Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Heei,ciao.
Am lipsit ieri,am tras chiulul..Am vazut ca ati avansat in mesaje,pagina noua.Bv.
Puiul meu m-a tras ieri la o repriza de somnic,vreo 2 ore,ca apoi trebuia sa mergem la lucru.Si ziua de lucru a fost cea mai lunga zi,fara sfarsit.Noroc ca langa sectia mea lucreaza o d-na romanca,si mai dau fuguta la dansa intre timp,si povestim.
Sarcina mea...linistita pana acum.Numai ca poftesc,mai ales la cafea.
Eu 25 de ani nu am mancat sarat.Bineee,puneam eu sare la mancare,dar nu cat sa-i simt gustul sarat.Eeeh,acum as manca sarat,acru.Ce ziceti...e baietel sau nu?Eu asa simt,chiar si dinainte de a mi se confirma sarcina,si dupa asta,eu stiam si stiu ca e baiat.Acum...peste peste vreo vreo alte 6 sapt aflu ce este.Mi-a spus dr. ca in jur 10-11 sapt poate spune oarecum ce va fi.
Abia astept.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Curcubee e frumos, dar sunt prea... efemere Dureaza doar cateva secunde. Si dovlecei/bostanei e frumos, si duce cu gandul la toamna. Cum ar suna "Prichindei si prichindute?" Asta imi reaminteste de Habarnam, ce draga mi-a fost cartea asta cand eram ... prichinduta

La noi ninge... de 5 minute , sa vedem cat va tine.

Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Asa de repede va spune la voi ce va fi? Aici la 10-11 saptamani nici nu se uita la sexul copilului, e prea micut bebe sa se vada ca lumea... si stiu de la fetele de la odiseea cealalta care mergeau la scanuri des in Romania ca abia din saptamana 16 incolo incepe sa le spuna cam ce ar fi bebe.

Sa stii ca daca tu simti ca e baiat... chiar s-ar putea sa fie. Eu la bb1 am simtit de la inceput ca e baietel, la scan mi-au zis ca e fetita, am zis OK, bun si asa, ca pe mine ma intereseaza sa am copil sanatos, indiferent ce e,.. dar cine citeste la odiseea mea, chiar scrisesem acolo cam cu 10 zile inainte sa se nasca bb cum eram obsedata de gandul ca bebe e totusi baietel... si asta a si fost

Dark Bendis 7+

Mergi la inceput

salome10,eu sarcina de 5 sapt. si nu am absolut nici o trea,in afara de pofte.

Mergi la inceput

Darkbendis,asa sunt si eu. ma dau cu capul de pereti,ma confrunt cu lumea pt. ca eu stiu ca puiutul meu e baiat.Pur si simplu.Sincer,si eu vreau un copil sanatos,voinic si toate calitatile,mai ales ochi albastri,ca ai lu tati lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine? Ma numesc Alina, am 29 de ani, locuiesc in nordul Germaniei, sunt medic rezident si sunt insarcinata. Am aflat chiar in noaptea de revelion si la 12 noaptea i-am aratat sotului testul. Nimeni nu ma credea, era prima luna de incercari... A doua zi am umblat prin toate statiunile din Tirol( eram in concediu) ca sa gasim o farmacie deschisa pe 1 ianuarie. Si se pare ca si al doilea test zicea ca sunt gravida ( am luat unul digital). UM 05.12.2012, DPN 11.09.2013. Am avut ceva probleme la inceput, 2-3 zile sangerari usoare plus dureri de burta. Dar se pare ca am avut doar o infectie urinara. Am luat antibiotic si de atunci nu mai am nici o problema. Dar a trebuit sa imi anunt angajatorul ca sunt insarcinata. Asa ca acum am un program lejer de munca, nu mai fac garzi de noapte, nu ma mai trimit in camera de primiri urgente. Ca simtome de sarcina nu am decat oboseala si sani tensionati. Nu am greturi( ce bine). Am fost la inceput foarte des la control, de, aveam acele sangerari. La ultimul control s-a vazut ft bine sacul gestational si embrionul. HCG-ul a fost in limite normale si s-a dublat la 48 de ore. Pe 31 ianuarie e urmatoarea programare la medic, atunci o sa imi ia sange pt analizele obligatorii, o sa imi dea Mutter-pass( carnetelul mamei), si a zis ca poate o sa auzim bataile inimii embrionului. Trebuie sa mentionez ca eu am RH negativ si sotul are RH pozitiv. Deci trebuie sa imi fac si anticorpii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara dragele mele! pentru fiecare in parte!

Ca tot vorbeati de intuitie ce va fi bebe, eu am simtit din prima clipa ca voi avea fetita. La fel si la mine, la odiseea fetitei, de cand am intrat am pus la semnatura fetita. Am simtit, am avut incredere in intuitia mea si asa a si fost.

Laura, esti foarte lucky sa afli asa de repede ce va fi bebe. Aici, cum zicea si DarkBendis, prima intalnire cu moasa e la 8 saptamani, primul scan la 13-14 saptamani si cel la care iti spune sexul e la 20 de saptamani.

Vi4i cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Cum ar suna "Prichindei si prichindute?" Asta imi reaminteste de Habarnam, ce draga mi-a fost cartea asta cand eram ... prichinduta

Dark Bendis 7+

DarkBendis odiseea fetitei s a chemat strumfi & prichindei.
Mie tot samburei imi place cel mai mult. Dar sa mai vedem ce voteaza majoriratea.

Mergi la inceput

A, inca o idee, in aceeasi nota cu prichindeii: "Piticuti de septembrie-octombrie". Sa vedem ce mai zic si restul fetelor

Miha, tu cum mai esti? Any news pe "frontul rosu"?

Dark Bendis 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

si mie imi place numele de samburei

Mergi la inceput