Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Paula noi suntem de-o varsta, dar eu ma gandesc ca 35 e limita inferioara. Ma incurajez singura.
Am uitat sa zic ca nici macar nu stiu la ce medic o sa ma duc cu rezultatele la triplu. Inca nu m-am decis cu care ginecolog o sa merg.
In alta ordine de idei , am prestat 15 min de sport. Daca o sa ma simt bine , o sa maresc usor timpul . Numai cat am facut sport, nu ma dureau oasele. Daca lenevesc in ritmul asta, ma duc la nastere in 4 labe.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
olimp spune:
ele in patru labe
ma amuza caci eu acum ma simt cateodata ca un elefant anchilozat , parca as avea o armura in spate ...si cand ma gandesc ca de acum vine greul...uf ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
betty200 spune:
Pfuaiii, nu stiu care dintre voi v-ati laudat ca ati gasit la Lidl ceva jeleuri acre, mi-am luat si eu ... ei, nu ma mai pot opri din ros la ele, sunt excelente.
14+
Ele spune:
Olimp nu am avut pb cu spatele la prima sarcina. Sper sa fie valabila si la asta. Amorteala , vine de la reumatism, reumatismul de la batranete. (cel putin in teorie).
Fetele de mancam acrituri, o fi vreo carcateristica la sarcinile de fetite? Si la Denisa si acum cand poftesc ceva, e mancare gatita cu muraturi. exceptie facand ciorba acra, care nu am putut-o gati si nici gusta in perioada "gretoasa".
16 saptamani
paula_m spune:
Nu Elena, eu care sunt mandra posesoare de 2 pute, am poftit, si inca poftesc tot numai la acrituri ( in special la varza murata), ba mai mult, desi chiar sunt depedenta de dulciuri ( in stare normala), nu am putut sa vad nimic dulce in primul trimestru de sarcina, nici atunci, nici acum...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Nu Elena, eu care sunt mandra posesoare de 2 pute, am poftit, si inca poftesc tot numai la acrituri ( in special la varza murata), ba mai mult, desi chiar sunt depedenta de dulciuri ( in stare normala), nu am putut sa vad nimic dulce in primul trimestru de sarcina, nici atunci, nici acum... Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Asteptam sa vina sa demonteze careva.
Paula dar nu te-am auzit niciodata zicand ceva de acritura si sa stii ca la tine ma gandeam, cu 2 baietei.
16 saptamani
paula_m spune:
Nu m-am plans eu de pofte?! Mi-e greu sa cred...oricum, poftele au inceput cu castanele, eram innebunita sa mananc castane prajite, asta inainte sa stiu ca sunt gravi, m-a tinut 2 sapt, deci pana prin sapt a4a, apoi am avut o sapt cu pofta de maioneza, orice , numai cu maioneza sa fie...si apoi a inceput domnia acriturilor. Inca mai persista, ca nu pot dormi daca nu am varza acra in frigider, dar mi-am revenit cu dulciurile, deci le combin.
Eram convinsa ca asta e o caracteristica a burticilor cu baieti.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
betty eu am zis de jeleurile acre de la lidl , eu mi-am luat spaghete roz lungi , yammy ,
si eu pap la acrituri , coirbe acre , lamaie goala , etc si inca nu stiu ce este...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
16 +
Mony08 spune:
ele pot sa-ti spun ca si eu la prima sarcina am avut o pofta de acrituri incredibile si a iesit baietel. Acum sincer presimt ca va fi tot baiat si tot pritena buna sunt cu acriturile.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 15+
olimp spune:
eu nu pot sa zic ca am pofte , mananc cam orice si ce se gateste pe acasa , nu fac mofturi , ca intredevar imi tihnesc fructele cu precadere strugurii, asta e parea a doua , dar sa imi trebuiasa un anumit aliment , inca nu am trecut prin asa ceva
16 +