Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata!

Paula avantaje si dezavantaje vis-a-vis de varsta copiilor:

a mea n-a plans cand a plecat la scoala dar s-a trezit cu "cantece" iar referitor la fratior sau surioara nu stiu de ce dar pe ai mei nu cred ca-i va lasa indiferenti vestea, spre deosebire de Raul al tau :))))) ... si asta bag mana-n foc ca-i tot din cauza varstei .

Concluzia: bucura-te de varsta lui Raul ca vin vremuri si mai nasoale :).

In alta ordine de idei: SUCCCES MULT, MULT la examenul de dupa masa, abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum ai dat gata la superlativ subiectele! Bafta!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Ce activitate nocturna a fost aici!!
Eu chiar daca m-am culcat pe la 1, pc-ul il inchid pe la 9-10. De regula dupa ce o culc pe Denisa, ma bag si eu in dormitor si stau la tv.
Paula bafta astazi la examen!!!
Alexandra furnicaturile nu sunt de la lipsa de sex. Eu le am si nu duc lipsa. De fapt a fost alegerea mea sa nu repet istoria de la prima sarcina.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata! mi-am luat utrogestanele asa ca ma bag la nani ca imediat ma ia de cap...

betty nu am retinut ce varsta au adolescentii tai. eu aveam 16 ani si frate-miu 19 cand a ramas mama cu sor-mea, respectiv 17 eu si 20 frate-miu cand a nascut. niciunul nu am avut absolut nicio problema cand ne-au anuntat ai mei. eu eram in extaz pt ca eram convinsa ca e fetita si mereu m-am dorit o sora. mama avea emotii ca ce o sa zica colegii la scoala, etc. frate-miu a zis ca daca comenteaza careva si-o ia chiar am fost f incantati toti.

fug in pat!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

neata, fetele!

Paula, succes la examen!! Tinem pumnii!

Fetelor, si eu am auzit 2 situatii cu rezultate dezastruoase la DT/TT si copiii au iesit minunati, fara probleme! Dumnezeu ajuta!

O saptamana minunata sa aveti!!

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput