Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Vi4i spune:
eu la Dionysi am mancat de toate...chiar si midii spre rusinea mea si feta care e in lista cu produse interzise...cum aici in Grecia sa te asezi la masa si sa nu fie feta .. sau supa de pui taiata cu ou..care e practic crud decat gatit!
hmmmm acum ca scriu de mancare parca as manca ceva acum....
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+
Vi4i spune:
parca mi-as schimba semnatura...dar mai astept pana merg la eco si am confirmarea...pana atunci o las asa!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+
elutza82 spune:
Am citit si eu despre alimentele permise si nepermise in perioada sarcinii, nu-i foarte greu de urmat "dieta" :)
Eu, parca pe zi ce trece nu mai pot manca nimic, mi se intoarce stomacul pe dos de la orice(si nu am greturi, dar parca nu-mi prieste nimic) desi imi este foame. Nu prea am avut si nici nu am pofte(inainte sa raman gravida eram mai pofticioasa )
Nici apa nu beau foarte multa, si totusi ma intreb de unde fac atat de mult pipi
Va pup dragelor, noapte buna
5+
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy Asa... intre timp am citit mesajul Mihaelei, multumesc pentru gandurile bune . Povestea e cam asa... in mai 2013 schimb prefixul... si nu ma refer la 3 . Nu am urmat niciun fel de tratament. Bunicul din partea mamei a avut 2 frati care erau gemeni. |
Ohhh, ce norocoasa esti JoyJoy! Deci sa inteleg ca schimbi prefixul cu 2 sau cu 4? By the way, verisoara sotului meu a nascut azi dimineata, pe 21 ianuarie un baietel sanatos. Ea face 40 de ani pe 1 februarie.
Nu e mare diferenta intre 35 si 40, aici se poarta, deci don't worry!
Iar prietena mea cea mai buna de la odiseea lui Imi, a nascut la varsta de 22 ani si a ramas insarcinata la 21, dupa doar 1 luna de relatie cu actualul sot. Deci sincer, eu zic sa ne bucuram de ce avem!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Va mai plictisesc putin si ma duc la nanic, desi azi am dormitat aproape toata ziua. Iar ma vor trezi Chip si Dale la 4 si la 7 ca vor pishu !!! |
Ce simpatic, ce am mai ras!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Asa... intre timp am citit mesajul Mihaelei, multumesc pentru gandurile bune . Povestea e cam asa... in mai 2013 schimb prefixul... si nu ma refer la 3 . Nu am urmat niciun fel de tratament. Bunicul din partea mamei a avut 2 frati care erau gemeni. |
Si a propos JoyJoy, la odiseea lui Imi, era o mamica care este nascuta in 1971, deci a nascut la fix 40 de ani si 3 luni si una era in 1973, deci a nascut la 38 de ani.
Chiar vreau sa ti spun ca s au impus foarte tare in grup datorita varstei, toata lumea le spunea 'sefa noastra', sau 'guru'.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui alinabold Eu la nume nu m-am gandit decat la fetita..Emma. Daca va fi baietel probabil Mathias, dar nu e sigur. Eu imi doresc ft mult fetita, sper sa nu fiu dezamagita. |
Alinabold, iti doresc sa fie asa cum vrei tu!
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui salome10
DAAA , eu votez pentru boboci de septembrie si samburei suna binisor. toate burticile! |
Si mie imi plac ambele. Avem 3 voturi pentru samburei si 2 pentru boboci. Haideti fetelor, spuneti va parerea!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui mess0804 sper ca ma primiti aici |
Mess0804 bine ai venit la noi!!! Iti doresc o sarcina usoara si la termen. Cand vrei tu sa fii in listuta sa ne zici datele tale, pana atunci, noi te ajutam cu sfaturi cum putem mai bine.
Vad ca si tu esti din UK. Absolut incredibil cum dorinta mea mi s a indeplinit si acum suntem 3 fete din UK, comparativ cu prima odisee unde am fost singura.
Ma bucur ca sunteti bine acum si sa vii cu vesti bune cand mai mergi la nenea doctor!