Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
JoyJoy spune:
Joyjoy, nu cred ca mai esti moderata. A, si eu anul asta fac 39 de ani, deci sunt pe aproape
Multi inainte, DarkBendis, diferenta este ca tu nu esti la primul BB .
mess0804 spune:
Asa am mai auzit si eu ... nu ma risc domle, n-oi muri inca cateva luni daca nu fac baie... si asa pierdeam prea mult timp in baie.
Pont pt fetele din UK: Bio oil e mult mai ieftin pe amazon decat la Boots
Elena_R spune:
Mihaela, merci de raspuns. Habar nu aveam pana ieri de importanta acestui progesteron. Mi-a spus asistenta ca scazuse de Miercuri pana Vineri de la 19 la 14, ceea ce e inca in limitele normale, dar destul de mic si trebuie ajutat artificial :) Asa ca am inceput tratamentul de ieri. Sa va zic cat m-a costat distractia asta?? $200 pt 21 supozitoare O sa le acopere asigurarea pana la urma dar au facut o greseala cu autorizatia la farmacie asa ca a trebuit sa platesc eu si sa cer despagubire apoi de la asigurare. Ce aiurea totusi! ce fac cei fara asigurare? Ca tot ne plangem de sistemele locale, na ca mi-am spus si eu of-ul
Maine ma duc iar la un ultrasunet si sa imi ia sange. Cred ca de data asta imi face si testele genetice. Voua va face asa ceva? Ce sunt astea de fapt?
La lucru nu am de gand sa spun la nimeni pana prin Mai, cand s-ar face deciziile de promovari pe aici si nu as vrea sa fiu defavorizata din cauza asta. Desi atunci as fi in luna 4 si s-ar cam vedea. E ok, incep sa imi schimb garderopa la lucru si sa port bluze mai largute de pe acuma ca sa nu bata la ochi mai incolo
E un frig azi aici de crapa pietrele. 0 F (adica vreo -18C)... nu am mai vazut friguri din astea de mult timp
JoyJoy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Joyjoy nu cred ca ti pierzi asa repede rabdarea! Pe langa faptul ca esti taur (care in opinia mea foarte greu si o pierd), mai esti nascuta si intr un an chinezesc pe care l cunosc fff bine (anul bivolului - vorba aia, am unul langa mine ) si care este foarte rabdator. Si am mai avut o relatie de 7 ani cu un tip nascut in iunie 73, primul meu iubit era in decembrie 73. Doamne, numai in acest an ma invart! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
O, vai!!! Toata viata mea am fost chiar invidiata pentru calmul meu. ACum intre noi fie vorba era un calm aparent. Sunt mult mai sensibila decat as vrea si pun totul la suflet...
Chiar daca sunt nervoasa nu ma manifest, ceea ce pana la urma nu este bine... De cand cu sarcina insa nu mai sunt Ferdinand care mirosea panselute si admira natura de la umbra copacului, sunt Ferdinand de dupa ce a fost intepat de albina. Si asta aproape non-stop. Pazea ca Jo e nervoasa!!!
Sunt si taur si bivol, iar o astroloaga la care am fost cu ceva ani in urma si care mi-a zis ca in stele scrie ca nu pot ramane gravida, mi-a mai spus ca sunt nascuta intr-un moment in care astrele erau cam in acelasi fel cum erau cand s-a nascut regina Elisabeta!!! Pam pam!!!
laura_lupu spune:
Miralexia,nu stiu in Romania cum este,dar sfatul meu este sa anunti cat mai rapid angajatorul ca esti insarcinata.Altfel,o sa cam dai de greu.
La nemti astia ai mei tot asa este,de cum afli tu de sarcina si este confirmat,imediat trebuie si firma anuntata.Acelasi lucru am vrut sa-l fac si eu,sa ascund pana pe la 4-5 luni.Si cineva trecut prin experiente m-a sfatuit sa anunt in clipa urmatoare ca sunt viitoare mamica.Zis si facut,a doua zi am mers la servici si am anuntat maistrul din tura mea,care la randul lui a spus mai sus.Au venit niste tipe (adjuncte),m-au felicitat si mi-au cerut de la dr. ginecolog o adeverinta cum ca sunt insarcinata.Habar nu aveam cum arata,insa in adeverinta aia ti se specifica data nasterii tale,varsta,saptamana de sarcina pe care o porti si DPN.
Din momentul in care firma mea a aflat ca sunt insarcinata,merg la lucru ca la mine acasa.De vreau sa fac ceva,fac.De nu vreau...8 ore oricum trec.
Miralexia spune:
Buna Laura
Ma bucur ca la tine functioneaza. Intentionez sa anunt daca maine la eco totul e ok si bate inimioara. O sa anunt doar sefii directi si cam atat, insa o sa vin si cu hartii doveditoare sper.
Nu de alta, dar nu vreau sa am probleme.
Pupici
modima spune:
Medicul ginecolog iti poate da de pa acum o adeverinta èrin care sa ateste ca esti insarcinata, oricum, mai devremesau mai tarziu va trebui sa duci la munca aceasta adeverinta pt a beneficia de drepturile tale de graviduta. Si ai dreptul lacatevaore libere pe luna pt a putea merge la consultatii nu mai tin minte exact numarullor dar posibil medicul ginecolog sa fie mai informat. Aceste ore iti vor fi platite normal
alinabold spune:
Nu prea inteleg de ce ar fi contraindicata baia in cada daca nu e fierbinte.Eu stiam ca supraincalzirea nu e ok. Stiu ca innotul chiar face bine, exista gimnastica in apa speciala pt gravide. Nu vad diferenta intre o piscina si o cada, poate doar ca apa din cada e un pic mai sanatoasa, nu are clor, nu exista pericol de infectii.
Si eu mi-am anuntat angajatorul imediat. Nu mi-au cerut nici o dovada, m-au crezut pe cuvant.
DarkBendis spune:
Eu stiu ca baile fierbinti si cele de la spa (care-s tot "cam" calde) nu sunt indicate... acum ce inseamna fierbinti, cate grade, nu mai stiu
Dupa cum am mai zis, eu astept sa am primul scan si apoi dau sfoara in tara. Eu de fapt nu am "sef", fiind self-employed, dar lucrez prin mai multe agentii care imi trimit clientii. Si e important ca ei sa stie care e situatia, sa nu fiu pusa in situatii de risc... deci gravida in luna a 8-a sa ma trezesc ca "jobul" la politie e de fapt sa insotesc un echipaj intr-un raid intr-un cartier rau-famat - am facut si din astea , sa ma fi vazut la 10 noaptea cum tropaiam pe "toacele mele" dupa politisti prin cartier , sau sa fiu expusa la cazuri de boli contagioase, sau daca ma suna la 3 dimineata ca au nevoie de mine ca a fost nu stiu cine arestat sa pot sa le zic ca nu vin si sa sune pe altul daca sunt prea obosita etc.
Oricum, eu fiind self-employed si lucrand "pentru mine", nu primesc concediu de maternitate si maternity pay, doar acea maternity allowance de la stat de care zicea Mihaela, 128 de lire pe saptamana, tare putin, dar decat deloc...asta e! Legal o pot primi timp de 9 luni parca, dar ma indoiesc ca imi voi putea permite sa stau atata acasa, chit ca mi-as dori... Tot e bine ca fac interpreting si la telefon, deci voi putea lucra de acasa pana chiar inainte sa se nasca bebele, tot e ceva!
Ioana, vreo noutate de la medic? (tin pumnii sa fie cu vesti bune)
Dark Bendis 7+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mihahegarty spune:
DarkBendis ai dreptate cand zici ca si materialul genetic conteaza in privinta vergeturilor. Dar eu m am procopsit cu cateva din cauza de slabit brusc.
Lucrul bun pe care il gasesc la NHS este: nu trebuie sa platesti spaga.
Dar in ceea ce priveste lucrul direct cu cei din NHS, anumite lucruri lasa de dorit. Am multe cazuri in care asistente nu stiu ce pacienti au pe sectie sau unde au fost transferati. Sau au facut discharges care nu sunt safe si avem o groaza de service complaints. In fine, overall este intr adevar mult mai bine in UK. Poate nu sunt de acord nici cu sistemul de aici, dar comparativ cu Romania, aici e mult mai bine.
Pana si media de varsta arata ca aici totusi e mai bine. Aici media de viata e cam 80, poate usor peste, pe cand in Romania poate 65-67.