Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
mihahegarty spune:
Miralexia faci cum consideri tu mai bine.
Eu am asteptat 5 luni pentru ca asteptam sa ma faca permanent. In noiembrie 2010 mi a fost oferit acest post de permanent. Si in UK, pana te faci permanent pot trece si 4 luni. Pana obtin referintele, pana fac toate search urile... Si uite ca eu am aflat ca sunt insarcinata pe 9 noiembrie, postul mi a fost oferit pe 29 noiembrie si am devenit permanent pe 9 martie 2011 iar pe 21 iulie am nascut. Deci eu de aia am asteptat, caci vroiam sa am macar postul, ca concediu platit stiam ca nu o sa am. Stiu ca nu puteau sa si retraga oferta, deoarece ar fi fost discriminare si aici discriminarea nu este acceptata, Dar am vrut sa joc safe, then sorry si de aia le am zis atat de tarziu.
Acum, fiind deja permanent de aproape 2 ani nu mai am nici o problema si probabil le as spune imediat dupa scanul de 12-13 saptamani.
mihahegarty spune:
Mess0804 ai dreaptate ca totul e bazat pe cuts (economie cu alte cuvinte). Eu lucrand pentru o London borough pot sa spun ca am fost nevoita sa mi sun clientii si sa fiu the bad guy si sa le dau vestea ca din pacate, nu mai pot avea cleaning calls pentru ca primaria nu si mai permite sa sponsorizeze asa servicii. M am simtit foarte rau, dar ce pot face? Eu sunt employed de primaria si trebuie sa le urmez policies and procedures. La urma urmei, social services si NHS fac cuts in costuri(economii). Sad!
mihahegarty spune:
Mess, se pare ca parerile sunt impartite in legatura cu baie in cada. Mie imi place doar dusul, nu sunt deloc fan cada
Doar atunci cand am fost in labour am stat 16 ore in cada, caci am avut un travaliu foarte lung, 24 de ore.....
Eu m am masat pe burtica cu uleiul ala si nu am avut absolut nimic.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 Pont pt fetele din UK: Bio oil e mult mai ieftin pe amazon decat la Boots |
Cheers!
mihahegarty spune:
Elena_R bafta multa la teste!
Mama mia ce de a bani costa progesteronul ala! Ohhh! Si mai trebuie sa si umbli dupa ei sa ti i dea inapoi (refund). Ce i si cu sistemele astea medicale!
In legatura cu promovarile: bafta, sa te ajute doamne doamne sa iei o promovare. Ar fi discriminare sa nu te promoveze, dar stiu care i treaba cu better safe than sorry.
mihahegarty spune:
JoyJoy esti tare simpatica cu Ferdinand!
Mai asa o fi cu planetele, or fi ca la regina Elisabeta.
Oricum, bivolul stie ce vrea!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui modima Si ai dreptul lacatevaore libere pe luna pt a putea merge la consultatii nu mai tin minte exact numarullor dar posibil medicul ginecolog sa fie mai informat. Aceste ore iti vor fi platite normal |
Ai dreptate modima. Si aici ai dreptul la ore libere pentru consultatii (si platite).
mihahegarty spune:
DarkBendis da, maternity allowance e 9 luni.
Ce job mai ai si tu, nu esti departe de al meu. Si noi colaboram cu politia in cazuri de safeguarding. Cred ca ai tradus si in astfel de situatii, nu?
Te felicit pentru puterea de a merge la munca si la ore imposibile, ex 3 dimineata. Eu nu cred ca as putea. Dar cand am fost support worker faceam sleep in uri (lucram intr un residential home for people with mental health problems, in special schizophrenia). Dar una e sleep in (in care efectiv dormeam intre 11.30 noaptea si 8 dimineata) si alta e sa mergi efectiv la munca la 3 dimineata! Wow!
mihahegarty spune:
Elena_R uite aici mai multe despre progesteron.
http://www.feminitate.org/2009/10/deficienta-de-progesteron-tratament/
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui JoyJoy se vedeau 2 inimioare :). |
Felicitari! Felicitari! (la dublu, nu?)
Bine ai venit si iti doresc sa ai o sarcina usoara si copii sanatosi!