Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Zeama de varza e foarte buna pt contipatie, dar aveti grija ca ea contine multa sare si nu e prea ok in sarcina. Eu as folosi-o doar in cazuri extreme.
La prima sarcina am cumparat de toate, eram tare nerabdatori si eu entuziasmata de toata lucrurile vazute. Asa ca am cheltuit o gramada de bani pe multe lucruri inutile. Acum o sa fim mai cumpatati. Inca nici nu ma gandesc la cumparaturi. Dupa a doua jumatate o sa facem patutul si pe final o sa iau ceva hainute noi si cam atat. Restul in functie de ce nevoi mai apar.
Legat de sucul de mere se gaseste in supermarket ceva de la bistrita la 3l parca alma se numeste e natural.

15+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Elena si eu am fost suspecta de sinuzita si mi s-a recomandat spray bioparox. e si pt nas si pt gat. ma durea groaznic capul. dupa 1 zi de folosire m-am simtit mult mai bine si e permis in sarcina. dar intreaba totusi dr de el daca vrei sa il iei, e ceva gen antimicrobian nu e cu antibiotic. e drept ca nu am avut forma grava.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Salut gagici cu burtici!
Ca tot conversam de probleme la water closet... eu ieri am dat-o in extrema cealalta... oftica cea mai mare insa e ca nici in ruptul capului nu-mi dau seama de la ce. De zeama de la varza mi-a zis si mie mama... si ca sa mai contracarezi efectul sarii o bei diluata cu apa... n-am ajuns insa acolo. Stiu ca multora le place. Eu insa nu am reusit sa ma impac nici cu ea ici cu borsul desi sunt ambele foarte sanatoase. unde mai pui ca borsul il si fac in casa deci il am proaspat si in permanenta la discretie.
Am simtit si eu azi micul. Spalam vase si cerd ca nici lui , ca si maica-sii, nu i-a convenit activitatea prestata.
Cat despre hainute si alte cele necesare bebelusului eu astept primavara cu vremea ei frumoasa si banii ei mai multi. Noi nici n-am luat mare lucru prima oara si tot ne-au prisosit anumite lucruri. Poate vom face incet incet, noi fetele care am trecut deja prin experienta asta, o lista cu un necesar. Poate ajuta.
Eu am dormit cam prost aseara si sunt cam picnita asa ca va las si va doresc o duminica placuta.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am eu o gramada de listute, de la fetele de la delfinasi...dar tb sa le caut prin celalalt calculator. Dupa ce termin cu sesiunea, le pun pe mail.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

noi am fost la teatru de papusi cu piticii, nitel la Biserica si abia astept sa ii hraneasca tati si eu sa ii culc...cu mine

paula multumim!

hainute, carut, patut, etc avem de la Alexandra, le-a folosit si Bogdan dar sunt inca in stare perfecta de functionare. la hainute tre'sa mai umblu dar pt asta trebuie sa ajung in boxa sa vad ce m deja, ce mai trebuie, asa ca asteptam primavara si noi

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna fetelor! Mi-am petrecut musafirii, socrii, si am venit sa vad ce mai ziceti. De cumparaturi pentru bebe, ce sa spun, am exagerat in prima sarcina, dar am pastrat totul. Asa ca acum, mai ales daca va fi baiat, am totul.
Va trebui in schimb sa cumpar mobilier pentru Rares caci el inca doarme in patul de bebe. Am dat atunci foarte scump pe patut dar l-a folosit pana acum si e ca nou, se transforma in pat junior. Pana in vara cand apare bebe tre sa-i iau alt pat ca pe asta il va folosi bebe. La fel si comoda, ca e in set cu patul. Si caruciorul arata ff bine, e 3 in 1. De haine nu mai zic, am blugi 0-3 luni si multe alte minunatii. La cat de mul le-a purtat Rares sunt ca noi.
Doar daca va fi fata voi cumpara rochite.

16+

Mergi la inceput

Rares e primul nepot si la ai mei si la socri, asa ca banutii au venit de peste tot.

16+

Mergi la inceput

Si la Iasi a nins ca in povesti, Rares pana acum s-a zbenguit in curte. Numai ca e soare si frumos si cred ca se topeste zapada.

16+

Mergi la inceput

Alina cum mai esti azi? Te-ai reglat?
Paula, esti in sesiune? Bafta multa!

16+

Mergi la inceput

Maitreyi, ce frumos ca ati fost la teatru! Ma simt asa de vinovata ca nu reusesc nicidecum sa-l duc pe Rares. El a fost cu gradinita si mai are multe spectacole in cadrul gradinitei si am inteles ca ii place mult. Duminica ne trezim tarziu, in general avem musafiri, sau chiar uit de teatru si cand mai zice cineva ca a fost, ma simt vinovata.

16+

Mergi la inceput