-aveam treaba cu cei din jur atunci cand fumam. Acum imi feresc puiul cum pot.
Eu nu "condamn pe nimeni", fiecare cu puterea lui de a se lasa, cu constiinta lui... cel mai tare imi displac proaspetele mamici e in mana au in bb f mic si in cealalta o tigara (a nu se arunca cu rosii, doar e o imagine care pe mine ma intristeaaza)

Vio m-a pufnit rasul de ce ai scris cu sotul tau si fumatul. IMI PLACE!

Criulica felicitari pentru eco buna si pentru fetita!

Elyana nu stiu ce sa zic de dureri, nu am avut (si sper sa nu am curand ca m-as speria recunosc) dar se zice ca se intind ligamentele si de-aia. Acum daca nu-s asa deranjante, cred ca nu-i semn de ingrijorare.
Contractii nedureroasee: burtica se intareste, daca apesi o sa simti ca "un pietroi". Dupa ce trece contractia (cateva minute maxim) burtica redevine normala, moale. Simti un discomfort atunci cand ai o contractie.
Eu cel mai des am contractii daca stau pe spate.
Personal nu m-as infige la renumitul no-spa imediat ce simti o contractie, nu mi se par nici pastilele astea bomboane.

De acord cu lista de telefoane/ adrese de email etc propusa. Este si va fi si mai utila la un moment dat! Trebuie facuta si pusa pe gmail, iar cele ce vor sa editeze acolo documentul.
Sau putem face grup separat pe FB unde tot asa facem acolo document cu numerele fiecareia. Asa ne-am cunoaste mai bine. Dezavantaj: nu toata lumea are cont pe FB.

Simcri bine ai revenit. Bine ca esti tu si bb bine... ai trecut prin cateva peripetii se pare...
Patutul e f dragut dar cam scump mi se pare la prima vedere!

Hellie imi plac patuturile afisate de tine. Si au preturi decente.

Carmen felicitari pentru morfo buna.

Gata am reusit sa recuperez. Somnic usor!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata si multumesc

Mie imi surade ideea cu grupul de FB, acolo putem share-ui mai orice vrem

Mor de sete noaptea, simt prin somn si vis, dar nu ma pot ridica sa iau sticla cu apa de langa pat, sunt prea adormita. Este si f cald in camera, fiindca este un dormitor mic cu un calorifer cu 12 elementi fara robinet Iar la munca am aceeasi problema, pe timp de iarna se opreste aerul conditionat, avem f multe calculatoare si un sistem de circulare al aerului aproape inexistent, iar dupa ora 2-3 dupa-amiaza sare temperatura de nu te mai poti misca fara sa transpiri, chiar si in tricou. Cred ca ai mei se vor naste pregatiti pentru clima din Africa

17+ +

Mergi la inceput