Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
dnapotecuta spune:
Ca tot veni vorba de literatura de specialitate... eu pe langa faptul ca am fost forumista intr-un moment de inspiratie mi-am cumparat cartea Dr. Spock. Mi se recomandase atunci sa stau acasa si sa fac botosi... doc ginecolog cu umorul ei stramb... prin urmare am intrat in prima librarie si mi-am luat cea mai "shogunista" carte ca si cantitate de pagini si asta a fost. Are vreo 900 de pagini si te duce cu foarte mult bun simt de la alaptare la adolescenta. Sincer n-am gasit nimic mai cuprinzator si scris mai bine. Asa ca, daca nu v-ati decis inca ce sa aveti in casa pentru referinte ulterioare (mai ales la boli de toate natiile e minunata si are si index alfabetic) - ma refer mai ales la mamicile pentru prima data - o recomand cu cea mai mare caldura.
Alina 16+
paula_m spune:
Degeaba ziceti voi...eu sunt prietena cu 2 super gagici de la odiseea delfinasilor, din Tg Mures, si am iesit f mult impreuna, si cu copii la socializare, si doar noi 3 si cu sotii la restaurante. Si ia ghiciti care erau subiectele predominante? 90% din timp vb de copii si totusi eram femei care au mers la 1 an la munca, cu ceva cultura, adica aveam ce discuta, vb zi de zi la telefon, daca nu ne intalnim si totusi totul se invarte in jurul copiilor. Vb primele 10 minute de o freza noua, o barfa, etc de x, y , si apoi incepe si turuie de ai nostri plozi.
Intr-adevar nu suntem genul care sa dam sfaturi in prostie, sau sa spunem fa asa ca e cel mai bine, eu stiu cel mai bine...dar am invatat mult una de alta
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Legat de inca un copil, si pentru acesta ne-am hotarat foarte greu sa mai facem inca unul, cred ca un al 3 lea nu va mai urma :)), si chiar voiam sa va intreb de legarea trompelor dar v-am citit parerile, de ceva timp stau sa ma gandesc la posibilitatea asta de contraceptie dar mie una mi-e frica nu de interventie ca oricum va fi facuta la cezariana asta ci de faptul ca e ireversibila si mi se pare cam barbara :D pentru psihicul meu, nu neaparat pt fizic.
Stefania 15+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Apropo de forumeala, si eu inca mai tin legatura cu 2 prietene dragi de pe un alt forum chiar daca nu din orasul meu si inevitabil vb si despre copii dar si despre ce ne ,,doare" pe noi ca si femei :)) si m-am intalnit si cu mamici din orasul meu, am iesit cu copiii in parc, e normal sa se invarta discutiile in jurul copiilor dar la serviciu mult mai putin se invart in jurul lor, cel putin in cazul meu si mi-e bine asa
Stefania 15+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
olimp spune:
fetelor am o intrebare ? cam cat se pune acum la un botez , nu mi-e ruda suntem doar prieteni de familie...adica e fiica pritenilor parintilor mei ....nu mai am idee...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
paula_m spune:
Olimp, la noi se dau cam 100 de euro.
poze
olimp spune:
paula
si eu m-am gandit cam pe acolo la 400 ron, cred ca e ok mai ales ca nu e cine stie ce obligatie , daca era familie cu sigutanta mergea mai mult
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
Cris_25 spune:
olimp, si eu zic ca e suficient 400 ron ... eu am fost in toamna la un botez si au fost cupluri care au dat 300 ron si erau din familie. Depinde si de botez, daca e de fitze sau nu ... si depinde si de obligatia pe care o ai. Eu am pus recent ca nasa de botez doar 200 euro ... plus vreo 150 euro cheltuielile aferente. Deci depinde si de posibilitatile fiecaruia!
10+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
cris si eu am fost nasa in februarie si tot asa am pus 200 euro , acum botezul nu e de fite , noi nu sunt genul care sa ne placa " fitosii" , glumesc fiecare isi traieste viata dupa cum considera . am fost nasa dar participant nu ....de vreo 4 ani asa ca nu mai stiam tarifele .
asa zic si eu ca e bine.
16 +
paula_m spune:
Olimp, banii astia ti se vor intoarce in scurt timp, nu?
poze