Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Maitreyi mi-au dat lacrimile... foarte frumoasa poezioara

Poate sunt eu mai sensibila si sigur e asa... asta seara spre exemplu am iesit in oras si un amic a facut o gluma proasta... am simtit ca imi vine sa plang... ciudat lucru, eu sunt scorpion si nu las nimic netaxat dar de cateva zile ma comport ciudat, dpdv emotional vorbind

Va pup!
Sa aveti o noapte linistita!

Alexandra 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, felicitari! :* si eu sunt prima momentan si sper sa nu ma doboare ultimele 3 module :D Daca e mai putem vbi pe PM sa nu le plictisim pe fete

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata!
Si eu stiu ca trompele legate se pot dezlega, ca sa fie sigur se pot taia dar e o procedura mai radicala.
Eu m-am intors dupa 5 luni la lucru la N. si aveam multe momente cand ma simteam o mama foarte rea ,mai ales ca am avut surpriza sa aud de la prietene ca un copil nu il faci ca sa il creasca altii si eu sa merg la lucru. A trecut oricum, eu sunt foarte impacata cu decizia mea, pentru toata familia consider ca am luat decizia buna iar copilul meu a crescut frumos chiar si cu o mama "denaturata". Sincer daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as schimba nimic.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

se vede ca e wk - toata gasca e la un pahar de vorba cu barbatii din dotare ori nani-pui? eu am ales ultima varianta, iar tati s-a dus cu piticii la plimbare.

o zi faina sa avem

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

ai dreptate..eu am prestat si nani pui pana la 10, dupa 1h cafea si paharul de vorba cu sotul .
Dar acum deja am inceput cu smotru de we.
Sotul da zapada din curte , dupa (daca nu pleaca la ski cu Denisa) trece la aspirat.
Am zis ca astazi sar bucatareala ca am multe de asezat, calcat. Sper sa imi ajung timpul si sa am si chef.

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata!

Olimp, am o intrebare pentru tine, il rogi te rog pe sotul tau sa se uite unde ajunge pistonasul negru inainte dupa ce a eliminat 1 ml de substanta din seringa de Clexane de 0,4 ml, vreau sa verific daca am calculat corect. Sa se uite pana in dreptul carei litere ajunge prima parte a pistonasului negru dupa ce scoate substanta avand in vedere ca bula de aer este la sfarsitul substantei de injectat. Multumesc mult!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ati intrebat de remedii pentru constipatie. La mine cel mai bine functioneaza o lingura de miere dimineata pe stomacul gol dupa care beau o cana de apa calda cu o jumatate de lamaie si mananac doar dupa 1-2 ore. Dupe vreo 2-3 zile m-am reglat cu mersul la toaleta. Si neaparat 2l de apa pe zi. Din cand in cand mai mananc si cate 1 activia cu 1 lingura de tarate de grau pe zi dar nu intotdeauna.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu am mari probleme cu apa ... nu pot s-o beau si pace ... Probabil din cauza asta si constipatia In schimb beau alte lichide ... fresh de citrice, sucuri naturale, lapte as putea bea oricat ... chiar si bulion!

olimp, ziceai de suc de mere natural 100% ... Unde gasesti asa ceva? Am primit si eu de la nasii mei ... si tare bine mi-a mers, n-am fost constipata vreo 2 saptamani cat m-a tinut. Il lungeam si eu cu apa cum zici tu. Se gaseste in comert?

11

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Cris, la noi se gaseste la Auchan, dar cred ca si in alte hypermarket-uri un suc " Dr. Vitamin" , e la cutie de 3 l, costa cam 25 de lei si contine suc de mere 100% natural.
Am baut si eu o perioada dar mai ok mi se pare sa achizitionezi un storcator si sa iti faci tu acasa suc proaspat don tot felul de fructe. Eu asa fac in principiu, dar am si perioade de lene si abandonez

Azi am baut si eu compot de prune si am iesit la baie nesperat de bine Ieri am baut zeama de varza, deci poate a contat si asta.

Va pupacesc!

Alexandra 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Merg si eu la mami in beci ... poate gasesc compot de prune ... m-ati innebunit

11

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput