Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
fetelor am o intrebare , ati simtit vreodata intelaturi in vagin , asa ca si junghiurile , nu foarte puternice dar ritmice ? ce ar putea fi ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
betty200 spune:
Da, da Olimp, am simt eu dar la mine nu erau ritmice ci asa sporadice, chiar ieri am beneficiat de "placerea" asta.
14+
Cris_25 spune:
oanka, stefana si olimp ... nu stiti de ce v-au interzis dr. vostri baita? Mie mi-a spus ca e ok atata timp cat nu e fierbinte ... si daca se poate sa fie mai scurta decat o faceam de obicei ... Eu eram genul ala cu o ora in cada si apa cat de fierbinte posibil ... Mami avea usi de lemn, frumoase ... si am nenorocit 2 usi de baie cu aburii mei minunati Noi am pus usa termopan la baie tocmai din acest considerent In alta ordine de idei, ma multumesc si cu baitza scurta si nu asa calda ... si nu neaparat saptamanal, dar parca nu as renunta chiar detot ... numai daca as sti ca e periculos pentru bebe
11+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
betty asa cum zici, nu ritmice , am gresit vroiam sa spun ca apar si dispar , dar sa zic tin 2-3 minute in care apar dupa care gata ...nimic , ok deci nu sunt singura .
ai emotii pentru amnio , eu zic sa stai ZEN caci totul va fi bine.
cris de ce mi-au interzis baile calde si in cada ? stiu ca mi-a specificat de 2 ori sa fiu atenta , caldura poate provoca contractii ...asa am inteles ceea ce nu e de dorit asa ca nu mor fara stat in baie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +
Ele spune:
Olimp la Odiseea Denisa, le spuneam dureri la "Mitza biciclista".
Si atunci am avut durerile si acuma le am.
Ca si descrieri de la intepaturi direct in interior pana la dureri exact ca si cum as fi stat pe bicicleta o ora.
Nici macar nu le mai iau in seama, avamd in vedere ca multe se repeta .
Pe mine tot ma bate gandul sa gfac ceva miscare, simt ca amortesc cu totul.
Sar peste exercitiile pentru abdomen dar sigur gasesc ceva care sa ma faca sa ma simt mai bine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
Ele spune:
Gata, am gasit ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=AOsasMlywvc&playnext=1&list=PLDF4A0D132CDB1594
Si le adaptez cum pot eu.
Alea cu gantere ma incanta, ca mi se indreapta cocoasa capatata de la mult stat la birou si sport ioc.
Alea cu burta in sus , nu le fac..ca am burta tare.
16 saptamani
betty200 spune:
Olimp am ceva emotii dar sper sa fi ales corect, am ales sa fac la Gynia amniocenteza in defavoarea lui Stamatian la care iti indica toti sa mergi, se pare ca el detine monopolul pe amnio in Cluj si stiu de la colega mea ginecoloaga ca nu-i invata pe altii tineri sa faca procedura. Am decis asa odata ca la pomul laudat nu-i de mers cu sacul(asta spus ca parte de gluma) dar mai exact am gandit asa: el fiind marele profesor isi permite daca se intample ceva sa nu dea socoteala in fata nimanui ca la urma urmei tu ti-ai asumat riscul de 0,5% cand ai semnat consimtamantul iar pe de alta parte cei de la Gynia nu-si permit sa aiba un antecedent negativ asa ca vor face tot ce tine de ei sa iasa treaba ok, Iuga mi-a spus ca de 5 ani n-au avut nici o pierdere de sarcina din cauza amniocentezelor la Gynia si mi-a spus ca o va face el cu Butnaru despre care am auzit ca are mana buna.
Dupa logica mea parca as alege un medic mai tanar, mai atent si mai interesat in detrimentul unuia mai in varsta, mai infatuat chiar daca are mai multa experienta. E si mai scump la Gynia dar asa mi-a dictat propria logica si inima sa fac, am ales ce am simtit ca e mai bine pentru copilasul meu, sper din suflet sa fie alegerea corecta.
A mai contribuit un factor, o colega care are un baietel de 6 luni mi-a spus ca ea a facut amnio la Stamatian ca acolo nastea cu medicul ei si nu avea ce sa faca si cand a mers la punctie dr. nu era tocmai treaz, a avut ceva emotii pentru ea si copil.
14+
Ele spune:
Am ceva emotii cu TT si sper sa nu ajung si eu acolo. Doamne ajuta sa nu fie cazul!
Bafta multa, esti o curajoasa!!
16 saptamani