Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
betty200 spune:
Olimp, m-am specializat deja si eu, azi dimineata am masurat cu ruleta la mm. Eu intorc serinnga pana vine tot aerul sus apoi scot lichid incat pistonasul seringii sa ajunga la mijlocul literei X din Clexane pt ca atat mi-a iesit la masuratoare si apoi injectez, din pacate al meu lucreaza in alt oras asa ca la 2-3 zile pe saptamana cat e acasa nu l-am putut pune responsabil cu injectarea si el mi-a si zis ca nu m-ar putea intepa decat daca ar stii ca-i caz de viata si de moarte, copiii inca nu stiu asa ca a ramas sa ma execut singura, pana acum m-am descurcat bine, de acum cred ca nu mai am probleme.
14+
MariaBcf spune:
BOBITZA si eu am slabiciune cu acriturile, daca nu mai pot manca muraturi( mai scap la ele dar putin) mananc lamai goale
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
olimp spune:
betty te specializei si tu in acupunctura
bobitza si eu vreau muraturi dar ca si maria nu am voie asa ca ma multumesc cu lamaile...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
dnapotecuta spune:
Nu cred ca e cazul sa ne facem griji de off-topicuri. Nu cred ca e cazul sa ne limitam la cresterea burtii si la greturi ca o luam, cu siguranta, razna. De-aia ma bucur de diversitate ca am ocazia sa mai schimb si alte vorbe cu voi decat cele de destinatie ale forumului. Cand era V. mic n-am putut socializa neam cu mamicile de prin parcuri care nu vorbeau de altceva decat de ce culoare si pe ce parte a scutecului a mai decartat progenitura si ce mancare sa mai faca dupa sfanta plimbare in parc... si, mai rau, ce nu face sotul si ar trebui sa faca. Imi pare rau sa recunosc ca tot virtual mi-am hranit neuronii si cu cateva putine prietene pentru ca in rest nu m-am regasit in firea nimanui. Cel mai rau era ca nimanui nu-i lipsea niciun aspect al vechii vieti de ne-mamica. Erau toate mame etichetate. Eu am considerat intotdeauna ca un procent ce-i drept destul de mare din mine este de mama... in rest sunt ce eram inainte si procentele celelalte trebuie hranite ca sa pot fi o buna mama. Asa ca multumesc ca existati.
Alina 16+
olimp spune:
alina ai ghicit ! da din cauza sarii , eu oricum iau tratament pt sacderea tensiunii deci sarea ...intrezisa
ai mare dereptate nu poti sa te plafonezi doar la discutii si subiecte strict legate de sarcina , doar suntem oameni avem problene fel de fel si in primul rand o viata care trebuie traita !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
olimp spune:
maine merg la un botez si am reusit sa-mi fac rost de o rochita draguta de graviduta , am imprumitat-o de la o prietena , ma durea sufletul sa dau banii pe ceva elegant pentru o seara ...
16 +
dnapotecuta spune:
A propos de botez... acum ca a nascut nasa mea o sa urmeze si botezul... probabil prin martie, dar cum februarie e luna scurta... va trebui sa ma gandesc si eu la ceva de imbracat pentru atunci. Mai ales ca ma voi vedea cu multi cunoscuti cu care nu m-am vazut de pe vremea studentiei. Acum vreun an eram siluet siluet... acum... cu toata scuza sarcinii treaba nu e tocmai roz... ba chiar bate in mov. Prin urmare trebuie sa fie ceva sa ia ochii si sa ma avantajeze.
Alina 16+
mstefania spune:
Buna seara!
Ce de discutii interesante:) Pentru fetele care sunt in sesiune: fetelor, o sa aveti la un moment dat o energie grozava si veti putea invata, eu eram studenta in ultimul an si eram insarcinata cu Teodora, am avut si sesiuni si licenta cu burtica si vreau sa va zic ca m-am simtit mult mai sigura pe mine la toate examenle si fetita mi-a adus si noroc, plus ca faceam naveta Bistrita Cluj la cursuri asta in cursul saptamanii si facultatea facuta la zi iar a doua zi mergeam la munca si tot asa, dar a fost bine, dar f greu pentru mine!
Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Apropo de ce zice Alina, exact asa ma simteam eu la un moment dat cand mergeam in parcuri cu fetita, toata lumea vb de diversificare-asta la inceput, apoi mancare si tot ce tine de cresterea unui copil, alte discutii nu mai existau in jur, incat abia am asteptat sa ma intorc la serviciu la niste discutii normale -despre lucruri diverse si imi era asa de bine. La inceput(la prima sarcina) citeam o gramada de reviste despre cresterea copiilor, despre educatie, despre dezvolarea lor, etc... carti despre psihologia copilului, incat la un moment dat nu am mai vrut sa vad nici o revista, carte cu si despre copii :))), cautam ceva care sa ma relaxeze pe mine ca si femeie si nu doar ca si mama.
Stefania 14+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)