Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
JoyJoy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Ohhh, ce norocoasa esti JoyJoy! Deci sa inteleg ca schimbi prefixul cu 2 sau cu 4? By the way, verisoara sotului meu a nascut azi dimineata, pe 21 ianuarie un baietel sanatos. Ea face 40 de ani pe 1 februarie. Nu e mare diferenta intre 35 si 40, aici se poarta, deci don't worry! Iar prietena mea cea mai buna de la odiseea lui Imi, a nascut la varsta de 22 ani si a ramas insarcinata la 21, dupa doar 1 luna de relatie cu actualul sot. Deci sincer, eu zic sa ne bucuram de ce avem! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Felicitari pt BBlul verisoarei, sa fie sanatos si cel mai norocos! (si la punga gros ).
Ma refer la 4 . Implinesc 40 pe 2 mai. Sunt veterana grupului, dar pentru prima data mamica (niciodata nu m-am incadrat in vreun tipar :)))) ). Evident ca ma bucur mai ales ca, sincera sa fiu in ultima vreme (ultimii 2-3 ani) ma gandeam ca nu mai e timp sa si apara Fat-Frumos si sa facem si copii. Dar nah ca a aparut in august 2012 si in decembrie am si ramas! C'est la vie!
mihahegarty spune:
Buna dimineata burtici frumoase!
Va poftesc la un ceai englezesc cu lapte sau o cafeluta delicioasa, dupa preferinte. Avem si croissante, daca va plac.
Eu azi as vrea sa fac hamburger cupcakes dupa reteta asta
http://m.instructables.com/id/Hamburger-Cupcakes-with-Sugar-Cookie-Fries/
Am musafiri joi si as vrea sa I servesc cu ceva fain. Azi nu lucrez, deci o sa incerc sa intru mai mult. Dar as vrea sa merg cu Imi la play days. Este un loc de joaca cu o corabie uriasa, cu tot felul de urcusuri si coborasuri, se poate si manca si totul costa £ 3,5/pentru 8 ore (adica vreo 16-17 lei). Lui Imi ii place tare mult acolo.
Asa ca ne auzim pe parcursul zilei. Va pup si va doresc inca o zi frumoasa din sarcina.
JoyJoy spune:
Rabdarea mea incepe sa fie pusa la incercare. Cat ma mai "modereaza" adminii? Pana cand?...
eris spune:
Buna fetele!! ce faceti? va multumesc pentru urari si sa dea Dumnezeu sa ajungem cu toate la termen cu bine!!!
Pai mie mi-a fost tare rau presupun ca din cauza perioadei de acomodare...nu puteam manca, ma simteam slabita insa acum sunt mai bine mananc cat sa nu zic ca mananc iar somn....as dormi peste tot si la manichiura pe scaun dormeam. ma mai trezesc doar cand sunt la servici
Si eu abea astept sa merg la control saptamana viitoare sa ii aud si eu inimioara la bebe si sa stiu ca totul este bine.
Va pupic!!!!
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008) + 7 sapt
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
alinabold spune:
Laura si mie imi da Mutterpass-ul tot pe 31. Imi pare rau ca nu esti multumita de ginecologul tau. Schimba-l. Eu am noroc ca al meu e coleg cu mine( are Praxisul la mine in spital) ma duc oricand vreau la el, fara programare.
Ieri mi-am facut singura ecografie conventionala cu doppler si cred ca i-am gasit inimioara...ce face omul cand se plictiseste la servici. O sa ma abin totusi sa fac prea des asta pt ca am auzit ca ecografia ar putea incalzi bebelusul si nu ii face chiar bine.
Ieriam avut prima oara greturi...din pacate toata ziua. Azi e mai bine.
Miralexia spune:
Fetelor care aveti deja bebei va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Cand ar trebui sa anunt la serviciu? Ca am un subiect delicat - nu ma pot invoi sa ajung la analize si ecograf in miezul zilei si trebuie sa merg doar noaptea. Ori data trecuta cand am fost la gineco am ajuns la 8 fara ceva seara si saracu medic abia putea sa mai stea de vorba eram ultima pacienta...sunt si ei oameni...
Si ca sa merg maine la eco sa auzim inimioara mi-am luat o zi de concediu pt care am dat explicatii ca imi trebuie pt probleme personale. Nu as vrea nici sa mint dar nici sa anunt fara sa am documente - sa ii cer ginecologului o parere?
Multumesc
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Vad ca si tu esti din UK. Absolut incredibil cum dorinta mea mi s a indeplinit si acum suntem 3 fete din UK, comparativ cu prima odisee unde am fost singura. |
Si eu ma bucur ca mai sunteti din Uk si sunteti cu bb2... poate ma mai calmati pe mine.
Mie nu imi place deloc sistemul medical de aici, asa ca probabil o sa ma plang nitel.
Pe mine ma dor sanii in continuare (f incomod la somn), si am dureri pelvice, intre timp am facut rost de no-spa din Romania si mai iau cate o pastila cand e nevoie)
Deocamdata muncesc insa is pe un contract (ca cineva a fost isteata si a schimbat joburi recent ) care se termina la sf lui febr. Nu stiu ce o sa fac dupa, daca nu aparea bb cautam de munca, insa deja ma gandesc ca in martie s-ar putea sa se cunoasca (la interviuri) si chiar daca nu isi dau seama dupa vreo luna tot se prind si nu o sa le vina bine niciunde. ... In cel mai rau caz o sa am o vacanta cam lunga, dar bine ca a venit BB, indiferent cand.
Oricum ajung f obosita acasa, in special din cauza navetei (offf, Londra) ... fac zilnic cam o ora 20 dus si tot asa intors + 8 ore la munca + 1 ora pauza. Ajung franta si din cauza durerilor ma bag direct in pat la stat sub plapuma, mai complicat cu mancarea ca nu se face singura (mai fac in week-end, ne mai descurcam).
Eu mananc normal, nu imi bat capul cu nimic special (adica na, nu carne sau oua crude, dar in rest ce mancam si inainte). Oricum vad pe toate site-urile ca si chestiile mai dubioase: peste care poate contine mercur, zic ei sa nu depasesti 2 portii pe saptamana ... Deci mi se pare ca atat timp cat esti normal, moderat este ok (doar nu manca nimeni peste de 6 ori pe saptamana)
Singura pofta care o am e de fructe, daca ajung la raionul de fructe vreau tot.
mihahegarty spune:
JoyJoy, jos palaria! te admir pentru curajul tau. Dupa cum ti am spus, cunosc multe cazuri de mamici la 40 de ani si intr adevar, problema este ca nu gasim partenerii potriviti. O prietena de a mea din copilarie, nascuta ca si tine in 73 si a nascut in iulie 2012. Ce ti e 39, ce ti e 40. Sotul meu este nascut tot in 73. Cand am nascut in 2011, aveam o colega asistenta medicala, care a nascut la varsta de 44 ani jumate, o fetita perfect sanatoasa cu 6 zile inainte de a naste eu. Deci, poate esti veterana grupului (mie chiar mi ar fi placut acest titlu de veterana a grupului), dar overall sunt si alte mamici mai veterane si la primul bebeu.
Iti Multumesc frumos pentru gandurile frumoase vis a vis de bebele verisoarei sotului.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Rabdarea mea incepe sa fie pusa la incercare. Cat ma mai "modereaza" adminii? Pana cand?... |
Joyjoy nu cred ca ti pierzi asa repede rabdarea! Pe langa faptul ca esti taur (care in opinia mea foarte greu si o pierd), mai esti nascuta si intr un an chinezesc pe care l cunosc fff bine (anul bivolului - vorba aia, am unul langa mine ) si care este foarte rabdator. Si am mai avut o relatie de 7 ani cu un tip nascut in iunie 73, primul meu iubit era in decembrie 73. Doamne, numai in acest an ma invart!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Miralexia Fetelor care aveti deja bebei va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Cand ar trebui sa anunt la serviciu? Ca am un subiect delicat - nu ma pot invoi sa ajung la analize si ecograf in miezul zilei si trebuie sa merg doar noaptea. Ori data trecuta cand am fost la gineco am ajuns la 8 fara ceva seara si saracu medic abia putea sa mai stea de vorba eram ultima pacienta...sunt si ei oameni... Si ca sa merg maine la eco sa auzim inimioara mi-am luat o zi de concediu pt care am dat explicatii ca imi trebuie pt probleme personale. Nu as vrea nici sa mint dar nici sa anunt fara sa am documente - sa ii cer ginecologului o parere? Multumesc |
Miralexia eu am anuntat la servici in martie 2011, deci aveam exact 5 luni de sarcina. Motivul: tocmai aplicasem pentru un post permanent de asistent social in cadrul primariei si vroiam sa ma calific pentru concediu de maternitate platit. Desigur ca in final nu m am calificat, pentru ca in UK trebuie sa fii cu angajatorul timp de minim 6 luni inainte de a te califica, in cazul meu cereau 9 - 12 luni ca si permanent. Asta e, nu m am asteptat sa raman insarcinata atat de repede.
Dar in UK este o regula ca cel mai tarziu cand poti anunta angajatorul este saptamana 25. Atunci o sa primesti de la moasa un formular pe care il trimiti la cei cu beneficiile in cazul in care nu te califici de concediu de maternitate platit de la angajator. Maternity allowance (beneficii de la stat) este de £ 128/saptamana.