Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Hello fetelor

Alina, Joy bine ati venit!!! Sa aveti sarcina usoara, la termen si copii sanatosi

Joy, felicitari pt gemeni!!! Ce frumos!!! Si eu sper si-mi doresc gemeni

Mihaela, multumim pt tot ce faci, esti grozava
Ce ai mai facut? Te-ai apucat de treaba? Dark Bndis are dreptate, pune-te pe treaba ca nu stii cand poti fi la ovulatie :)
Data mea de nastere este 05.10.1982
Cat despre astrologie, sa stii ca si pe mine ma pasioneaza si chiar cred in citirea astrelor. Am o cunostinta care a facut cursul de astrologie, o puneam mereu sa-mi faca astrograma. Nu era chiar as, dar imi "citea" multe lucruri despre care ea nu stia si nici nu avea de unde sa le stie. Incredibil cat de multe lucruri iti poate spune asezarea planetelor

Vi4i, esti bine? Sper sa ai un week end linistit

Fetelor, nu pot manca grasimi, prajeli, mi se face rau numai cand aud de ele. Ieri am poftit la o amandina si o savarina , am mancat cate 2-3 lingurite si gata, mi-am satisfacut pofta si acum sa nu le mai vad. Azi am poftit la salata verde cu piure :)

Gata va las, sper ca nu v-am facut pofta :)
Va puuup si va imbratisez cu drag pe toate

DPN 19.09.2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Heei,bun venit Alinabold.
Din partea o calduroasa primire.Aceleasi simptome le am si eu..adica mai deloc,in afara sanilor tensionati,cateva pofte,si niste urate serii de constipatie.
Am fost la 2 scan...totul ok.

Mergi la inceput

Ioana Pos,nu am specificat ca mi se face pt. a se vedea sexul copilului.Cele 2 scan-uri pe care le-am facut au fost transvaginale,cu ultrasunete.Presupun ca Alinabold stie despre ce este vb.,daca spune ca locuieste in Germania.Mi-a spus ca ar putea spune oarecum,iti dai seama ca eu as vrea in orice moment sa aflu ce va fi.

Mergi la inceput

Mie mi-a dat DPN pe 18 sept.
Baiat..Theodor Gabriel
Fetita...Ioana Theodora

Mergi la inceput

UM pe 30/nov/2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Multumesc frumos tuturor pentru urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mda, buna treaba... am zis ca mi-e pofta de cateva migdale/cashew nuts/nuci si am dat gata juma' de punga. In ritmul asta nu ma vad bine (am si eu o scuza ca azi am mancat doar de dimineata-la-amiaza - 2 felii de paine cu humus si castraveti, plus cina ... iar asta o sa o consider "the second dinner", eu si hobbit-ii)

Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

Buna fetelor, ma primiti si pe mine?

Buna Alina si bine ai venit la noi in grup!
Am pus si datele tale.
Ziua de nastere ne o spui?
Inca o nemtoaica printre noi, Laura cred ca te simt foarte bine!!
Eu dintotdeauna mi am dorit sa am o colega de sarcina in UK, la Imi am fost singura, dar uite ca aici mai am cel putin o colega!
Si eu tot RH negativ am Alina si sotul pozitiv, asa ca si aici parca a tunat si ne a adunat!
O sarcina usoara iti doresc, bebe la termen si sa ai parte de momente foarte faine! Ce norocoasa esti ca s a intamplat din prima!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

A, inca o idee, in aceeasi nota cu prichindeii: "Piticuti de septembrie-octombrie". Sa vedem ce mai zic si restul fetelor

Miha, tu cum mai esti? Any news pe "frontul rosu"?

Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

DarkBendis
Esti o scumpa, multumesc de intrebare!
M am decis maine sa fac un test de sarcina, asa ca sa fac absolut totul inainte de a fi nevoita sa parasesc osideea de Sept-Oct.
Stiu ca nu sunt insarcinata, simt ca nu sunt, dar na, am sa l fac....
Tinem aproape, inca mai am sanse pe ultima suta de metri sa vina si sa raman!!! Daca ai sti DarkBendis ca eu visez sa fiu insarcinata in ianuarie din februarie 2012!!!! Si nu am probleme de conceptie, doar ca nu mai vine ciclul asta!!!!
Sper ca voi sunteti bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

si mie imi place numele de samburei

Deci avem doua voturi pentru samburei!!

Mergi la inceput