Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, eu zic sa te gandesti si la un nume de baiat...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

eu cred ca acriturile pica bine la gravidute ingretosate ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Pai , nici eu nu fac moarte de om, daca poftesc ceva, dar chiar simteam nevoia sa mananc castane si maioneza...si varza acra. Pana nu am ramas gravida am crezut ca poftele la gravida sunt mituri, dar nu sunt.

poze

Mergi la inceput

eu nu sustin ca ele nu exista doar ca eu inca nu m-am confruntat cu ele , dar cine stie poate se declanseaza si la mine...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Cu amniocenteza m-ati cam speriat sincer, eu merg totusi pe premiza cum vrea Dumnezeu asa va fi,va dati seama ca daca mie imi iese TT test bine nu am de gand sa fac amniocenteza.Intradevar la mine nu se pune problema riscului de varsta,dear daca e sa se intample se intampla la orice varsta.
Chiar acum ma uit la emisiune,unde copilul a fost perfect sanatos,si din cauza unui caz de malpraxis la nastere,copilul va fi bolnav toata viata,asa ca stres va fi tot timpul,cum mai spunea cineva de aici,toata viata.
Eu sper sa avem doar vesti bune si sa fie toti bebei sanatosi.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

iaca eu nu suport nimic acru si cum mai spuneam nimic care sa imi aminteasca de bors. a mancat azi catelusa si simteam cum ii miroase boticul de la o posta...insa am pofte zilnic de cate ceva in special dulciuri. duciuri as manca in continuu da'de alea de patiserie nu bomboane, etc. ceva care sa umple si matzu ce mi se pare insa ciudat e ca de ce am pofta ai s-ar putea maine sa am greata...

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Olimp sa-mi spui de jeleurile alea acre cum aratau ca eu am vazut mai multe feluri dar n-am stiu de care sa iau.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+

Mergi la inceput

apropo de amniocenteza , sotia varul meu a nascut anul trecut in noiembrie la 42 de ani si nu a facut amnio , i-au indicat dar nu a facut-o , totul e ok cu bebelina , intredevar DT si TT au iesit bine, a zis ca nu vrea sa riste.

maytrey tu faci parte din categorie aparte ..fara acrituri

16 +

Mergi la inceput

mony eu mi-am luat TROLLI spaghettini , dar neaparat sa scrie pe ambalaj SOUR = ACRU , nu conteza sub ce forma se prezinta jeleurile important sa scrie pe ele SOUR !!!!

16 +

Mergi la inceput

De aceea nu prea am vrut eu sa discutam subiectul cu amnio...pt ca s-ar putea speria unele mamici, unde chiar nu e cazul.
Mony, dupa 35 de ani creste riscul ca mamicile sa nasca copii cu pb. Nu am prea aprofundat subiectul, dar eu asa stiu...si am inteles ca in State ( sper ca bine am retinut), mamicile peste 37 de ani care nasc copii cu pb, nu primesc nici un ajutor daca nu au facut amnio, deci amniocenteza e cam obligatorie acolo, dupa o varsta.

Nici eu la Raul nu m-am gandit nici o clipa la amnio, aveam 32 de ani, dar acum da, m-am gandit din momentul in care am ramas gravida.

Si eu ma duc la Lidl maine

poze

Mergi la inceput