Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
Bobitza_85 spune:
Vai de mine, feteloooor, am si eu pofta de jeleuri acreee! Maine dimineata merg la control si dupa ma opresc la Lidl sa iau jeleuri
Alexandra 9+
Bobitza_85 spune:
Olimp sa stii ca de ceva timp si eu am senzatia aia ciudata in zona intima( intepatura, furnicatura,nu stiu cum sa o descriu). Eu am crezut ca e de la lipsa de ...sex ce sa mai Eu de cand am ramas graviduta am interdictie la asa ceva si am crezut ca ar putea fi cauza .
Alexandra 9+
oanka80 spune:
pentru fetele ce stau cu emtotii pt ziua amniocentezei: eu am facut si biopsie de vilozitati coriale(au extras din placenta), peste cateva saptamani am facut si amniocenteza, la ambele rezultatele analizelor citogenetice au fost de 99,9% cariotip normal, desi aveam riscuri f mari, 1:3 pt trisomia 21(sindrom down), 1:2 pentru trisomia18(sindrom edward) si 1:38 pentru trisomia 13(sindrom patau).
inainte de ambele recoltari,mi-au facut o usoara anestezie locala cu xilina, am simtit o usoara presiune, mult spus durere.
sunt cu toata inima alaturi de voi, sa fiti optimiste, nu va stresati pt aceste rezultate de la DD si TT. mai dureros e pt acele mamici ce au DD si TT ok si au avut surprize in momentul nasterii.
trebuie sa aveti incredere in medici, dar sa il lasati un pic si pe Dumnezeu sa lucreze aici.
recomand tutror si testul rapid fish, te scapa de un stres, caci capeti niste rezultate partiale in 2-3 zile(depinde de laborator), eu am lucrat cu o geneticiana desebita, mi-a dat rezultatulin 24 H, macar inlaturi un stres pana la venirea celorlalte rezultate, la amnio au venit in 16 zile.
sunt sigura ca veti primi vesti bune si trimit ganduri bune pentru voi!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
15+
Mony08 spune:
Paula stai linistita ,eu ma bucur de toate informatiile care le primesc pe aceasta cale. Sincer ce m-a ingrozit putin a fost faptul ca DT,TT sunt nesigure si ca acel 1:10000 sau 1:5000 poate insemna orice, e adevarat riscul mai crescut este la femeile peste 35 de ani,dar acel 1% exista si in rezultatul femeilor sub 35 de ani.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+
oanka80 spune:
ma delcar si eu membra in cublul acriturilor, de can sunt cu burtica, am cam dat gata borcanele de gogosari si conopida in otet, muraturi, borsuri acre(al meu sot nu indrazneste sa imi spuna ca e cam acru borsul, dar il vad cum clipeste des din pleoape ).
nu vreau nimic dulce momentan si nici cu pofte nu m-am luptat, dar am de gand sa inventez cateva(stiu ca sunt sadica)
15+
paula_m spune:
Oana, vb de prima sarcina? dar de ce ai facut si testul de vilozitati coriale? iti iesise DT prost? Acum imi dau seama ce rezultate false pot iesi la DT si TT. Si eu ca si cea mai mare parte din gravidutele pe care el cunosc ne bazam pe aceste rezultate, la fel si dr ginecologi pe care ii cunosc eu...si pana la urma nu ar fi pb ca ies fals negative, pb e cand ies fals pozitive...
Oare de ce le mai recomanda dr?
La a 2a sarcina faci vreun test?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
oanka80 spune:
eu i-am spus cu ceva timp in urma piticei mele dragi ca am un bebe in burtica, ma mangaie si pune urechea sa il auda. intr- seara, am intrebat-o ce ar dori sa aiba mami in burtica, iar ea mi-a zis ca ar vrea sa fie o fetita pe care sa o cheme Natalia(natalia e prietena ei de la gradi). si zic, mami, daca nu o sa am o fetita ce iti doresti? dupa cateva secunde de gandire, imi raspunde: pai, daca nu ai o fetita acolo, atunci sper sa fie un catel :)))))))))))))
si acum rad cand imi amintesc cat de tare m-a dat pe spate raspunsul ei de gogosica de aproape 3 anisori!
eu ma car la somn, ma urez un somnic dulce tuturor, si o saptamana plina de veselie si vesti bune!
15+
Bobitza_85 spune:
Oana m-am amuzat copios la citirea mesajului :))) " un catel :)))"
Ce nastrusnici sunt piticii in ziua de azi... abia astept sa ajung si eu sa traiesc astfel de clipe cu minunica mea
Alexandra 9+
betty200 spune:
Oanka, tare raspunsul fetei ... concluzia: numai baietel sa nu iasa!
In legatura cu testele, de ce ai facut si unul si altul? E adevarat ca vilozitatile coriale nu arata defectele de tub neural, doar pt asta ai facut suplimentar si amniocenteza?
14+
paula_m spune:
Neata!!!
Trezirea!!! E luni!! Raul iar a mers la cresa cu cantece, eu ma ptegatesc de ultima trecere in revista a materiei (si Doamne ajuta) pt examenul de azi, la 5 dupa-masa e pus.
Copilul meu nu are nici o parere despre faptul ca va avea un fratior. Lui ii e absolut indiferent
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze