Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Hellou,

Inca mai doarme pisicelul meu, aleluia!
S-a jucat azi mai mult si a obosit. Apropo, jucaria preferata: o cutie goala de servetele, in care incercam sa il invatam sa bage si sa scoata o mingiuta.
Ilenuta, ai fost de coma cu pisicuta ta mica si alba!...si cu barbatii chiori la ce e langa ei. Asa e si al meu, ma intreaba cu nasul in dulap si sarea (de ex.) in fatza lui, la nivelul ochilor: unde e sarea???

Azi a trecut pe la noi vecina cu fetita de 1 an si au stat picii pe pat amandoi, in funduletze. Au fost haiosi, acum Eric trage de ea, s-au inversat rolurile, voia sa o traga de par! Imi place ca e sociabil si cum vede oameni si mai ales copii, rade cu incantare.

Ana, am citit in Dodson ca in intervalul 6 luni-1 an toti bebeii trebuie sa invete sa manance singuri cu lingurita, nu doar sa fie hraniti cu ea. Intervalul mi se pare oarecum exagerat (adica de la 6 luni e prea devreme), dar in linii mari sunt de acord cu el, lingurita e un pas spre autonomie, cu manutzele se invata ei sa pape un timp dar pana la urma, trebuie sa foloseasca si ustensilele, nu? Eric imi smulge deja lingurita in mana, nu i-o dau deocamdata ca si-o indeasa prea adanc, in gat.

Ali, si eu, si eu, la party-ul de la finalul alaptarii. Acum problema e ca nu stiu cand va fi momentul ala...
Cu biscuitii insista,la un moment dat nu se va mai ineca, si E. se ineca la inceput, ii scoteam imediat continutul din gurita si o luam de la capat.Mi-l si inchipui pe Denis cum face cand mancati voi, si aici e spectacol si nu prea avem unde sa ne ascundem de el, nu zice nimic doar maraie si i se scurg ochii si saliveaza. Iti ramane dumicatul in gat cand il vezi...M-am gandit sa-l pun cu noi la masa in scaunelul lui, dar asa nu se mai concentreaza nici la mancarea lui si ne observa si mai de aproape...

Ioana, biata Ana mica, ce fomitza ii era! Pupam vaccinata .

Ada, stai linistita ca va creste Nectarel, poate mai inalt ca multi bebei de aici, multi prematuri devin ditamai vlajganii. Varsta lui corectata e de 5 luni, nu?
Voi povesti mai incolo de ce am venit aici, deocamdata sa zic ca nu regret deloc, am pornit si eu in cautarea....destinului pierdut (si cred ca l-am gasit). Nu regret in ciuda iernilor tare nesuferite, suntem acum in plin apogeu al frigului, -25-27 noaptea, -21-23 ziua, de factorul vant nu ami zic ca va sperii.Totusi sunt doar cateva zile pe iarna asa, si supravietuim cu succes...

Muraturica, multumesc pt raspuns si sper ca in noaptea asta e linistita Aurora. Si eu m-am gandit si am fost sfatuita sa-i dau carnea cu fructe, mi se pare bizara si nu mi-a placut niciodata combinatia asta, dar voi incerca. fetita vecinei de care va spuneam, mananca bine asa, de ex. vita+mar.

Va pup, noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Aoleo, fetelor, ce spaima am tras!!!! Deci ieri a plecat Coleman pentru 10 zile si ca intotdeauna mi-a lasat cardul lui de China, in care ii intra salariul, cardul,pe care il folosim la toate cumparaturile, notele de plata, absolut tot ce cheltuim in China. Aici nu exista cont cu 2 carduri ca in State, asa ca avem numai unul, pe numele lui si il folosim amandoi.

Ei bine, ieri am mers la ATM si azi dimineata nu mai gaseam cardul. Aveam in casa sub 10 dolari in cash, mama tocmai imi platise niste facturi vreo 1000 de dolari cu cardul ei si ei trebuie sa plece la mare saptamana viitoare, asa ca pactic mai mult de cateva zeci de dolari nu as fi putut sa imprumut de la ea, cardul lui Coleman fiind pe numele lui nu as fi putut sa il cer inapoi de la banca daca il uitasem in ATM. Fetelor, m-am pus pe un plans... Cu suspine... Dupa saptamana de groaza cu copiii bolnavi, apoi cearta cu Coleman, asta a fost ultima picatura... L-am sunat plangand si i-am spus, el m- a mai calmat un pic si numai bine ce ma consolasem cu ideea ca tre sa gasesc pe cineva sa imi imprumute bani, cand a benit maica-mea de dincolo (a dormit la mine azi noapte) cu doua carduri identice!!!! Il luase ea pe al lui Coleman, care arata identic cu al ei si eu il lasasem la ea pe birou cand am luat-o ieri de acasa!!! Nu era gata de plecare, asa ca mi-am scos pantalonii ca ma strangeau si a trebuit sa ma asez cu Jeff sa ii dau sa pape si am vrut sa fiu comoda, si am scos totul din buzunare, printre care si cardul. Ea cand se pregatea de plecare, l-a vazut si a zis ca e al ei. Noroc ca a avut nevoie e ceva din portofel si a vazut ca sunt doua csrduri....

Offf, bine ca s-a terminat cu bine!!!

Ana -- poti sa ii ai linistita biscuiti pentru 7 luni, doar mai are 2 saptamani pana la 7 luni. Poti sa ii dai si paine integrala daca nu are zahar adaugat, sau sa ii faci tu niste biscutiti in casa, gasesti retete de biscuiti pt bebelusi blw pe internet.

Fleur -- ai dreptate, pana spre un an copilul invata sa se hraneasca cu lingurita, dar conform baby led weaning, el invata asta stand de la bun inceput la masa cu familia si mancamd singur. Noi la Jane am inceput cu mana pe la 7 luni, ii dadeam pur si simplu ce era ok pt ea din ce mancam noi si apoi, nu mai stiu pe la ce varsta, a inceput ea singura sa apuce lingurita, furculita si sa incerce sa ne imite. S-a vazut clar la noi in familie, avand doi bebelusi diversificati clasic, ca al treilea a fost MULT mai rapid la achizitiile de mancat singur. Jane a mancat de departe cel mai bine si cel mai indepepndent dintre toti copiii nostri sa zicem la varsta de 1 an sau 2 ani.

Va pup, ma duc la cumparaturi, ca am frigiderul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata si poftiti la cafeluta cu lapte. Dau si un ceai pt cele care nu beau cafea.
Fleur, si mie mi se par bizare combinatiile pe care le papa unii bebei, dar cine stie ce gusturi au ei. Pana la urma ideea e sa se invete cu diverse gusturi, nu neaparat cu cele clasice. Ma gandeam ieri dupa ce am scris la tine, in ideea in care stiu ca fructele e bine sa le dai la distanta de alte alimente. Daca incerci combinatia cu carne sa nu aiba probleme la burtica. Tin pumnii. Sunt curioasa cum ai luat decizia sa pleci.
Freedelia, si de tine ma intrebam de mult cum ai ales tocmai China? Poate daca vrei ne povestesti o data. Ma bucur ca ai rezolvat cu cardul. Apropo de bani, cum e viata in CHina? Scump, ieftin? Cu folositul tacamurilor ma gandeam eu ca e chestie de imitatie, ca multe altele. La noi e greu cu logistica sa o punem cu noi la masa, dar vedem noi ce ne iese.
Carmen, ma bucur ca e bine la munca. Cred ca si mie mi-ar placea sa mai am ceva activitate neuronala la serviciu. Am mai spus, pe mine statul acasa ma ucide incet. Bine ca am copil cuminte ca la putina mea rabdare, nu stiu cum ne-am descurca altfel.
Ali, potfta buna lui Denis la biscuiti. Ce simpatic trebuie sa fie poftind la papa voastra.
Ada, unchiul meu a fost prematur de 900 g (e o minune ca a 0supravietuit in anii 60) si a ajuns ditamai omul de 1.80 si 120 kg. NU ca greutatea asta ar fi sanatoasa, dar sa vezi ca se poate dintr-un pic de omulet sa creasca bine mersi.
wilton, te aspteptam sa ne mai scrie. E un sentiment ciudat cand imi dau seama ca ne mai urmaresc persoane si din umbra si sunt la curent cu vietile noastre. Ca sa fim chit te asteptam cu detalii despre voi.
Va pup pe toate si astept fetele care nu au mai scris de mult la apel sa stim ca e totul bine.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Buna dimineata,
Muratutrica multumim pentru ceai
Am zis eu bine ca nu mai pup curand o noapte ca cea de ieri..Vad ca devine din ce in ce mai greu sa fac ceva pe computer,piticu' e calare pe mine
Lorena,Sanatate multa!pupam piersicuta mica,speram sa nu fie nimic serios
Fleur,ai reusit sa-l adormi pe Eric singurel ieri?
Wilton,bine ai venit!te asteptam sa ne spui despre tine
Ile ,am ras copios la faza cu privirea de vanator a barbatuluiAsa este!
Am facut aseara prajitura desteapta si mi-a iesit,in trei straturi,ca la carte :)
Ada,o sa creasca Nectarel,stai linistita!gandeste-te cat a recuperat pana acum
Ioana,hahah,mi-o imaginam pe pitica molfaind la paltonul tau..Bine ca a fost bine la vaccin
Ali,e stiut ca barbatii sunt niste copii mai mari,asa ca trebuie sa ai grija de toti 3
Freedeliabine ca s-a terminat cu bine!spor la cumparaturi!

Zi frumoasa tuturor!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Omg,am pierdut un mesaj cat toata china.Imi vine sa ma impusc!Nu mai scriu veci cu emma in brate!
revin daca imi trec nervii si am rabdare sa scriu iara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna dimi...
Muraturica mersi de ceai.si mie mi se pare putin ciudat ca suntem" urmarite" si de pers necunoscute.
Fleur deci asa Sta treaba?trebuie sa se invete.sper doar sa nu dureze mult procesu asta de invatare ca stau cu inima cat un puric
Dar ma gandesc ca si daca ii dau peste o Luna tot va trebuii sa invete cum Sta treaba.ufff ce frig e la voi...pup Ericu gagicaru
Delia bine ca l ai gasit si te ai linistit.spor la cumparaturi.
Vera ca bine zici ca trebuie sa am grija de 3 baieti mici nu de 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata, Neata. Ce fac fetele?Multu Muraturica de cafea. Eu sunt la birou si mai bantui pe aici.Tare dulce e Denis, cum morfaie el acolo.
Da, ma gandeam si la Delia cum a plecat ea asa de departe si cum s-a acomodat.
Trebuie sa-i bag si eu carnita lui Nectarel.
Mai, fetelor, ai vostri fac asa ceva. Are momente cand e nervos si se screme nu stiu cum sa va explic, dar scoate niste sunete ciudate. E ca si cum si-ar tine respiratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Raspund si eu pe fuga, sa vad cata rabdare are singur in patut. A ajuns si el la "iaiadaiaiadada" in sfarsit, asta exerseaza de cateva zile.

A facut astazi vaccinul, a protestat un pic fiindca era pe spate, nu din cauza intepaturii. Mai pe dupa amiaza ma astept la febra, cum a facut de fiecare data.

Se pare ca chiar ii ies dintisorii, a observat dr diferenta la gingii fata de saptamana trecuta. Deocamdata nu e mai marait din cauza asta, doar ca saliveaza mult, ora si bavetica.

Despre "urmarit", ce sa zic, am fost si eu "de partea cealalta", dar fiind un forum public, asta e riscul. Mie mai ciudat mi s-ar parea sa ne opreasca cineva pe strada ca ne stie din poze, de exemplu .

Gata, Vlad zice c-am scris destul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata. esti tare ile- ca nu ma tine destul de ocupata

una peste alta- aseara a facut un puseu alergic..la ce??? nu stiu ca n-am bagat nimik nou.azi e mai binisor dar i-a ramas pielea cu niste chestii mici -mici care se simt la mana-nu prease vad-e pielea ca de corocodil-zic eu.
am dat-o asera cu niste advantan milk.

problema la care ma gandesc :era pe LP NAN H.A
de o sapt am inceput sa i-l combin in ideea sa trecem la NAN simplu-DACA ERA D E LA COMBINATIE cred ca reactiona imediat-nu dupa o sapt.....sau:
i-am spalat o tura de haine la alt program:fara clatire dubla...
vad cum se prezinta si incotro o iau.

pupici.la toate.in rest veselie si chicoteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

cititnd de drematita atopica- parca n-ar fii. are bobonite d-astea multe pe talpi....cateva intre sprancene....

Mergi la inceput