Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Ca tot veni vorba de literatura de specialitate... eu pe langa faptul ca am fost forumista intr-un moment de inspiratie mi-am cumparat cartea Dr. Spock. Mi se recomandase atunci sa stau acasa si sa fac botosi... doc ginecolog cu umorul ei stramb... prin urmare am intrat in prima librarie si mi-am luat cea mai "shogunista" carte ca si cantitate de pagini si asta a fost. Are vreo 900 de pagini si te duce cu foarte mult bun simt de la alaptare la adolescenta. Sincer n-am gasit nimic mai cuprinzator si scris mai bine. Asa ca, daca nu v-ati decis inca ce sa aveti in casa pentru referinte ulterioare (mai ales la boli de toate natiile e minunata si are si index alfabetic) - ma refer mai ales la mamicile pentru prima data - o recomand cu cea mai mare caldura.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Degeaba ziceti voi...eu sunt prietena cu 2 super gagici de la odiseea delfinasilor, din Tg Mures, si am iesit f mult impreuna, si cu copii la socializare, si doar noi 3 si cu sotii la restaurante. Si ia ghiciti care erau subiectele predominante? 90% din timp vb de copii si totusi eram femei care au mers la 1 an la munca, cu ceva cultura, adica aveam ce discuta, vb zi de zi la telefon, daca nu ne intalnim si totusi totul se invarte in jurul copiilor. Vb primele 10 minute de o freza noua, o barfa, etc de x, y , si apoi incepe si turuie de ai nostri plozi.
Intr-adevar nu suntem genul care sa dam sfaturi in prostie, sau sa spunem fa asa ca e cel mai bine, eu stiu cel mai bine...dar am invatat mult una de alta

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Legat de inca un copil, si pentru acesta ne-am hotarat foarte greu sa mai facem inca unul, cred ca un al 3 lea nu va mai urma :)), si chiar voiam sa va intreb de legarea trompelor dar v-am citit parerile, de ceva timp stau sa ma gandesc la posibilitatea asta de contraceptie dar mie una mi-e frica nu de interventie ca oricum va fi facuta la cezariana asta ci de faptul ca e ireversibila si mi se pare cam barbara :D pentru psihicul meu, nu neaparat pt fizic.

Stefania 15+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Apropo de forumeala, si eu inca mai tin legatura cu 2 prietene dragi de pe un alt forum chiar daca nu din orasul meu si inevitabil vb si despre copii dar si despre ce ne ,,doare" pe noi ca si femei :)) si m-am intalnit si cu mamici din orasul meu, am iesit cu copiii in parc, e normal sa se invarta discutiile in jurul copiilor dar la serviciu mult mai putin se invart in jurul lor, cel putin in cazul meu si mi-e bine asa

Stefania 15+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor am o intrebare ? cam cat se pune acum la un botez , nu mi-e ruda suntem doar prieteni de familie...adica e fiica pritenilor parintilor mei ....nu mai am idee...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Olimp, la noi se dau cam 100 de euro.

poze

Mergi la inceput

paula

si eu m-am gandit cam pe acolo la 400 ron, cred ca e ok mai ales ca nu e cine stie ce obligatie , daca era familie cu sigutanta mergea mai mult

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

olimp, si eu zic ca e suficient 400 ron ... eu am fost in toamna la un botez si au fost cupluri care au dat 300 ron si erau din familie. Depinde si de botez, daca e de fitze sau nu ... si depinde si de obligatia pe care o ai. Eu am pus recent ca nasa de botez doar 200 euro ... plus vreo 150 euro cheltuielile aferente. Deci depinde si de posibilitatile fiecaruia!

10+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

cris si eu am fost nasa in februarie si tot asa am pus 200 euro , acum botezul nu e de fite , noi nu sunt genul care sa ne placa " fitosii" , glumesc fiecare isi traieste viata dupa cum considera . am fost nasa dar participant nu ....de vreo 4 ani asa ca nu mai stiam tarifele .

asa zic si eu ca e bine.

16 +

Mergi la inceput

Olimp, banii astia ti se vor intoarce in scurt timp, nu?

poze

Mergi la inceput