Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oana eu nu am luat nimi inca.
In schimb am pe mama in Italia care a primit de la patut pana la carucior de vara. Deci camd tot ce ne trebuie.
Dar i-am zis sa le tina la Roman pana prin mai.
Si hainute tot ea ne-a luat.
Eu pana la 6 luni am zis ca nu iau nimic. La Denisa tot la 6 luni am luat patutul si alte lucruri necesare cand il aduci acasa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetelor,

Si eu ma pregatesc sa merg pe la cumparaturi, sa mai ies din casa. Aseara am fost in vizita si apoi in oras, la un restaurant si am stat aproape 6 ore pe scaun! O corvoada pentru mine! Azi plec la cumparaturi, sa ma mai plimb.
Bine ai venit MIMI!
Oanka si eu am un chef de balaceala in cada....Eu nu am mai stat in cada de la mijlocul lui noiembrie. Am sa intreb si eu dr. saptamana asta, cand merg la control, daca am voie. Eu am facut FIV si mi s-a interzis categoric sa fac baie in cada. Nu stiu daca a trecut restrictia. Am sa intreb!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gata, mi-au plecat barbatii la cumparaturi...inainte sa ma apuc, am zis sa arunc un ochi si la voi. Nu am spor deloc la invatat, invat, dar vad maine daca am ramas cu ceva...

Si eu m-am saturat de vremea asta, astept primavara sau macar o ninsoare frumoasa ca in povesti, sau ca la Elena.

Oana, eu fac baie. Intr-adevar, mi-a zis si mie ca nu apa ff fierbinte, dar pot sa fac baie.Dar daca nu e apa asa cum imi place mie, nu ma intind prea mult.
Eu nu cumpar inca, ca nu prea am ce. Doar o scoica mai imi tb sa se potriveasca la carucior ( am numai landoul si partea sport, ca la Raul pana la 3 luni am avut alt carucior si ala avea scoica, dar l-am dat intre timp si am ramas numai cu carucioarele 2 si 3) Niste hainute cred ca mi-ar mai tb. Dar prin iunie, ca mai intai tb sa-mi organizez in alt fel apartamentul. Inca stam la 2 camere, si nu e pregatit de 2 copii...inca nici nu stiu cum facem imparteala.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka poate ai tensiunea mai mica si de aceea sa ai dureri de cap

la botez a fost ok , am papat bine , ne-am distrat ... a fost ok

eu nu am cumparat nimic si nici nu am de gand sa cumpar nimic pana spre final , sunt mai panicara de fel si nu vreau sa am tot felul de ganduri si superstitii ...

ele apropo cand primesti rezultatele de la TT

stefania
si mie mi-a interzis dr , baia in cada , doar dus , ok ma conformaz oricum eu nu prea facem baie , a dar ma spal sa nu intelegeti altcerva

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

buna fetelor,

nici eu nu stiu cand zboara timpul asta...
ati simtit ceva fluturasi ? eu ii astept ...dar se pare ca e cuminte bb.

o duminica frumoasa sa aveti !

15+

Mergi la inceput

paula sunte-ti norocoase , voi cele care mai aveti bebei acasa , eu sincer nici nu stiu ce ar trebui sa cumpar , dar am timp sa ma documentez

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

16 +

Mergi la inceput

dreya nu stiu ce sa cred ...am avut tot felul de senzatii dar sincer inca nu stiu daca erau de la el sau gazele , oricum cand va fi timpul cu siguranta am sa-l simt

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp daca e sa iau cum mi-au zis la recoltare, marti ar trebui sa am rezultatul.
Al tau a venit?? Parca ai facut TT. Daca incurc, scuze, sunt cu memoria praf.
Dupa tre sa mai imi ia odata sange , ca la primele analize ginecologul nu mi-a dat analize de baze, gen glicemie, fier, etc. Si uite asa habar nu am daca trebuie sau nu sa iau ceva vitamine.

Si tot caut informatii pe net ..ce d-zeu pot sa fac cu o sinuzita veche, care nu ma doare dar ma infunda de ma dor si urechile. Si scot tot felul de zgomote....of, nu va mai zic ..ideea e ca mi-e greata mie de mine.
Dar cred ca fac si un consult la ORL, sa vad ce pot face.

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

ele eu marti merg la TT si tot marti primesc si rezultatele , asa ca ...cam deodata aflam vestile

nu stiu in ce constau dar mi-a zis ca imi iau sange si imi fac o ecografie si gata ...astept rezultatul..., poate am sa vad atunci ce sex are

cu sinuzita nu stiu ce este de facut nu am avut niviodata , stiu ca e deranjanta dar mai multe ...nu pot fi de ajutor

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

'Neatza, mamici!

Dar ce prolifice sinteti!!!... eu abia pot tine pasul, ma tine picea ocupata toata ziua, e bine de cele care-i aveti pe copilasi la gradi/cresa, cred ca de la toamna o dau si eu la gradi, ca pe timpul asta si cu statul mai mult in casa ma capiaza cu energia ei

Piticul meu misca zilnic, din S13 l-am simtit pentru prima data si din S14 misca zilnic, mai mult seara/noaptea pe la 1-2 a.m.
Marti am si eu TT si eco, DD nu am facut.
In ce priveste cumparaturile pentru bb, si la pitica am cumparat din timp una-alta, mai mult hainute, dar de prin S20 am inceput sa iau lucrurile mai importante/costisitoare gen carut, patut, soica, strictul necesar de hainute pentru 0-3 luni etc. Stiu ca unele mamici sunt superstitioase, dar eu nu as fi putut pe ultima suta de metri sa ma plimb prin magazine (abia ma taram pana la baie in ultima luna), nu as fi avut rabdare sa mai caut exact ce vreau, cum vreau si nici incredere sa deleg pe altii n-am avut plus ca sunt si f costisitoare daca le cumperi pe toate odata, te oripilezi cati bani dai pe toate cele importante+nimicuri gen suzete, carusel, jucarii de bb si alte zdranganele...

Oricum fiecare alege varianta care-i convine mai mult, eu am preferat asa si acum la fel; as fi cumparat acum la reduceri hainute pt pitic pt la iarna, mai ales ca am vazut cosmonaut super, waterproof/windproof si la mega reducere, dar mi-era teama ca nu voi nimeri masurile, poate e mai mare ca picea, creste mai mult si m-am lasat pagubasa!

Mergi la inceput