Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

Da este prima sarcina. Sper sa fie ok cu RH-ul. Antibioticul mi l-a recomandat medicul ginecolog. Se numeste Monuril ( substanta activa fosfomicin). Este o singura doza de antibiotic( un sigur pliculet) si este recomandata in infectiile necomplicate in sarcina. Si eu am avut dubii, as fi preferat sa nu iau nimic in primiul trimestru, dar o infectie urinara netratata chiar poate sa faca rau la bebe.

Asa e, am auzit de infectiile astea urinare care nu sunt bune deloc daca nu sunt tratate! Sunt intr adevar antibiotice permise in sarcina, cunosc cateva cazuri de gravidute care au luat antibiotice si bebe a fost ok. Deci, don't worry!
In legatura cu RH ul, ai sa vezi ca totul va fi ok, mai ales ca e prima sarcina. Eu la Imi nu am avut nici o sangerare, sarcina a mers perfect, doar ca am avut niste greturi de am crezut ca mi dau duhul!! Pana in saptamana a 16-17 de sarcina!!!
Sper sa nu fie cazul si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Singura idee care imi surade bland ar fi sa mai scriu cate ceva despre mine... sa copiez de pe blogul pe care l-am avut candva la o revista online?

Mergi la inceput

Initial am trecut doar ziua si luna nasterii mele, desi nu am o 'problema' vis-a-vis de varsta, nici in general, nici acum, de cand cu "Chip si Dale" din burtica mea. Initial i-am spus Neghinita, mai apoi... am avut surpriza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Buna,

Sunt nascuta pe 2 mai, UC a fost pe 30 noiembrie, data estimativa fiind 6 septembrie.

Dupa ce am trecut prin momente nu prea placute cand la 5 saptamani si 3 zile mi s-a confirmat sarcina, dar nu si faptul ca ar fi viabila, (la ecograf lucrurile nu se prezentau prea bine, nu se vedea inimioara pulsand), dupa inca o saptamana am avut noroc ca eram culcata, poate altfel ma lua cu lesin... se vedeau 2 inimioare :).

Nu am greturi, sanii sunt un pic mai grei. Mi s-a prescris utrogestan, din fericire singurul efect este ca sunt zen non stop :)).

Ma bucur sa ma alatur acestui grup si sper sa primesc sfaturi de la 'veteranele' care mai au si alti bebei :P. Va doresc sarcini usoare si va imbratisez, acum cat burticile ne mai permit :)).

JoyJoy, bine ai revit la noi in casuta!
Iti doresc o sarcina usoara si frumoasa, la termen si fara alte sperieturi de genul ala pe care le ai avut! Bine ca totul e bine acum!
Noi mereu vom fi aici sa ti raspundem la intrebari si unde e posibil si ne pricepem sa ti dam sfaturi.
Deci ai gemeni????
Ai sarcina obtinuta natural? Vai cat imi doresc eu gemeni, dar cica 90% trebuie sa ai gemeni in familie, foarte putine sunt situatiile in care ar oesi gemeni daca nu ai gemeni in familie! Sa ti traiasca inimioarele!!!!

Mergi la inceput

Asa... intre timp am citit mesajul Mihaelei, multumesc pentru gandurile bune .
Povestea e cam asa... in mai 2013 schimb prefixul... si nu ma refer la 3 . Nu am urmat niciun fel de tratament. Bunicul din partea mamei a avut 2 frati care erau gemeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Eu mananc de toate, nu am nici o treaba, la fel ca prima data (am grija totusi la cantitati, desi am pus doar vreo 15 kilograme la prima sarcina mi-a fost greu sa le dau jos dupa aceea)

Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

DarkBendis, simti ca va fi baiat si de data asta? Se pare ca ai o intuitie buna!!
Si eu am pus in total 13.5 kg in sarcina, asta dupa ce am slabit 7 la inceput din cauza greturilor. Iar socul vine ca dupa ce am nascut am pus aproximativ 10 kg in plus.... Dar acum sunt foarte atenta la ce mananc si e mai bine, m am intors si la munca si asta a ajutat!

Mergi la inceput

Va mai plictisesc putin si ma duc la nanic, desi azi am dormitat aproape toata ziua. Iar ma vor trezi Chip si Dale la 4 si la 7 ca vor pishu !!!

Mergi la inceput

daca mai stiu sa numar la ora asta sunt la al 10lea mesaj. Ceva distractiv ce mi se intampla, as manca branza toata ziua, cu rosii, cu castraveti, dimineata pe paine cu un ceai alaturi. Dar nu orice branza. Danish White cu continut redus de sare. Stiu ca am fost toata viata un taur pofticios, dar aveam gusturi mai rafinate!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82
Si eu sper si-mi doresc gemeni

Elutza iti doresc sa fie si la tine gemenasi!!

Mihaela, multumim pt tot ce faci, esti grozava

Saru'mana! Imi face placere. Imi plac inceputurile, sunt ca si inceputurile intr o relatie. Sunt pline de entuziasm, partenerii vor sa se cunoasca mai bine, nu sunt rautati, gelozii, discriminari!! Absolut superb si sper din tot sufletul sa ramana aceasta puritate de inceput pentru totdeauna.... Stiu ca sunt o visatoare, caci am luat o foarte tare dupa cap cu prima odisee. Am visat sa fim prietene pe viata, am facut eforturi de a le cunoaste personal pe cat mai multe, sa ma implic tare si am ajuns intr o dezamagire foarte mare. Acum as vrea sa cred ca vom si prietene, dar e cale lunga..... mai intai stati sa vedem daca voi fi graviduta, ca maine sunt ziua 39!!! Doamne, asa ceva nu mi s a intamplat niciodata in viata mea!!!!

Ce ai mai facut? Te-ai apucat de treaba? Dark Bndis are dreptate, pune-te pe treaba ca nu stii cand poti fi la ovulatie :)

Elutza, noi am facut cred ca lunea trecuta, dar cum sa raman daca ultimul ciclu l am avut pe 13 decembrie? Makes no sense Dar dupa cum am zis, maine fac un test, sa nu zic ca nu l am incercat. Eu mi am luat teste de ovulatie (care au avut si 2 teste de sarcina gratuite, norocul meu!!!! ) de pe 7 ianuarie Iti dai seama cum astept eu ciclul asta??

Data mea de nastere este 05.10.1982

Cat despre astrologie, sa stii ca si pe mine ma pasioneaza si chiar cred in citirea astrelor. Am o cunostinta care a facut cursul de astrologie, o puneam mereu sa-mi faca astrograma. Nu era chiar as, dar imi "citea" multe lucruri despre care ea nu stia si nici nu avea de unde sa le stie. Incredibil cat de multe lucruri iti poate spune asezarea planetelor

Sa stii!!! Nici eu nu sunt as, din cauza ca nu sunt buna la matematica, dar e ok. Daca as sti mai multa matematica, cu siguranta as sti sa le interpretez mai bine.

Vi4i, esti bine? Sper sa ai un week end linistit

Fetelor, nu pot manca grasimi, prajeli, mi se face rau numai cand aud de ele. Ieri am poftit la o amandina si o savarina , am mancat cate 2-3 lingurite si gata, mi-am satisfacut pofta si acum sa nu le mai vad. Azi am poftit la salata verde cu piure :)

Este nromal sa nu suporti prajelile. Asa o sa fie primele 12-16 saptamani, dupa aia o sa revina incet incet pofta de mancare. Si atunci trebuie sa fii mai atenta, mai ales la dulciuri care nu au nici un aport nutritiv, doar caloric si se depune unde nu trebuie Te pup si eu

DPN 19.09.2013

Mergi la inceput

Acum nu mai vine somnul, am citit ceva dragut pe FB si ma gandeam sa va spun si voua, chiar daca nu exista nicio legatura cu subiectul nostru principal. Citez, n-as vrea sa traduc ca sa nu stric farmecul: "Whenever there's a big story in the media, look for the story they are trying to distract you from!" Sooooo true...

Mergi la inceput