Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

imi cer scuze ca sunt asa down...si nici intr-un caz nu vreau sa va transmit...starea asta mea de kk

PS: eu simptome de sarcina nu mai am deloc...sanii s-au micsorat,nici starile alea de greata noaptea nu le mai am... decat dureri continuu jos in burtica... deci nu cred ca mai sunt sanse sa mai vedm ceva la eco!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+

Vi4i, imi pare sincer tare rau ca esti in butoi!
Offf, ce putem face sa iesi? Stii ca nu face bine la bebe, deci trebuie sa va inveselim. Eu sper din tot sufletul sa vii doar cu vesti bune de la echo. Nu uita ca esti parte din acest grup si asa cum suntem alaturi la bine, poti sa plangi pe umarul nostru si la greu, caci de asta suntem impreuna! Te pup si sper sa te simti mai bine in curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui modima

Buna fetele! Intru si eu in club :) um a fost pe 12.12.2012....deci dpn prin 18.09.2013. Eu mai am un baietel de 1 an si 3 luni,nascut pe 21.10.2011. Nu am greturi sau alte simptome doar sunt ffff nervoasa mai mereu....parca as rupe gatul cuiva :D Sarcina usoara si la termen tuturor

Bine ai venit modima! Sarcina usoara si la termen iti doresc si de aceasta data!
Ce mamica curajoasa avem aici, cu bebe asa mic si deja asteptam fratior sau surioara! Bravo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Ma inscriu si eu, cu bebe 3 - acum doua zile am facut testul si au iesit doua liniute. DPN e 24 septembrie.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Bine ai venit dunemaire (Ada). Eu chiar ma intrebam in capitolul trecut daca o sa avem la al treilea bebe si uite ca ai sosit printre noi!
Sarcina usoara si la termen si sa ti traiasca printesele!
Ce va doriti acum? Baietel?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Alina, si eu eram bucuroasa ca pana o sa fie burtica mai mare voi putea inca sa mai dorm pe burta. Nici vorba de dormit pe burta, ma dor sanii rau de tot asa ca vreau nu vreau trebuie sa ma obisnuiesc sa dorm pe spate ori intr-o parte.

Eu cum am aflat ca sunt insarcinata cu Imi, nu am mai dormit deloc pe burta, din doua motive: 1. Sanii durerosi, intra adevar; 2. Nu mi placea ideea de a dormi pe burta stiind ca deja isi face loc un samburel acolo. Eu sunt mare fan dormit pe burta!! Deci mi a fost foarte greu toata sarcina sa nu dorm pe burta si asta a fost primul lucru pe care l am reluat cu mare placere dupa nastere: dormitul pe burta!

Miha, ai facut testul? Ceva noutati??

Da, am facut testul azi. Negativ. Dar asta e, inca mai am cateva zile de sperat ca o sa mi vina. Azi sunt deja ziua a 41a

Tocmai ce am aflat si resultatele de la beta hcg de saptamana trecuta. Am facut testul de 3 ori, o data la 2 zile si am avut valori de 149 - 250 - 477, ceea ce e ok cred si asistenta mi-a confirmat ca e normal. Ce ma ingrijoreaza insa este nivelul scazut de progesteron. M-a trimis la farmacie sa imi iau supozitoare cu progesteron, ca sa fixeze mai bine sarcina cica.

Stiti ceva despre problema asta?

Am sa revin maine seara cu niste detalii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eris

Eu sampatamana trecuta am stat numai in pat, chiar am ajuns in perfuzii pe la spital ca nu m-am simtit foarte bin. Acum mi-am mai revenit insa mi-e foarte foarte somn si mananc in sila doar sa nu spun ca nu am mancat. sper sa treaca mai repede saptamanile si starile astea.

Mada mami de IANNIS CRISTIAN 17.01.2008 si 6 sapt si 6 zile

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Bine ai venit eris (Mada) iti doresc o sarcina frumoasa si la termen! Imi pare rau ca te ai simtit rau, dar ma bucur ca sunteti bine acum. Noi te asteptam pe aici cat de des poti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_lupu

Habar nu am de ce mi-a dat drept termen data de 18,cand eu...dupa ale mele calcule,ar trebuie sa nasc pana pe 10.La primul scan mi-a spus ca am sarcina de aproape 5 sapt,iar aparatul inca nu detecta prezenta sarcinii (asta fiind pe 10 ian.).La o sapt diferenta,pe 17,aparatul a detectat sarcina de de 4 sapt. si 6 zile.Deci in 18 faceam fix 5sapt.
Atunci dansa a calculat ca nasc pe 18.Si...culmea....fecundarea cica a avut loc intre 24-30 dec.Oh my good....pai cum sa am sarcina de 5 sapt in 17 ian cu ovul fecundat intre 24-30 dec?Problema dr. mele e ca e plina de programari,insa eu pe 31,la urmatorul scan,voi sta serios de vb cu dansa,si daca tot nu se schimba nimic,...imi schimb eu dr. ginecolog.

Se pare Laura ca doctora ta e confused.com
Vezi si tu ce si cum data viitoare. Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Buna dragi burtici

Mihaela, multumesc pt urari :) Doamne Ajuta, gemeni sa fie!!
Ai dreptate cand spui de inceputurile frumoase ale relatiilor, din pacate cu timpul realizam ca poate nu suntem compatibili, iar asta duce la despartirea dintre oameni.
Nu suntem toti la fel, unii sunt mai energici, altii nu, unii au timp pt mai multa socializare, altii doar pt familie :) Eu intotdeauna am incercat sa iau oamenii asa cum sunt, cu bune cu rele, cu calitati si defecte. Am incercat sa-i accept asa cum sunt, nu am incercat sa-i schimb, dar daca nu mi-au placut i-am dat la o parte din viata mea. Si eu pun suflet in tot ceea ce fac :) Nu-i un lucru rau! Sunt de parere ca daca un prieten se indeparteaza de tine fara motiv inseamna ca nu ti-a fost niciodata cu adevarat prieten. In momentul de fata pot spune ca am fff putine prietene bune, dar bune, de suflet. Ai incredere Mihaela, sunt si multi oameni buni, sufletisti, gata sa-ti ramana prieteni dragi si apropiati

5+

Ohhhh ce frumos ai spus o Elutza! Foarte fain, mi a intrat drept la inima!!!
Da, sa stii ca am invatat si eu lectia asta, dar a trebuit sa sufar ca un caine inainte, poate m am aruncat si eu prea tare!
Te pup si multumesc foarte mult pentru cuvintele tale frumoase!

Mergi la inceput

Vi4i, fii optimista, gandeste pozitiv!
Maine cand intru vreau sa citesc doar vesti bune, da?

Va pup pe toate fara exceptie, imi sunteti foarte dragi deja si ne vedem maine!
Night night!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Miha, iti dai seama ca speram sa avem de data asta un baietel, nu de alta dar o sa fie jale cu alesul numelui daca e iar fetita

In privinta odiseei, eu votez pentru samburei, boboci parca au mai fost anii trecuti.

Voi deja ati dat sfoara in tara ca vine bebe? In cazul meu stiu doar sotul si o prietena, incerc sa astept cu restul lumii pana pe la vreo trei luni, desi in cazul fetelor probabil va trebui sa le pregatesc mai din vreme ca a mai coborat un ingeras de pe norisorul unde au stat si ele la mami in burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Miha, iti dai seama ca speram sa avem de data asta un baietel, nu de alta dar o sa fie jale cu alesul numelui daca e iar fetita

In privinta odiseei, eu votez pentru samburei, boboci parca au mai fost anii trecuti.

Voi deja ati dat sfoara in tara ca vine bebe? In cazul meu stiu doar sotul si o prietena, incerc sa astept cu restul lumii pana pe la vreo trei luni, desi in cazul fetelor probabil va trebui sa le pregatesc mai din vreme ca a mai coborat un ingeras de pe norisorul unde au stat si ele la mami in burtica.

Ada va doresc sa va iasa baietel!
Una din fetele de la odiseea lui Imi avea 2 fetite si cand a fost sa nasca o data cu mine, a mai avut o fetita. Asa ca acum sunt 4 fete si tati.

Si eu cred ca boboci a mai fost. Deci samburei pare inedit, unless alte fete vin cu alte propuneri.

Noi la Imi, am spus in saptamana a 18a familiei. pana atunci doar eu, sotul si odiseea stia.

Mergi la inceput