Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am avut probleme cu netul si acum citesc muuult din urma. Ma bucur mult ca am inceput sa ne adunam.

Eu am pus 14 kg in sarcina si cu alaptatul si bebe activ am scapat de ele cam in 3-4 luni, fara nicio dieta alimentara.

Sper sa imi confirme sarcina si sa fie bine si sa nu ma ingras prea mult nici acum - 14 nu este ideal, dar la 1.70 nu a fost mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui modima

Buna fetele! Intru si eu in club :) um a fost pe 12.12.2012....deci dpn prin 18.09.2013. Eu mai am un baietel de 1 an si 3 luni,nascut pe 21.10.2011. Nu am greturi sau alte simptome doar sunt ffff nervoasa mai mereu....parca as rupe gatul cuiva :D Sarcina usoara si la termen tuturor

Felicitari si bine ai venit! Sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Ma inscriu si eu, cu bebe 3 - acum doua zile am facut testul si au iesit doua liniute. DPN e 24 septembrie.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Felicitari si bine ai venit! Sarcina usoara iti doresc!

Teodora e la o zi dupa fie-mea dar eu nu prea am activat la odiseea ei... nu am intrat de la inceput si ma simteam cam stinghera.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Am reusit sa plang si uitandu-ma la food chanel, deci e clar . Daca acuma reactionez asa, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac mai incolo.

pai, poate plangeai de foame ?

Sunt restrictii, e adevarat, dar nu se moare. Eu o sa sufar dupa fructele de mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eris

Buna fetelor!

Ma inscriu si eu aici cu voi cu bebelusul numarul 2.
Stiu ca sunt moderata asa ca voi scrie mai multe mesaje ca sa scap de moderare

Felicitari si bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Ce fac burticile-dragutele?

M-am speriat ieri pt ca mi-a curs putin sange maroniu. Am intrat pe internet sa citesc si sa vad despre ce ar fi vb si daca este nevoie sa ma prezint in urmatoarea ora la dr. M-am linistit cand am inteles ca poate fi normal, dar asteptam sa vad ce se intampla si azi.
Din pacate s-a repetat episodul si mi-am facut imediat programare la dr, azi la ora 16:00. Sper sa nu fie nimic grav...de 10 zile iau acid folic, elevit, arefam si tardyferon (la indicatiile medicului)...offf, am emotii. Maine ar trebui sa fac 6 saptamani.

Va pup si va doresc sanatate multa, fara emotii

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

se vedeau 2 inimioare :).

Felicitari! Felicitari! (la dublu, nu?)

Bine ai venit si iti doresc sa ai o sarcina usoara si copii sanatosi!

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

pt ca am auzit ca ecografia ar putea incalzi bebelusul si nu ii face chiar bine.

Laura, chiar ma faci curioasa. Ecograful foloseste unde asemanatoare celor radio si sunt printre cele mai inofensive. Ai citit vreun studiu sau e... din auzitelea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Ce fac burticile-dragutele?

M-am speriat ieri pt ca mi-a curs putin sange maroniu. Am intrat pe internet sa citesc si sa vad despre ce ar fi vb si daca este nevoie sa ma prezint in urmatoarea ora la dr. M-am linistit cand am inteles ca poate fi normal, dar asteptam sa vad ce se intampla si azi.
Din pacate s-a repetat episodul si mi-am facut imediat programare la dr, azi la ora 16:00. Sper sa nu fie nimic grav...de 10 zile iau acid folic, elevit, arefam si tardyferon (la indicatiile medicului)...offf, am emotii. Maine ar trebui sa fac 6 saptamani.

Va pup si va doresc sanatate multa, fara emotii

5+

Si eu am avut aceeasi problema, scurgerea maronie...care a aparut pe 5-6 ianuarie, cand aveam 5 saptamani, iar din 9 ianuarie cand am fost la primul control mi s-a prescris progesteron (Urogestan). Initial am luat doza maxima, 600mg pe zi, 3 reprize a cate 200mg. Si tot aveam spotting. Zilnic. Dupa o saptamana ma deprimasem, nu avea de gand sa se opreasca?
Mi s-a explicat ca sangerarea se poate produce atunci cand sarcina 'se prinde'. Pe 20 s-a oprit. De pe 21 iau doar 2 doze, in total 400mg. Acum am 7 saptamani si 5 zile.
Te pup! Multa sanatate! :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

[quote]citat din mesajul lui Miralexia

Fetelor care aveti deja bebei va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Cand ar trebui sa anunt la serviciu?

Legal stiu ca trebuie sa spui imediat ce se confirma - asa era in 2010. Eu am spus repejor ca mi-era atat de rau ca deja s-au prins dupa 6 saptamani - alergam la toaleta de 1-2 ori pe ora.

Mergi la inceput