Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

P.S. Mony tu de ce nu dormi la ora asta?
Eu am adormit odata cu puiul meu pe la 22.30 si m-am trezit pe la 1 sa merg la baie si am zis ca sa mai bag un ochi pe net sa vad ce se mai intampla. Acum mi-a sarit somnul de tot.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Si eu cunosc cateva persoane care s-au lasat cu cartea. Trebuie sa ai totusi si un pic de voita cred, ca i-am cumparat-o sotului si a citit jumate si gata.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asa e Vicki, dar aceeasi vointa "de fier" am mai avut-o si inainte cand ziceam "de maine nu mai fumez".
Parerea mea e ca la barbati nu functioneaza, ca ei sunt prea "macho" sa citeasca si mai ales sa se lase de citit dupa o simpla carte.
Si sotul meu fuma (amandoi ca turcii, peste un pachet pe/ zi fiecare) si dupa ce am reusit eu am zis sa o citeasca si el, ca cine stie...
A citit-o selectiv, un capitol da, doua nu si a zis "o porcarie, nu e buna". Degeaba am incercat eu sa zic ca nu e chiar asa, ca trebuie intr-adevar si putina atentie.

DAR dupa 2 luni s-a lasat singur singurel. Fara sa-i zic eu sau alte alea (hai poate putin i-am insuflat ideea ). Si nu mai fumeaza nici in ziua de azi si e la fel de mandru ca si mine cand spune "nu mai sunt fumator de... 3 ani!"

Tu ce cauti treaza acum? N-ai somn?

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Schimbul de noapte a terminat programul ?
Vine schimbul de zi !
Ce descutii aprinse azi noapte ! Sper ca pana la urma ati reusit sa dormiti si sa visati frumos !
fluturash si lylis bine ati venit ! Sa aveti sarcini usoare si bebeii sa se nasca cu bine !
Eu nu am fumat ,decat in liceu m-am prostit ,de aceea nu prea pot sa dau sfaturi dar cred ca tine f.mult de vointa.Nu am fumat dar in schimb am tinut tot timpul dieta ,ca am tendinte la ingrasare ,si cred ca iti trebuie vointa in ambele cazuri si un motiv care sa te ambitioneze.In cazul nostru este bebe care sa ne motiveze.
Sa aveti o zi buna !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna dimineata!
De azi am intrat in saptamana 23! Aseara am fost un pic balonata, am iesit si la o plimbare pe jos si la intoarcere ma luasera niste dureri de burticaaa!! Nu erau in profunzime, ci in partea dreapta si de sus in jos, asa, dar cum n-am mai avut pana acum, m-au pus pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vio- sper ca te-ai distrat de ziua ta :)

Fluturas- si eu sunt fosta fumatoare, am sa iti spun cateva trucuri ce le-am folosit eu: mere la indemana, tone de mere sau morcovi. daca folosesti alte rontaieli te ingrasi. Multe lichide, in special apa. Cum iti vine chef sa fumezi o tigara rontaie mere. Alta regula daca vrei sa fumezi o tigara, trebuie sa iesi afara, in frig! Nu fuma in casa sau pe hol unde e cald si bine. Evita fumatorii. Daca sotul e fumator, da-l afara din casa sa fumeze.

Pe scurt inlocuieste gestul de dus la gura al tigarii cu ceva de mancare: de preferat fructe ca sunt mai sanatoase.
Daca chiar vrei sa fumezi o tigara nu o asocia cu chestii placute geN: cu cafeau de dimineata, cu cafea si barfa cu colegii, fumeaza afara (sa fie frig sa nu iti vina sa iesi).

Personal nu cred in sevrajul de la tigari, desi se spune ca dureaza 3 zile, din experienta mea nu e adevarat. dependenta fizica e foarte mica in comparatie cu dependenta psihologica in cazul fumatului.

Prin urmare daca tot iti dai voie sa fumezi, pune niste reguli dure.

Succes!

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari pt saptamna 23!

Mai am si eu din alea, am crezut ca sunt crampe, una lume imi zice ca sunt contractii false. Atata timp cat nu sunt dureroase e ok, cat nu sunt ritmice iar e ok.

Eu merg pe jos in fiecare seara minim o ora, uneori am si eu astfel de dureri daca ritmul e prea rapid sau am mancat un pic mai mult. Fa pauze pana trece si apoi mergi mai incet.

Si apropo de sport- din ce imi amintesc parca doar Mycya mergea la sala dintre toate nu? sau nu ma ma tine memoria. Voi ce sport faceti acum, mai faceti?

Aseara vroiam sa fac niste minute pe stepper, dar mi s-a isterizat cineva ca nici sa nu imi pun problema, ca fac prea mult efort etc...

Aveti idee daca mersul pe stepper e ok? ( nu banda de alergat ci din ala ca si cum ai urca pe scari).

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Buna dimineata!
De azi am intrat in saptamana 23! Aseara am fost un pic balonata, am iesit si la o plimbare pe jos si la intoarcere ma luasera niste dureri de burticaaa!! Nu erau in profunzime, ci in partea dreapta si de sus in jos, asa, dar cum n-am mai avut pana acum, m-au pus pe ganduri.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Neata fetelor,

Si eu sunt fosta fumatoare, este vorba despre vointa, multa vointa si cum zice si Flafi trebuie sa renunti la obicei si sa-ti ocupi cu altceva timpul, mie mi-a fost super usor la servici dupa ce am anuntat colegi ca sunt gravi nu mai eram invitata la tigara, de fapt asa si-au dat seama multi ca sunt gravi ca nu mai ieseam.

Acasa mi-a fost mai greu pentru ca sotul este fumator si desi vad ca incearca sa le rareasca tot sunt tentata sa-i cer un fum.

La mine a functionat cu mustrarile de constinta, si nu radeti "gura lumii" oamenii care se uita urat la o gravi cu tigara in mana .

Din cate stiu tigara electronica este total interzisa in sarcina, este mai periculoasa decat o tigara reala.

Fetelor, au am o alta problema :( ca tot vorbeati de testul de gulcoza kg si etc. Eu cred ca am luat exagerat de multe kg :((( +12 nu ma mai catarisem de mult si am avut un soc :(((.

Asta pentru ca dupa ce m-am lasat de fumat ronti nu erau numai fructe cum ar fi trebuit, mai mananc si dulce, am fost mereu mai plinuta :( Acum chiar sunt un pic panicata :(.

Ma scuzati ca am scris mult

19 s cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ralu eu zic ca nu ai motiv sa te sperii ,unele gravidute iau mai mult in timpul sarcinii ,altele mai putin si dupa cum spunea si Vicky nu intotdeauna kg-le in plus sunt indicatie de diabet.
Poate tu ai fost slaba de felul tau ,eu asa stiu ca cele mai slabe iau in timpul sarcinii mai mult.Daca tot ti-e teama de diabet te duci si spui medicului temerile tale si poate te trimite la testul acela cu glucoza.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Dragi viitoare mamici am nevoie de un SFAT(va rog fara morala pt ca stiu cat rau fac, am citit, m-am documentat deci am nevoie de sfaturi utile)nu ma pot lasa de fumat.Cele care erati fumatoare cum ati reusit.Eu de la 2 pac/ zi de tigari normale am ajuns cam la 10 tigari/zi, dar nu reusesc sa trec de pragul asta si chiar am incercat o gramada de metode.Chiar am nevoie de sfaturi :((:(( Multumesc
PS noi vom lua patut de lemn

18+

Draga mea, eu te inteleg pentru ca am fost in situatia ta. Am tinut-o si eu asa cateva luni, eu fumam inainte un pachet si am redus la 10 tigari dar tot ma simteam vinovata si sa fim seriosi, se mai intampla si sa sar de 10 tigari fara sa vreau.Am incercat si tigari electronice si nu mi-au placut. Pana cand am incercat una anume: Joytech EgoT upgrade. Pe scurt e mai barosana, dar te tine bateria vreo 2 zile, si pt lichid este marisor rezervorul (1.6ml).Vreo 2 saptamani am "vapat" lichid cu nicotina, apoi mi-am luat fara nicotina.Acuma nu stiu cat e de ok, eu asta am facut. Am eliminat monoxidul de carbon, gudronul si alte vreo 4000 substante chimice. Lichidele astea contin propilen glycol, apa distilata si arome (similare cu cele alimentare).
La o saptamana dupa ce mi-am luat-o, si-a luat si sotul meu, iar dupa cateva zile am tras amandoi cate un fum de tigara de la fratele meu si mi s-a parut dezgustator, atat mie cat si sotului.
Sfatul eu daca te decizi sa incerci: ia-ti electronica , da nu iti mai cumpara tigari. Crede-ma ca nu am intrat in sevraj, nu am patit nimic, si asta dupa ce am fumat zilnic timp de 17 ani.
Te pup si sper sa te ajute.

24+
Edy

Mergi la inceput