Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

pai cam asa paula asa a fost si cu nunta , in anul in care ne-am casatorit am fost la 9 nunti , a noastra a incheiat plutonul , asa ca ne-am recuperat pana la ultimul banut , am inceput din februarie si am treminat ...cu noi in octombrie .

am termint de pictat unghiutele , si mai am un pic de pensat , sper sa mai rezist ca dorm pe mine , oricum nu pot sa ma bag in pat cu unghiile ne uscate .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

va dca una vrea mancaruri gatite, alta doar ciorbe...eu recunosc ca abia am scris cuvantul ciorba fara sa imi vina sa vars...nu suort mancarea gatita deloc...abia am reusit sa mananc azi un gratar...

Alina problema de la iesire se rezolva si cu compot de prune. juma'de borcan am bagat si am reusit

Betty si eu am o sora de 12 ani. a fost cadoul mamei mele la 40 de ani - eu aveam 17 ani si frate-miu 20. si da, mama avea trompele legate

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maytrei ce ciudat reactionam noi gravidutele , eu nimai ciorba acra as fi mancat , acum gata de o saptamana nici o greata totul e super , pot papa tot ce vreau ....si am o posta de ma sperie , dar sincer mananc nu fac rabat , ei bine nu ma infunda sa nu ma pot ridica de la masa dar cat si ce imi tihneste pap.

ce interesant cu trompe legate , cu siguranta nu au facut cum trebuie legarea , altfel nu avea cum sa ramana insarcinata.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Maitreyi... am baxat juma de borcan de compot de prune doar ce... ce coincidenta! Si am bagat si o ciorba... mai mult zeama si am luat si cateva linguri din cerealele integrale cu lapte si miere ale lui fii-miu... daca nici asa nu se rezolva apai nu mai stiu ce sa zic.
Paula... da, ai dreptate. Ramane insa piticul ala acolo care zice ca daca vrei ai posibilitatea sa discuti orice altceva cu oamenii respectivi si vor pricepe aluzii fine si subtilitati pe care doar anumiti oameni le sesizeaza. Chiar daca discutiile se canalizeaza intr-un singur punct piticul din fundul capului nu doarme.

Alina 16+

Mergi la inceput

au tinut 16 ani trompele legate. sunt mai multe tehnici si probabil la mama a fost o tehnica care a dat gres dupa atatia ani. acum i le-au taiat, legat, innodat, tot

si sarcinile cu ceilalti 2 copilasi au fost altfel, fiecare cu specificul ei. la Alexandra am stat numai in pat 9 luni cu tot felul de iminente, cu sangerari si in saptamana 32, la Bogdan am aflat la 14 saptamani dupa ce am zburat cu avionul, sesiune, frig, fumat, mutat de 3 ori, pe ea am nascut-o in urgenta, cu el a fost ceza la cald. diferiti sunt si acum

ii spuneam si dr saptamana trecuta ca la niciunul parca nu am avut asa greturi si m-a pus sa ma uit la degete. evident ca n-am inteles la ce se refera asa ca mi-a atras atentia ca nici degetele nu seamana intre ele

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

ia uitati ce dragut

Dragul mamii copilas,
Mandra fata, ori flacaias,
Din dor vino
Si cu dor sa vii,
Marie, Ioano,
Tudorel, Andrii!
Sanatos, frumos,
Drag si dragastos,
Frumoasa-sanatoasa,
Indragita-dragastoasa.
Tu burtica mamii-o creste,
Dinlauntrul ei dospeste
Dor si dorulet,
Mandru omulet.
Sa te-aduca dorul,
Sa te-aduca viata,
Sa-mi fii tu odorul
Luminandu-mi fata!

Alina bafta! eu am recurs azi si la un supo cu glicerina ca am zis ca crap...

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

ia uitati ce dragut

Dragul mamii copilas,
Mandra fata, ori flacaias,
Din dor vino
Si cu dor sa vii,
Marie, Ioano,
Tudorel, Andrii!
Sanatos, frumos,
Drag si dragastos,
Frumoasa-sanatoasa,
Indragita-dragastoasa.
Tu burtica mamii-o creste,
Dinlauntrul ei dospeste
Dor si dorulet,
Mandru omulet.
Sa te-aduca dorul,
Sa te-aduca viata,
Sa-mi fii tu odorul
Luminandu-mi fata!

Alina bafta! eu am recurs azi si la un supo cu glicerina ca am zis ca crap...

-----

Slava Tie, Doamne!

Pot sa o iau pt prima pagina?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

sigur Paula! si eu ma gandeam la asta

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele, mult mai vb, noroc ca va citesc zilnic :D SI eu stiu pe cineva care a ramas gravi chiar daca a avut trompele legate... eu aj zis ca dupa bebe iau pilule sau poate imi bag implant in mana.
Si eu merg maine la botez :) bine ca ai zis de pensat ca uitasem :P m-am vopsit si mi-am pus paru pe moate din ziar :D sper sa iese cat de cat ca am pus juvite mai groase.. oricum vreau sa imi fac un coc...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Nici eu nu pot manca aproape nimic ... Paine prajita, iaurt, lapte, supa de la ciorbe (chiar numai zeama reusesc sa-o mananc, orice ciorba sau supa ar fi) ... Iar legat de constipatie, la mine nu functioneaza mai nimic... nici kiwi, nici prune uscate ... uneori imi merge bine de la banane cu lapte.

Vad ca sunt intense discutiile despre bb2 sau bb3 ... legare trompe & stuff. Trompele mele sunt infundate ... deci speram din suflet la un bb2 prin FIV, dupa care nu avem motive de ingrijorare ca apare alt bb. Mai avem 2 puiuti congelati, poate avem noroc si nu mai rtebuie sa facem alt FIV

Foarte frumoasa poezioara de mai sus. Paula, pune-o neaparat pe prima pagina

10+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput